💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 942
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 950
Изгледах лайфовете на Чакала и на Алекса. Сините си харесват и сега отбора. Хубаво впечатление ми оставиха Алекса, Цецо и Виктория, Елица нещо се цупеше на хората, гледаше телефона, уж, ама Алекса успяваше да я успокои и тя се включваше в разговорите. Според мен, Алекса наистина й е много необходим на Елица. Момичето е много емоционално, в негово присъствие се държи нормално, но малко й трябва да се ядоса. Мисля, че е много привързана към него. По едно време влезе баща му или някакъв възрастен човек.
Другият лайф имаше различна атмосфера. Генчо беше забавен, видях нещо по-нормално в Илиян, но момчето в действителност си е особняк. Чакалов твърди, че всички са взели решение той да се яви пръв на дуел и това да се изправи срещу Алекса не е било лично желание. Обвиненията не са истина. Аз съм склонна да вярвам, вярвам му и за Михаела. Бях написала, че думата "кучка" не е в речника на учител, спортист, на мъж. Би употребил друга дума, ако си измисля. Симпатични са ми и Генчо, и Чакалов. Много по-ясни взаимоотношения има при Виктория, Гого, Цецо, Алекса, Елица, отколкото между другите. Съпоставих просто двата лайфа.
Всички обичат Гого.

# 1 951
  • Другата България
Изгледах лайфовете на Чакала и на Алекса. Сините си харесват и сега отбора. Хубаво впечатление ми оставиха Алекса, Цецо и Виктория, Елица нещо се цупеше на хората, гледаше телефона, уж, ама Алекса успяваше да я успокои и тя се включваше в разговорите. Според мен, Алекса наистина й е много необходим на Елица. Момичето е много емоционално, в негово присъствие се държи нормално, но малко й трябва да се ядоса. Мисля, че е много привързана към него. По едно време влезе баща му или някакъв възрастен човек.
Другият лайф имаше различна атмосфера. Генчо беше забавен, видях нещо по-нормално в Илиян, но момчето в действителност си е особняк. Чакалов твърди, че всички са взели решение той да се яви пръв на дуел и това да се изправи срещу Алекса не е било лично желание. Обвиненията не са истина. Аз съм склонна да вярвам, вярвам му и за Михаела. Бях написала, че думата "кучка" не е в речника на учител, спортист, на мъж. Би употребил друга дума, ако си измисля. Симпатични са ми и Генчо, и Чакалов. Много по-ясни взаимоотношения има при Виктория, Гого, Цецо, Алекса, Елица, отколкото между другите. Съпоставих просто двата лайфа.
Всички обичат Гого.
Ама аз не само му вярвам, аз лично чух Евгения да предлага същото.
Който не вярва, да си върне записа.

# 1 952
Казва, че не е показано, но в крайна сметка са решили той да е пръв. Единодушно. Лефтеров беше на лайфа. Защо да лъже момчето? На този етап такива доказвания са повече от излишни. Пък и анализираха, че това е битката на Алекса. Защо да е виновен той за стратегията? Нали си има капитан, велик, смел? Той може да се тръшка на земята, но друг решава. Изцяло съм на негова страна. И за кокошите глупости.

# 1 953
  • Sunshine state
Защото Маман така е решила, че трябва да е виновен той и Фифо. Не мога да я дишан, казвам ви.. Живея за епизода, в който ще отпадне.

# 1 954
Защото Маман така е решила, че трябва да е виновен той и Фифо. Не мога да я дишан, казвам ви.. Живея за епизода, в който ще отпадне.
По всичко изглежда, че няма да е скоро.

# 1 955
Както миналата година бутаха определени хора (Мани, Паулина), така и тази година, но този път бутат хора, близки до продукцията - Евгения. Не знам кое е по-дразнещо - некадърници и посредствени играчи да вървят напред или пък връзкари.

# 1 956
Както миналата година бутаха определени хора (Мани, Паулина), така и тази година, но този път бутат хора, близки до продукцията - Евгения. Не знам кое е по-дразнещо - некадърници и посредствени играчи да вървят напред или пък връзкари.
Мен и двете ме дразнят. Rage

# 1 957
"всяка снимка е директен линк към пълната визитка на участника с текст и видео"

ликновете водят до страница на сайта на нова но няма видео??

# 1 958
  • Другата България
Мен и двете ме дразнят. Rage
И мен. А още по-дразнещо е, когато некадърници = връзкари.

# 1 959
Е, не. За мен Мани няма стигане. Там беше просто такъв фарс - за нищо не я биваше, изобщо не беше за формата, а колко хора прецакаха, за да я държат за сеир. Джаферович е подготвена и играе, както и Елица и Алекса и Валери. Аз лично ги предпочитам, но не искам нито един за победител.

# 1 960
Мани няма стигане, така е. Тя е топ некадърен играч, дори не може да се нарече играч, защото през голяма част от времето не играеше. Но пък няма да е яко някакви силни играчи този сезон да отпаднат преди и заради връзкарите.

# 1 961
  • софия
Всички обичат Гого.
Останах със същите впечатления. Днес успях и двата лайфа да изгледам. Много ми харесва, това, че имаме възможност с тези лайфове да виждаме нещата и отвътре, по техния начин. Почти няма участник, който да не ми е симпатичен, точно покрай тях.
 И още нещо, което ми направи впечатление от снощи, Алекса как се хвърли да спасява Филип. Беше инстинктивно,  което пред мен го реабилитира окончателно. Момчето се раздава на макс за отбора и за съперниците си.

# 1 962
О, Манолито не може да бъде сравнявана с никого. В никой от четирите сезона досега не е имало толкова некадърен участник като нея. Close Нейното участие беше гавра с всички останали участници от сезона, но най-вече с тези от племето й. Брутална гавра.
Но това не пречи бутането на  Джаферович да ме дразни толкова, колкото бутането на Манка минала година. Все е дразнещо.

# 1 963
  • Sunshine state
Мен Джафа ме дразни повече и от Мани. Онази беше първосигнална и некадърна, но си го знаеше, а тази тук е зла и намахана.

# 1 964
Защо Джаферович да е близка до продукцията? Защото е разпознаваемо лице и е работила в същата телевизия (други продуценти), както още хиляди хора...?

Общи условия

Активация на акаунт