💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 106 207
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 145
Филип не знам как спи като знае, че още една жена го би днес.
Следващия път очаквам да им дадат да плетат чорап на една кука. Мечката Жени да спечели, и да се бие в гърдите как  жените са еднакво силни с мъжете.
Егати смеха, хем претендираш да си наравно с мъжете, хем те трябва да отнасят номинациите.
Изобщо няма да коментирам познанствата от преди играта.

# 2 146
Жълтата коалиция усетили ли сега колко са зле или всъщност това беше целта??

# 2 147
Валери ще получи инфаркт.Целия почервеня

# 2 148
  • София
Валери си глътнал езика
Мирела реве

ЛИЦЕМЕРИ

# 2 149
  • До сърцето...
Мислех си, че след миналогодишните гаври на които ни подложиха с Манка са си взели поука, но НЕ!
Ти се майтапиш, те търсят нова Мани и нови сеири. Двойката, на която всичко е позволено също е част от плана на продукцията.

О, сега реве тая тъпачка, капитанката! Късно, либе!

Валери се сети, че тъпак! Играе по свирката на Джаф-ката, а сега съжалява.
Поне тарторката е щастлива.

# 2 150
много ми хареса как жълтите си направиха харакириииии. да ги видим сега 4 женки как ще мъкнат

# 2 151
Ами и да съжаляват, преди се хилеха като ги номинираха, а сега…

# 2 152
Валерко и да си масажира главата все тая… докато продължава да си мънка под носа, воден от Джаферович, ще е така. Накрая ще остане сам с девойките в Безстрашните на реката.

# 2 153
  • София
Аз съм доста разочарован, че за пореден път има уговорки и нагласяния преди началото на играта...на практика ако не познаваш никой си обречен, както в случая Филип - всеки път на номинации докато не си тръгнеш.
Дали единствената причина Филип да е винаги номиниран е това, че не е познавал никого преди да влезе (нещо, в което не съм убедена, след като това не е първото му риалити)? Според мен той още с влизането си във вече сформираното племе се противпостави на Жени, по време на капитанска седмица на Жени реши да ѝ казва какво може и не може да прави (визирам момента, в който ѝ каза, че тя няма да плува на първата им битка заедно), от тогава има напрежение между двамата, а Чакалов имаше многократни възможности да стане част от многобройната коалиция, но не го направи. Има примери за доста коалиции в останалите племена между хора, които не се познават, просто на фокус е племето на "Безстрашните".

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 00:35 от La Vikinga

# 2 154
Ей, гнусни лицемери са! Мирелка крокодилските сълзи, Валери мамин златен и той
Джаферович поне е искрена в радостта си

# 2 155
Змията Спаска ще ми липсва. :/ Веселеше ме.

# 2 156
Мамин като чакаше майтап, защо и той не ,, избухна в смях” и не каза - майтап като номинира Филип?

# 2 157
Фифо, моля те, разбрахме колко близо си бил до тая победа, няма нужда още да ни го подчертаваш. Все едно се оправдава защо жена го е била...

Мирела сега пък съжалявала. Според мен доста хора от Жълтите ще съжаляват за тия номинации.

# 2 158
Валери ще получи инфаркт.Целия почервеня
Въй усетил се маминият.

# 2 159
  • София
Да, Валери за бой си
Дано ти е дошъл акъла в главата

За първи път виждам мъже да предават мъже заради женска коалиция. А не заради взаимни интереси.

Общи условия

Активация на акаунт