💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 058
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Точно, Diavolo, след Юлиян, за който погледът ми залепваше, през втори и трети сезон нямах фаворит. Да, някои по-добри от други, но никой уау. А тук даже имаме избор. Мислех и да те питам, като каза, че Фифо влиза в топ 3, а за Гого още не си сигурен - кой допълва топа, освен Юлиян и Фифо? Grinning

Е, Гого. Ама все още не съм го видал в многокомпонентна битка един на един. Защото за там се иска и психика, не само подготовка. Но не виждам причини да се издъни, защото е уникална нинджа.
И за топ 5: Тошко от сезон 2 и Дими от сезон 3
за топ 10 става сложно вече, но да кажем Андрей и Борис от сезон 3, Веско от сезон 1 ; Боби и Вайс от сезон 2

Значи (без да ги подреждам в самите раздели):
топ 3: Юлиян, Фифо и Гого
+
топ 5: Стратимир и Тодор
+
топ 10: Борис, Андрей, Боби, Веско и Вайс

# 2 356
  • Другата България
Аз имам предложение, дано някой от продукцията чете тук.
Ако наистина Филип и Гого не са на финал или победители, поне единия от тях, имате достатъчно време да подготвите резервни игри, и преиграване на вече заснетия финал. Теренът може да е същото софийско поле, което използвахте в Сезон едно, игрите ги мислете и премисляйте внимателно,  и задължително поне два варианта, че метеорологичните условия се очаква да се влошават. А знаем, че вятърът гаси факлите, нали? Joy Да, да, знаем, че нямаше факли в официалната версия, и това знаем.
Внимателно с математическите задачи, че Панчев от Чикаго летя, а тук Гого ще трябва да го докарвате от Саудитска Арабия. Поне Фифо си е в България. Засега.
Та хващайте се в ръце, че иначе лоша работа. Не, че ви пука за зрителите, това е доказано във времето, но година след година издънки, накрая някой наистина ще влезе във филма.

Много скъп ще им излезне сезона, ако е взел парите някой друг Grinning
За да им излезе сметката, може да финишират и със СМС-и, и това е отиграно.
Въобще, варианти много. Победителят да е заслужен, другото го остави.

# 2 357
  • София
Ако Джаферович имаше повече акъл трябваше да направи коалиция с мъжете и да гонят поред трите жени. Така щеше да има силно племе до обединението. Дори някой да се беше запънал (като Филип) тя можеше да включи женския си арсенал и да запърха с мигли 🤣 Гарантирам Фифчо веднага щеше да поддаде🤣
Но така си гарантира най-много пето място след мъжете, и то само в нейното племе, не е ли по-логично да се стреми към повече и да е привлечена от идеята тя да има контрол над дадена коалиция (какъвто е случаят), а не да е на дъното на такава?

# 2 358
Като стана дума за Тошко - дори той не беше толкова обсебен от Ваня колкото Евгения от Филип. Евгения бие и Елизабет от миналия сезон, която във всеки синхрон мрънкаше нещо срещу Красима. Топ фиксация!

# 2 359
Точно, Diavolo, след Юлиян, за който погледът ми залепваше, през втори и трети сезон нямах фаворит. Да, някои по-добри от други, но никой уау. А тук даже имаме избор. Мислех и да те питам, като каза, че Фифо влиза в топ 3, а за Гого още не си сигурен - кой допълва топа, освен Юлиян и Фифо? Grinning

Е, Гого. Ама все още не съм го видал в многокомпонентна битка един на един. Защото за там се иска и психика, не само подготовка. Но не виждам причини да се издъни, защото е уникална нинджа.
И за топ 5: Тошко от сезон 2 и Дими от сезон 3
за топ 10 става сложно вече, но да кажем Андрей и Борис от сезон 3, Веско от сезон 1 ; Боби и Вайс от сезон 2

Значи (без да ги подреждам в самите раздели):
топ 3: Юлиян, Фифо и Гого
+
топ 5: Стратимир и Тодор
+
топ 10: Борис, Андрей, Боби, Веско и Вайс

Оооо обичам сравнения Simple Smile
За мен Юли като атлет на арената може да се сравни само с двама други играчи - НМ и Занев. И може би и Гого. Но все още ми е необходимо време, за да го погледам в по-дълги и комплексни игри. Но си мисля, че ще го добавя в този много ексклузивен списък. Тези четиримата освен отлична физическа подготовка влагат и много ум и сърце в битките си.

Фифо не е от тяхната класа според мен. Отличен атлет е, но даже и до момента видяхме да натрупа доста загуби в единични дуели. Бих го сложил на едно ниво с Андрей, Морунов, Шак-шак-шак, Веско и Вайс него.

# 2 360
Стига с тази измислена социална игра. Радка от първи сезон беше единствената, която постигна нещо в тази сфера. Мразихме я, но никой не можеше да отрече, че тя беше страхотен манипулатор и контролираше цялото си племе без помощ от продукцията. Това си беше социална игра. Всичко друго е чисто мишкуване и/или побутване от продукцията, без изключения. Да не говорим, че всеки "стратег", който не е връзкар, рано или късно бива изобличен и наказан от продукцията. Никой ли не помни как Ралица постоянно се заяждаше с онзи Тунджаров?

Чакалов си беше обречен от момента, в който попадна в това племе, създадено единствено с цел г-жа Джаферович да им дърпа конците. Той просто нямаше никакъв шанс да оцелее там, каквото и да беше направил. Много жалко, че именно човек като него, мечтал за участие в тази гнусна пародия от няколко години, изхвърча по такъв нелеп начин и става поредната жертва на продукцията. И за какво? За сметка на г-жа Джаферович, която по всичко изглежда, че ще разбие рекорда за най-мразен участник във формата.

# 2 361
Вече си го "навих на пръста". Започвам да мисля, че Чакалов е излязъл извънредно. Досега нямаше по двама елиминирани, много смешна игра с това топче, за да се спаси Мира. Двубой между Филип и Чакалов. Достойна елиминация, в самия двубой някои "интересни моменти". Да не е станал някакъв скандал и момчето да са го прогонили. Толкова сълзи, толкова разкаяние, толкова емоции. Самата Евгения изглеждаше доста смачкана. Някоя мома е вдигнала вой.
Тупарев ги може тези неща, правено е във ВБ.

# 2 362
  • София
Бих го сложил на едно ниво с Андрей, Морунов, Шак-шак-шак, Веско и Вайс него.
Заветът на Тодор. SmileSmileSmile И на Димо от части, защото и той има заслуга за самочувствието на първия като пъзелист.

# 2 363
  • Sofia
Даферович си е ограничила коментарите в Инстаграм. Не ще да се къпе във всенародната “любов”.
Хубаво е направила, но докога? Нали инфлуенсърка го раздава, а за това "супер престижно" занимание си трябват последователи. Низка, злобна, дребнава и жалка душичка е тя. Като за нищо не ставаш, ставаш инфлуенсър, колко му е, пък е и модерно. Лика-прилика са си с ония нейничкия нехранимайко. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.. Но Его и от двамата да искаш, имат и да раздават!

@ Чакалче, много съжалявам, че беше употребен долно и подло от една посредствена и мнооого страхлива жена. Продукцията още повече помогна, но това, поне засега е неконтролируем  процес. Успех и късмет момче! И да поздравиш Фифо, ей! 🤗

# 2 364
  • София
Явно Жени вижда във Фифо потенциалния победител в сезона и иска да го отстреля по-рано, преди да е набрал скорост. Просто се опитвам да мисля като нея, защото наистина, не мога да я разбера... В първата фаза на играта да си гониш най-добрия играч в племето е безумие. Това не е Сървайвър. Дори там тези играчи се ценят в началото.
Отделно, че рискуваш да излетят играчи от твоята коалиция с двама номинирани на битка (ето например Мирела си беше готова за отпадане, извади късмет с делвите).

Бенгън,
така е, Гого мисли на терен. Рядко срещано качество. Нагажда се според ситуацията. Засега това липсва у Фифо, но и той Фифо от кого е губил всъщност? От една нинджа и от борец в борцов дуел, така че не е срамно. Силата на Фифо е в балансираността му. Като добре смазана и работеща машина. Преминава от един елемент на друг плавно и уверено, и методично увеличава преднината си. Като питон, който те стиска и убива бавно, но сигурно. Бърз, силен, издръжлив, умен и съобразителен. Идеалната комбинация за дълги и сложни игри на терен, един на един.

Ники Мартинов и Занев са ясни. Ама са от други формати, за това не съм писал за тях. Занев идва от спортната гимнастика, т.е. супер издръжлива машина. Силен и психически. А Ники беше изключително сръчен, находчив и ловък, абе какви играчи сме имали не е истина просто. За чудо и приказ!
И от всички тях, само двама сред всички тези цитирани имена са спечелили: Ники и Андрей.
Мдам, мила родна картинка...

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 01:01 от Diavolo

# 2 365
Когато Ники Маринов играеше(пардон -триумфираше), аз бях ученичка, но още помня онзи дух. Затова си заслужават подобни предавания, не шушу-мушу, дребни душици. Не ми допадна Зоран и това е, почти всички учасници бяха мишоци. Тук е по-интересно и този сезон има достойни.
Не знам как хората вътре не разбират, че с бутане и мили очички не се печелят сърцата на хората.

# 2 366
  • София
Забравих за Морунов и Неделчо. И те имат място в топ 10, ама кой да разкарам от там? Може би Вайс все пак. И пак не достига едно място.
Мии сложна работа са тези класации, уф. 😀😉🙄

# 2 367
  • София
Забравих за Морунов и Неделчо. И те имат място в топ 10, ама кой да разкарам от там? Може би Вайс все пак. И пак не достига едно място.
Мии сложна работа са тези класации, уф. 😀😉🙄
Ами според мен и Пламен от сезон 1 има място в такава класация. 😊

# 2 368
Попаднах на това инфо за височини. Мъжете са миньони и на екрана, но и някои жени са учудващо мънички. Уау Евгения е 164 😑 Изглежда повече

# 2 369
  • София
La Vikinga,
Моето мнение за играта на Жени на втория фронт (в игрите на терен е много добра).
Ами не ми е категорична Жени. Очаквах много повече от нея. Но и не отричам, че в случая името и работи против нея, защото очакванията са много големи. Т.е. по-лесно е да разочароваш феновете си, отколкото да изпъкнеш от нулата като една Борислава в последния сезон на Сървайвър.
Значи, с недомлъвки го играе. Ние знаем по принцип защо е срещу Фифо. И не е ‘’сексизма’’ Тя се хвана за това как се отнасял пренебрежително срещу жените и му отвори име на сексист. Фифо дори и да е пускал тънки язвителни коментарчета, то той е направо цвете в сравнение с наистина диви балкански сексисти през годините (да не цитирам имена, не са малко във всички родни формати, ти не гледаш Фермата, ама там какви образи има, майкооууу).
Тя е срещу него, защото го видя на терен колко е комплексен и силен и просто иска да го разкара от играта. Надуши и че е роден алфа лидер и ще и изземе функциите в племето. Засегна се, че дойде една резерва и започна да дава акъл кое как да се прави. Преди той да дойде, тя определяше тактиката в игрите, а другите мъже стояха и кимаха. Така че това е причината (силен опонент за финал и оспорващ трона и в племето) да е срещу него. Поне според мен. Но не каза тези неща на синхрон и че тя ще се опита да го елиминира, защото е много опасен противник за финала и не иска да излиза на Арената срещу него. Опита се да си измисли някаква друга причина и там удари на камък. Първа груба грешка.

Позицията и е лъкатушеща, малко ми хъката-мъката. Повечето хора не схващат. Няма ясна позиция. На съветите не е откровена. В синхроните също. Най-смешното от всичко бе когато тръгна да отрича, че има женска коалиция, а такава има още от първия ден и ние това го видяхме. Беше излъчено всичко в ефир. И в това няма нищо лошо. Но защо го отричаш?! Недоумявам.
И след това изкара Филип по-черен и от дявола, че дръзнал да се опитва да прави мъжка коалиция. WTF?! Ами естествено, че ще се опита да го направи. Тя какво очаква, всеки път да пляска с ръце, че ще е номиниран ли?
Какво трябваше да каже на Фифо и на синхрон: Евала, пич, играч си! Така се прави, но аз ще те надцакам и му намигва и потупва по гърба (примерно).

Много нетактично поведение също така. Прекъсва другите, налага си мнението по един не търпящ друго мнение начин. Повишава тон и ги строява. Не се играе така ако искаш да имаш сигурен гръб. Значи за нея работи името. Просто другите и имат голям страх и респект. И е нормално да е така. Но тя можеше да си изиграе много по-добре картите. Да прецени емоционалното състояние на Мирела. Себелюбието на Валери. Че тези двамата лесно могат да бъдат изтървани заради честта и мисълта как ще изглеждат след това в очите на хората.

В синхроните слушаме само за Филип и какъв сексист бил. Няма обяснение за личните и намерения и виждания за играта и племето. За ходовете и напред. Както правеше Живка във Фермата, Борислава и Зоран в Сървайвър, Неделчо от миналия сезон.

И това е градивна критика, защото аз уважавам играча Джаферович и всички тук в темата знаят, че съм и фен. Но просто недоумявам как си го причини всичко това. Като виждаш, че удряш на камък, ми смени тактиката. Опитай се да привлечеш този Филип и му намажи ските на един много по-късен етап, когато не го очаква. Но го кажи на синхрон, какво мислиш да направиш и т.н. Тя има много добър поглед над нещата и би трябвало да види, че толкова добре подготвен атлет като Филип да бъде отстранен толкова рано (когато има и много слаби опоненти) е почти невъзможно и наистина рискува да изгърмят някои от близките и лейтенанти. Това че не се е случило, не е заради нейни заслуги, а стечение на обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт