💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 795
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Лудница в Мола!

По-голямата част от каста на сезон 4 е бил на линия.
Нямаше ги Генчо, Аспарух, Илиян, Мани, Жени, Елица, Алекса, Гого, Веселина, Иван Мирчев и Елина.
От по-старите сезони мернах Туджаров, Вайс, Тими, Милен, Джери, Катя, Милена, Елизабет и Габи, ама сигурно е имало и други.
На гифчето се мяркат, Вайс, Цецо и Чакала, ама го пускам не заради тях, а да видите колко много деца има.
Това шоу наистина е абсолютен феномен за България.

Снимки/Колажи

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 19:14 от Diavolo

# 2 491
Ние се шегуваме, но работата е сериозна 🤣 Гого, чети какво пишем 🤣 Да не кажеш, че не сме ти предупредили 🤣
Да предположим, че ние ще се владеем (не е сигурно на 100%🤣) Но има толкова луди тинейджърки, за които всичко е на живот и смърт 🤣 Миналата вечер една в лайфа каза, че плаче за него 🤣🤣🤣Не мога 🤣🤣🤣

# 2 492
Алекса, Елица и Гого не са в България. Ама Евгения защо я няма?

# 2 493
  • Другата България
Евгения защо се дистанцира от всенародната любов?

# 2 494
  • София
Почти целия каст на сезон 4 е бил. Без Генчо, Аспарух, Жени, Елица, Алекса и Гого
Аз не видях и Мани и Илиян. Може би не са в България?

# 2 495
  • София
Да, сега прегледах видеата и не ги мернах. Мани със сигурност не е в България. Май и Илиян, нещо на снимки бил някъде.
Интересно защо Пух и Гената не са присъствали. Мернах Гайтанов.

# 2 496
Коя е Дими и в кой сезон е участвала?  Не мога се сетя.

# 2 497
  • София
Тими е галеното обръщение към Стратимир от сезон 3.
Стигна до последната обща битка преди финала.

# 2 498
  • София
Да, сега прегледах видеата и не ги мернах. Мани със сигурност не е в България. Май и Илиян, нещо на снимки бил някъде.
Интересно защо Пух и Гената не са присъствали. Мернах Гайтанов.
Илиян беше публикувал история от университета си в Лондон онзи ден.

Веселина, Елина и Иван Мирчев също не са отишли.

# 2 499
Мисля, че Генчо, Илиян и Мани не са си тук.
Катето е била също.

# 2 500
Тими е галеното обръщение към Стратимир от сезон 3.
Стигна до последната обща битка преди финала.
А, много добре си спомням Стратимир. Благодаря. Flowers Hibiscus Но защо Дими? Никога нямаше да се сетя.

Аха, сега видях, че е Тими.

# 2 501
  • София
Тими, Тими, моя грешка в бързината.

Билянче, аднах я, супер.
От сезон 1 нито един? 🤔

# 2 502
  • София
Децата не са критерий, те се събират за какви ли не индивиди. От миналата седмица имаше снимка от такава фен среща на Емили тротинетката. Не знам как родителите ги бяха пуснали.

Но няма спор, че е много гледано предаване.

# 2 503
  • София
Билянче, аднах я, супер.
От сезон 1 нито един? 🤔
В поста за промотиране на книгата на "ИВ" и тази среща бяха обявени само няколко имена от четвърти сезон, според мен всички останали са там, защото са приятели и по принцип се събират. В първи сезон участниците не са си особено близки, а и забелязвам, че "средната възраст" беше по-висока, вероятно са продължили с ежедневието и професиите си. Според мен "най-инфлуенсърският" сезон беше втори. Sweat Smile

# 2 504
След мола - на заведение:

От сезон 1. няма, да. Панчев отиде на тренировка, близначките може още да са в Лондон, Атанас - при Туджаров и Неделчо (нямам търпение да стане утре 🤪🙃), Анка е на някакъв манастир... И така. Wink

Общи условия

Активация на акаунт