💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 761
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Другата България
Аз просто не мога да си представя що за наглост и арогантност да тръгне да удря шамари на някой при все, че тя е била виновна в ситуацията. Още като го прочетох тогава, направо се стъписах. Сега вече ми е ясно, че тя просто си е такава нахалница. Много ме дразнят хора, които вървят нахално през живота и смятат, че всички са длъжни с тях да се съобразяват.
Тогава във ФБ мисля се изяви Ваня, който естествено написа прочувствен пост как разбира се Евгения не била виновна, как другата жена идвала с колата си заплашително към тяхната и това било защитна реакция, за да си предпази децата, как удар нямало, как....и т.н. Разбира се, той не е бил там, това е по преразказ на Евгения. Отдолу на поста четох толкова нереални коментари от рода на това, че другата жена била измамница, която искала да се възползва от славата и парите /WTF?/ на великото семейство Джаферович, как правела това за еФтин PR, как всичко било с умисъл и замисъл, как на снимката на ритника по калника на колата си личи, че бил от мъжка обувка...и още, и още. Реципрочно на това пък имаше и доста коментари в защита на пострадалата жена от рода на това как хора са били подложени на обиди от страна на Евгения в ИГ, когато си позволявали да коментират нещо нейно предимно негативно, или да ѝ направят забележка например за  правопис, или например когато коментирали тяхна снимка, качени в луксозния си джип, “бягащи“ от земетресение в Хърватска и възторжени коментари от тяхна страна по този повод, и още “изпатили“ задочно от Евгения коментиращи имаше, знаеш как е при такива изяви. То аз и не помня всичко, не беше вчера, вероятно в нета си стоят нещата. Лично аз изпитвам огромна нетърпимост, гарнирана дори с ненавист към хората, проявяващи агресия на пътя, всекидневно пътувам, 30 години вече, и на толкова идиотизми съм се нагледала, вкл. и на такива от рода на “ти знаеш ли кой/коя съм аз“, съпроводени с  всякакви заплахи, дори такива с физическо насилие. Мога да разказвам до утре, но не това е темата на темата, тъй че само заради това въпросната започна представянето си с доста негативизъм в този формат, после го затвърди смело и доста отговорно.

# 2 596

Петиция да разменим двете Евгении.Тази е по-симпатична 😂😂

# 2 597
Бог забавя, но не забравя.
Възмездието за злините застига тази жена и това е. По един или друг начин. Мисля, че обществената "обич" е доста сериозно възмездие в днешно време.

# 2 598
да влезеш в предаване за да разсееш сяко съмнение на хората че си хулиганка

# 2 599
  • Sunshine state
Предаването се излъчва по Нова, но както писах е външна продукция и тя е на договор при Магърдич. Та много им дреме на Нова за Женя, а и мъжа ѝ последно беше при конкурентите.
А някой длъжен ли е да търси къде е снимано специално предаването? За обикновения зрител го дават по Нова и това е. Ваня коментираше и първия сезон на Игрите. Свързани са и още как.

# 2 600
  • Другата България
късно ли е джаферката да се запише за ергена

А помните ли ,че беше направила и расистки скандал и и изтриха профила в тикток 😂
Я дай повече инфо, че съм вече стара и не следя и тикток.

# 2 601
  • София
Тя винаги е говорила как е направила Ваня победител, но вече въобще не съм сигурна. Уж все се изкарваше голяма разбирачка, а тук не прави нищо правилно в социален план. Ужасно слаба социална игра, да, има хора около себе си, но се държи лошо с тях. Тънкостта е да ги накараш сами да стигнат до твоето мнение, да те следват, а не да се скача  с обиди и хората да ги е страх да си кажат какво мислят. И отделно зрителите да те  намразят. Много агресия демонстрира, а дори няма нужда. Тези момичета щяха да я следват и с друг подход.

# 2 602
А помните ли ,че беше направила и расистки скандал и и изтриха профила в тикток 😂
[/quote]Я дай повече инфо, че съм вече стара и не следя и тикток.
[/quote]
https://lifeonline.bg/bg/svetoven_rasistki_skandal_trese_kapkite … uto_mylchat_video

# 2 603
  • Sunshine state
Значи не знам как му се вика на това, което прави Джаферович, но съм сигурна, че има някакъв термин в психологията за него. Визирам напълно безобидната реплика на Михаела "Исках да говоря с теб, но ти беше разстроена, защото ти беше мъчно за децата" . Следва моментна бурна реакция със заплахи "Само не замесвай децата ми". Че кой е замесил нечии деца? Много нагло, ама ако някой знае как му се вика на това, да свирне.

# 2 604
Да, Женя на моменти ми изглежда все едно насила са я закарали в това предаване, все едно всичко и е досадно и неинтересно, но и се налага да участва.

# 2 605
Гласувах в анкетата за Звезделина, Цецо, Виктория и Алекса.
Звезделина честно казано не знам защо точно, просто ми е неприятна. От визитката предположих, че ще е с висока заявка, но слабо представяне и си ми потвърждава до момента мнението.
За Цецо гласувах заради категоризацията на съплеменниците си като утайки и тотално нереалистичната себеоценка.
Виктория по същата причина + агресията, която не понасям.
Алекса точно заради балканския нрав, който е и една от причините да избягам от България. Работех в аптека в продължение на година, наслушах се на викове, крясъци и избухвания, защото отказвам да си върша работата според представите на пациента. Просто видя ли подобно поведение все едно ми се отключва травма и не мога да го изтърпя.
Може да се види, че водещото при мен, за да ми стане някой антипатичен е проявата на агресия и обидите. По този параграф след вчерашния епизод и промото за понеделник, трябваше да гласувам за Евгения. Много ниско падение с обидата за Филип. Може да е всякакъв, но поправете ме ако греша, лично не я е обиждал. Прочетох обаче толкова много обиди по нейн адрес последните страници, че направо я съжалих и ме гласувах в анкетата, нищо, че ми попадна в минуса.
Съгласна съм с La Vikinga, че Евгения влезе намразена без да е показала нищо във формата, а на база на поведението ѝ извън него. Не знам каква обсесия има тя по Фифо, но тук имам усещането, че всеки трети коментар е за нея. Даже на капитанската с Мирела, където Евгения не е участвала, имаше спекулации дали не била нагласена играта за нея! Няма я на арената, ама пак нея обсъждаме.
Тупарев трябва доволно да потрива ръчички в този момент, гледайки как за пореден път генерира хейт трафик със сценария си.
При жълтите са си навързани като свински черва играчите, което е неприятно за зрителя, но май няма риалити със случайни хора и съм се примирила. Така или иначе гледаме сериал, а не състезание, просто чакам да видя кое ще е следващото "шокиращо събитие", което да предизвика тонове хейт и коментари в интернет пространството и да направи предаването още по-популярно.

# 2 606

Елизабет ,в  нов чалга клип .

# 2 607
  • Sunshine state
Нека да е хейт трафик, важното е, че и тя го вижда. Няма човек, на когото да му в безразлично и съм убедена, че й е гадно да чете всичката тая жлъч по неин адрес. Нека, заслужава си.

# 2 608
  • София
https://lifeonline.bg/bg/svetoven_rasistki_skandal_trese_kapkite … uto_mylchat_video
Граничи с демагогията да се твърди, че Жени е направила расистки скандал, аз не гледам "Като две капки вода" именно заради т.нар. "blackface", който е част от концепцията на предаването, когато имитират чернокожи изпълнители, но Жени няма никакъв контрол върху продукцията и нейните правилата, тя е гримьор (и не е единственият там), не продуцент. Хората, които така или иначе, имат съставено мнение за Евгения, няма да отворят този линк и "расист" ще е още един погрешно поставен етикет на някого. Расистка е цялостната концепция на "Като две капки вода".

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 00:54 от La Vikinga

# 2 609
  • Sunshine state
Аз в тази статия не прочетох за Женя нищо.

Общи условия

Активация на акаунт