Големи са шемети тези момчета, как са оживели от толкова смях не знам

Тука мисля че режисьора изръси някаква простотия в микрофона и не могат да си съберат устите и да започнат снимки, а нашият човек на 2:01 се прекръства 3 път, нали е вярващ католик, явно по този начин се опитва да се успокои, а от телевизията, нали видеото сие тяхно, пускат надпис Good Bless You

Рори, ето това видео щях да ти нося и все не ми оставаше време да го потърся в ЛСтата ми, снощи го открих, но от телефона нямаше как да го метна. Тука насилната целувка е една идея малко по-различна от тази в серията - попадат право уста в уста. Има я и сцената с цялата прегръдка в 16-та серия, явно тези неща са ги пуснали при тях.
По отношение на закуската, мисля че просто са ги оставили в някакъв момент да се нахранят, в друго видео в кадър докато хапват, около тях има човек от екипа. А и им подхвърлят шеги, не репетират, макар че екиппа остава зад камерата. Май терена към въпросния момент не става много за снимки, снегът се топи, от дърветата капе вода, влагата е голяма, а наоколо из гората е кално, тя с тази дълга рокля ще стане саде коприна.... Имали са някакви планове, помъкнали са и храна, екип и техника, но видяхме само няколко кадъра с по 3 изречения....
От как Проф преведе че много харесвал прегръдката край чаршафите, колкото пъти ми мине пред очите и обръщам специално внимание и да ви кажа на репетициите даже ми е още по-нежна - тя го гледа и се смее, той я хваща, намества я и я прегръща- красота

Много обичам от репетициите и момента с отравянето, тука го няма целия момент от въпроса му "къде ми 34-та страница" докато рови по сценария

Намерих и някакво видео в което 3ти се закача мило с АйЮ, а видимо още не беше момента с допирни точки в сериала. Шегува се с нея, щипва я по бузките и така, но понеже и него го видях снощи и с тези йероглифи за заглавие, пак ще ми трябва време отнново да попадна на него....
Проф, все се каня да те питам.... Това където новите ни химици са на някаква сцена, ЛДжГ е с наметало, Айю с черна пола и бяла блузка (стоп кадъра на това видео) Изиграват сцената от 11 серия под дъжда, но какво е всъщност това, някаква театрална постановкка ли? На сцена са виждам. Май съм назад с материала от теб с около два месеца и докато наваксам кое какво е....