ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Марги, за последното видео от Белл ли казваш, че има бг суб. При мен няма.

# 31
Ново Хазал Кая за Перспективе  - Турция . Можеше да се  закопчае. Няма лошо , нека да е провокативно.  

видеа  
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1577262103395635200?cx … WgMCo6dfhx-MrAAAA
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1577274024396132352?cx … WgMComcqXzeMrAAAA

Това е красиво с любов за РД От феновете. Кралица!

Като заговорихме за награди представям ви младият красив талант и чаровник Джанер Топчу. Харесвам го. Поздравления за първата му заслужена награда Златен Обектив за пробив и изгряваща звезда. Играе в младежкия сериал Чуй ме. Не следя изцяло сериала, но се информирам. Страхотни са  двамата с Рабия партньорката.  

Красавец . Heart Вълнува се. Рабия го поздрави за успеха.
Ето ги двамата сладури в сериала. Изгарят от флуиди . Nature Fire

Салих Бадемджи също е бил там . Клуб в който участва  е получил награда.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 23:35 от femmi2

# 32
Не ми харесва Хазалка, не е постигнат търсеният ефект.

Рори, същото видео имам предвид. При мен от телефона има опция за автоматичен превод на български. Ако не ви тръгва после мога да преразкажа накратко.

# 33
  • Варненска клюкарка
Марги и при мен няма субтитри на български, това което сложих на предната страница, само английски видях. А оная дето цвили спомена нещо "Булгааария" докато се лигавеше с козметиката на Isoi.
А въпросната песен, ако я срещнеш метни я насам, с нея често озвучават моментите на ГГ. Така както е направен първия челен сблъсък, девойката като че ли първа му проговаря с нея докато се гледат в очите, а във втора серия е той, там с текста за аромата, дъха и  (вярно бяха на един дъх разстояние) вятъра и тралала Joy

Днес се върнах малко по-рано, колкото да хвана надписите на ОС и да чуя че един от гласовете  на дублажа е на Иван Петков....

Не знам дали сте виждали рекламата на Принц на покрива-  пак пътешествия в друго време, този път принца идва във съвременността, среща се сп главната, та има да си чакаме втори сезон на АС на кукув ден - вече има такъв сериал..... Не че аз чакам втори сезон де, сигурна съм че няма да има, минало е прекалено много време....

# 34
Още снимки
Представя  есено - зимната колекция на Перспективе.
Чок гюзелим беним!

Като красиво  бижу блести ! Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 17:27 от femmi2

# 35
  • Варненска клюкарка
Хубава Хазал, ама хич не обичам когато половината бюст е на показ, още повече в такива размери..Радвам се за нея че си продължава рекламите.  Когато Фахрие забременя първия път и рекламните и договори потънаха в Босфора, а дрехите които рекламираше, започна да ги показва Бенсула....

Намерих песента и добавям превода който е намерила Марги

Скрит текст:
Твоята усмивка, дори аромата ти,
винаги съм чакал, броейки на пръсти,
независимо къде съм си само ти...

За какво съм мечтал, на какво съм се надявал, знаеш ли? (Ти не знаеш)
Само те пожелах.
Искам да ти призная, че те чаках.

Когато крещя, че те обичам всеки ден.
Когато извиквам името ти всеки ден,
спомням си моментите, в които стоеше пред мен.

Ден след ден, не мога да заспя при мисли за теб.
Ден след ден си само ти.
Чуваш ли звука на треперещото ми сърце?
Обичам те, обичам те, обичам те!

Като мине време
ако сме заедно, ако си до мен...
само мисълта за това ме кара да плача.

За какво съм мечтал, на какво съм се надявал, знаеш ли? (Ти не знаеш)
Само те пожелах.
Искам да ти призная, че те чаках.

Всеки път когато крещя, че те обичам,
всеки път когато извикам името ти,
всеки път си спомням моментите, в които стоеше пред мен.

Не мога да го избегна, не мога да спра.
Съдбата, която дойде при мен
дори всичко да се промени,
ще те гледам вечно, ще те защитавам.

Обичам те  - думите, които сърцето ми ти казва.
Благодаря - думите, които очите ми ти казват (очите ти казват).
Винаги ще стоя тук (стоя тук).
Помни (помни) Помни (помни)
Помни (ще помня).

Ден след ден, не мога да заспя при мисли за теб.
Ден след ден си само ти
Чуваш ли звука на треперещото ми сърце?

Щях да казвам че в едно от видеата видях 4ти зад кадър, защипан по бретона с разни фиби. На нас бретончето много ни харесва, ама той все го подухва с уста, или отмята глава настрани, за да го отвее от лицето си, или лекичко го отмества с ръка в почивките....Joy

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 09:47 от Беллора

# 36
Хазал може и да е хубава, но тоалета..... И въобще наречете ме старомодна но ми е някак не мога да намеря по-мека дума ами.... по сутиен, част от гърдите и бременното коремче са на показ голи. Ами не ми е естетично. Тя си е обвързана с договор вероятно и няма не искам, но на мен тоалета не ми харесва. А и ми прилича на мъжка пижама.

Белл много дразни дълъг бретон през лицето. Когато съм правила грешка да го подкъся после бързо ми омръзваше да имам бретон и откачах докато порастне достатъчно за да отиде назад и го защипвах с фиби. Обаче визията на 4и е така въздействаща и заради бретона.

# 37
Избрано е пълното име на малката принцеса . Първото име няма да е Лейля, а Сюрея. И двете
звучат красиво.   
Сюрея го свързвам от Истанбулска невеста. Там ме впечатли името.  

Цитат
Според Бирсен Алтунташ Хазал Кая, която днес присъства на откриването на есенно-зимната колекция на марката Perspective, е избрала име за дъщеря си. Второто име на бебето е Сюрея. Пълното  име - Сюрея Лейла Атай. Това е арабско име, което означава съзвездието Плеяди.

Още звездопад от снимки

Стои като пижама тоалета  цвета е свеж  й на нея и подхожда.
Нека показва прелести.
На някой от снимките се е закопчала.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 18:49 от femmi2

# 38
  • Варненска клюкарка
Хептен анадолско ми е Сюрея, ама тяхно си е детето щом им харесва....

Какво да кажа- коремче се виждаше и в онази дълга рокля за Ланком, но нивото беше съвсем друго. Беше много елегантна...
Рори, на мен преливащите цици са ми по-неприятни, коремчето не ми пречи.  Като видя такова нещо и се сещам как на една сватба срещу нас стоеше една дама и огромните и полуголи гърди, държащи се на 2 тънички презрамчици и дългите и фолк букли ходеха в чиниите по масата, та се чудехме с ММ къде да повърнем....

Миналия февруари бях с бретон, харесах се, но и аз така, нямах търпение да порасне, все отмятах нагоре, настрани....
На 4ти опитите му да се спаси от влизащата в очите му коса са ми много сладки, но в сериите го изтърпя без да му проличи, само в почивките се забелязва. В едното видео пък се почеса по лицето и се сепна , веднага обърна ръка да погледне - явно се сети за грима Joy

На тази карта където сае виждат местата на снимките, не знам как да разбера мащаба примерно между двете най-отдалечени точки. Навсякъде около тях е океан, забелязахте ли? Явно и затова е тоя студ посред лято.

# 39
За мен само Лейля Атай е достатъчно. Те си решават за децата и никой няма да питат.  

Нивото и стила за Ланкоме е на друго ниво така е. Сега е облякла дреха на марката.
За мен е като ежедневна дреха за вкъщи или до магазин не за събитие.
И аз не харесвам провиснали стоят грозно. Сега не са чак толкова. Като роди Фико бяха зле.Добре има какво да показва ,някой сме като дъски.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 13:02 от femmi2

# 40
Бел , благодаря с глас съм се смяла JoyJoyJoy  голям е образ.
Най-лошият стилист бил в началото на кариерата си Joy  Искал да е сензация, а се обръщало в катастрофа Joy
 А тук попаднах на първите му проекти, за щастие от по две серии. Иначе не бих си го причинила.
https://www1.dramacool.cr/drama-detail/stars-echo
https://www1.dramacool.cr/drama-detail/the-hotel-venus-
https://www1.dramacool.cr/flying-boys-episode-1.html
    Joy  третият линк, след 30мин Joy  наложи му се да ходи на балет Joy  мислех че интервюто е забавно , но това ..

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 23:28 от Krissttinna

# 41
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пижамите избухнаха като тенденция, когато Анджелина Джоли разходи такъв тоалет на Долче и Габана, в кафяво, на летище Хийтроу. Малко след това Руткайчо облече в подобна пижама Демет Йоздемир. Само че нейната беше на Прада и всъщност изглеждаше доста добре. На Хазал този вариант изобщо не ми харесва. Има нещо адски дразнещо и то защото в момента прелива от плът и на двата места. Или трябваше да затвори горе, даже с поло яка според мен, щеше да стои добре с голото коремче. Или , ако ще показва гърди, да беше скрила корема с много широка свободно падаща от под гърдите туника, дълга колкото горнището на пижамата.
Иначе си е красива, както винаги.

Клипчето от Белл ще го гледам после, че съм пусната на компа за малко.
Виждам и Крисс, че ни е предложила нещичко за гледане.

Аз потънах в музиката на BTS и каквото ми падне около групата. Особено Куки ми е голям сладур и смятам да изгледам и изчета всичко възможно. Имам да наваксвам към 10-годишен пропуск, няма да ми е лесно. Joy Натъкнах се на по-ранна песен на АйЮ, която е направена заедно с друг член на групата - Шуга. А едно от летните издания на нейното шоу "Palette" е с участието на друг - Джей-Хоуп. 45 минути е, които при мен ще се удължат двойно докато изчета английския текст, и засега не съм ги намерила.

# 42
Добре де, къде ги намерихте субтитрите на БГ на клипчето от Белл. На мен ми дава йероглифи за субтитри.

Белл, на песента откъде пусна руски субтитри. Пише автомат. генерирани корейски и никакви други. Клипа е много хубав, но има една сцена, която не мога да си спомня откъде е. Девойката сама в едно легло се завива с розова завивка.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 23:21 от Рори72

# 43
Онзи ден мернах нова луда мода на ревю с Бела Хадид или Джиджи беше.  Нещо я пръскаха със спрей върху дреха или беше без или това е ефект.

От екипа на Перспективе

Тук сме за новата сезонна колекция на Perspective с #hazalkaya 😉 #mandarinoriental Всичко е страхотно ❤️👌
@perspective_tr
 Злият поглед на последната ми снимка, скъпа
@Хазал Кая
За красотата на едно наистина, наистина красиво лице 🧿🧿🧿
#hazalkaya #hayatakendiperspectiveinikat

Perspective lansmanından #HazalKaya #AysunYıldızGüngör
Това Гьонгюровица ли е? Жената на Илиас , аркадаша на Ча. Имат си общи познати и приятели. Двете с Илка имат техен моден бизнес. Отдавна не са споделяли снимки с Чаго.

Още от колекцията

Огнено Оранжево
https://twitter.com/Hazalkaya2022/status/1577303039031054338?cxt … WhMC4ibqw2uMrAAAA

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 23:24 от femmi2

# 44
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, Феми. Гюнгьоровица е.

Рори, не ползвам форума на телефон, но Марги много хубаво беше онагледила в предната тема, специално за теб, през телефон къде се цъка за да пуснеш автоматично преведени на български субтитри.
Давам линк към поста, понеже темата е вече заключена и не мога да копирам. https://bg-mam.ma/p/1478106/45342646

Общи условия

Активация на акаунт