Не е луда да го направи , щото е битти. Интрига да не е скучно да смени обстановка и хора . Не му ли омръзна само в Турция ?! Не го коментирам само аз и други мнения мернах такива. Феновете сме развълнувани от сега и не се съмняваме, че ще ни удиви. Хамелеон! Затова си го Обичаме.

. Сега съм в очакване на безплатния им (с малко изключение) концерт в Пусан(или Бусан, все тая) на 15 октомври. В голяма чуденка съм дали да се регистрирам в сайта за гледане онлайн. Концертът започва в полунощ наше време, обявен е с продължителност 90 минути, но вероятно ще продължи малко по-дълго. Очаква се на живо да го гледат над 100 хил. души - на стадиона с безплатни билети, където ще излезе групата; на открития паркинг на международния пътнически терминал на пристанището (тук е с платения достъп, с видео стена) и на специална сцена на Haeundae след този паркинг, с напълно свободен достъп. За момента си го представям подобно на скорошния концерт в Измир на Таркан. Сигурна съм, че ще е още по-грандиозно. Концертът е организиран в подкрепа кандидатурата на Пусан за домакинство на EXPO 2030. Да не отварям дума, че е родният град на любимеца ми Куки
, както и на Джимин. Всъщност всички са ми любимци по различни причини.
, а и защото намирам, че има връзка с новите ни любимци от АС. 

Препоръчани теми