ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Белл, няма лесен начин за приемане на тази част от живота. Ако имаш нужда от рамо и някой който да слуша/чете - тук съм. Кураж и сила ти желая!

# 151
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, колкото и да е тъжно, това е неизбежен край. Имайте кураж и време за да преодолеете болката. Говорете си за това колко хубав, дълъг и пълноценен живот е имал, доживял е и правнук студент да види. Не всеки получава такъв дар от съдбата.

# 152
Бел , това са тъжните неща от живота . Бъдете силни !

Красавица Огнена ! Nature Fire

Хазалка е сминала профилната си снимка  в ИГ и Туитър с ето тази от новата фотосесия за Воуг.

Kissing Heart

Щастливи усмивки Heart Eyes

Толкова са задобрели в твочрчеството ,като произведение на изкуството. С тези визии като играят в тандем ще изгарят всичко. Всеки си има собствен живот в реала ,това е Феноменално 11 год. тази Обич на Феновте е безкрайна. Това не пречи на никого. Някой прекаляват и е нормално да се реагира. На мен ми доставя удоволствие и пълна емоция да ги гледам в колажи и заедно и отделно! Heart

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 15:14 от femmi2

# 153
  • Дубай
Белл,искрено ти съчувствам!Сила и кураж!Макар и много тежко трябва да приемем случващото се ....дядо ти доколкото разбирам е живял добре ,видял е внуци правнуци,а това е голямо богатство в наши дни.

От ИГ на Джун Ги, подготовка за Хрониките на Асдал2
https://twitter.com/i/status/1579761293388812289

# 154
Още нови снимки Хазал Кая за  Воуг
Уаууууу ! Боже каква жена! Как да не и се възхитиш! Sleeping

Стайлинга е Перспективе. 

НОВО  не знам кой е мъжът мисля е гримьор.

целувка и усмивка От Париж Kissing Heart

тийзър от новият проект Боровинковият шербет на нашият капитан от ОС. Красиво остаряващ  стилен и харизматичен.

Ново фото от неговият ИГ профил.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 22:34 от femmi2

# 155
Феми, тези фотосесии на Хазал през новата агенция ли са договорени? Ако да, явно за това се е преместила и така погледнато е било правилно за нея решение. Само тая зелена пижама и то разкопчана ми вади очите.
Остарял е капитана и да, харизматичен е, ама едва ли ще е в главната мъжка роля, заради възрастта на героя му.

# 156

Любов и нищо друго ! Cupid

От новата агенция са Рори. Не бих казала, че това е причината.
При Гинчовата имаше фотосесии и се грижеше за нея . Успешни сериали също. Мисля , че си останаха в добри отношения и се чуват. Искам да разбера причината не я питат никъде .Тя е инат и без причина ще го направи. Тогава напуснаха заедно със неразделната дружка Селин. Тя не знам в коя агенция е . Яд ме е но ...... Беше ми кеф нашите лобимци да са в обща агенция.

Завладяваща красива усмивка от Шоуто на Беяз! Ех , красиви спомени:heart:

Джанер

целувка Kiss

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 22:38 от femmi2

# 157
Бел, в такива моменти няма какво да се каже, няма как да се избегне. Трудното е за тези които остават. Благодарим им, че са ни дали възможността да съществуваме и ние.

# 158
Здравейте Nature Sunny
НОВИ От Хазалка

✨Според журналиста на изданието Hürriyet Mehmet Yustyundag, Чаатай Улусой, който работи цяло лято на снимачната площадка на сериала Терзи е отишъл на почивка в Егейско море с любимата  си Дуйгу Саръшин на собствената му яхта. Актьорът не само почива, но и се подготвя за нова роля. Още през ноември ще започнат снимките на нов филм за една от дигиталните платформи, в който Чаатай  ще играе главната роля. Според журналиста това ще бъде много необичаен образ, който ще изненада феновете на звездата.

Има си хас да почива с друга да и сложи рога. Joy  Не е луда да го направи , щото е битти. Интрига да не е скучно да смени обстановка и хора . Не му ли омръзна само в Турция ?! Не го коментирам само аз и други мнения мернах такива. Феновете сме развълнувани от сега и не се съмняваме, че ще ни удиви. Хамелеон! Затова си го Обичаме.
Аз си знаех киното му е в кръвта и нема да се откаже лесно. Който си го мисли греши. Има още предизвикателства към него. Млад е има още години пред себе си.
Има си и собствен бизнес и печели.
Ще чакаме от достоверните блогъри за подробности. Залагам на социален проект.  
Не искам да се загрозява и дебелее прекалено или отслабва това не ми пречи да се насладя на таланта му. Може и да стане блондин:joy: Вероятно ще е отново с ОГМ Пикчърс и НФ или друга платфома. Харесва им да работят заедно. Няма да е за Дисни плюс. Лице е на НФ отдавна и не може да снима за конкуренцията. Карджъ ще снима проект с колегата на Хазал от Палас Селяхатин Пашалъ. Браво ще се докосне до него. Интресна личност е режисьора . Ебру Шахин също е подписала с Гювенатам за година и половина . Креативен е и амбициозен продуцент.Чачи затова работи с него и аркадаша Киво също.  

Отдавна се говори и пише за Кралят и спрягат Къванч. Според Бирсен Ант. Киво е отказал ролята и е размислил.
Не е потвърждавал за нея ,нито Чаатай може и да има нещо вярно.
Още се пише сценарият за Ако Кралят загуби . Психоложата натрупа състояние и слава заради адаптацийте по книгите си. Пази се  професионална тайна , въпреки, че са изменили имена на герой.

Според таблоида Takvim Çağatay Ulusoy  е отказал нов сериал по сюжета на Гюлсерен Будайджъоглу, който му е бил предложен това лято. След него действа и Къванч Татлъту. Според слуховете, достигнали до журналистите и двамата актьори са решили да не участват в телевизионни проекти, където има насилие над жени.
Друг слух твърди, че не става дума за проблема с насилието, а че приятелите решили да се разграничат от критиките към психиатърката , която стана продуцент. Обвиняват я, че печели от личните истории на пациентите си.

От Арабски фен профил.
След приключване на снимките на сериала „Шивач“, Чаатай Улусой започна работа по новата си роля и през ноември ще заснеме много изненадващ филм за дигитална платформа, като ще ни изненада с напълно противоположна роля.

Каква ли ще е тази роля?  До последно ще е загадъчно. Пожелавам му да задмине клошарския филм като успех и роля . Nature Star
От верните фенове с много Любов !:heart:
Разчуствах се на тези думи .  

Всеки герой, изигран от Çağatay, е подарък... Да, защото подаръкът не може да бъде вещ. Емоциите, най-важният подарък, който човек може да даде❣Безкрайна благодарност, че си ти.❣

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 16:29 от femmi2

# 159
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За мен достоверен блогър е оксиморон. Mr. Green
Когато нещо бъде обявено от официален акаунт, бил той на продуцент, на самата звезда или на мениджъра ѝ, тогава може да му обърна внимание.

От седмица насам съм потънала в музикалния свят, и по-точно ходя, дишам, работя, та ако щете даже спя, с ритъма на корейските бандараци Wink Stuck Out Tongue Winking Eye. Сега съм в очакване на безплатния им (с малко изключение) концерт в Пусан(или Бусан, все тая) на 15 октомври. В голяма чуденка съм дали да се регистрирам в сайта за гледане онлайн. Концертът започва в полунощ наше време, обявен е с продължителност 90 минути, но вероятно ще продължи малко по-дълго. Очаква се на живо да го гледат над 100 хил. души - на стадиона с безплатни билети, където ще излезе групата; на открития паркинг на международния пътнически терминал на пристанището (тук е с платения достъп, с видео стена) и на специална сцена на Haeundae след този паркинг, с напълно свободен достъп. За момента си го представям подобно на скорошния концерт в Измир на Таркан. Сигурна съм, че ще е още по-грандиозно. Концертът е организиран в подкрепа кандидатурата на Пусан за домакинство на EXPO 2030. Да не отварям дума, че е родният град на любимеца ми Куки Heart Eyes, както и на Джимин. Всъщност всички са ми любимци по различни причини.
Покрай това изгледах, изслушах и изчетох всичко попаднало ми пред очите. И прецених, че една статия би била интересна и за вас, заради фактите в нея показващи всеизяждащата страна на бизнеса с музика и телевизия в Южна Корея.
Гледам да не загубя линка, а в по-задълбочен анализ може да изпадна довечера.
https://webcafe.bg/svyat/depresiya-pretovarvane-i-samoubiystva-d … tamna-strana.html
Това е защото обичам да философствам Stuck Out Tongue Winking Eye, а и защото намирам, че има връзка с новите ни любимци от АС.

# 160
О, не знаех за този проблем с депресията и самоубийствата сред младите кпоп звезди.
Всъщност точно това прочетох някъде за Айю. Някой я е насочил да се яви на някакъв конкурс когато е била на 15г. и неочаквано за нея е спечелила. Гласяли са я за момичешка група, но се е оказала подходяща за соло кариера. И тогава някъде идва проблема с булимията. Мислех, че като много тинейджърки просто е искала да е слаба, но ето че на тази крехка възраст може би се е борила с високи нива на стрес, заради натиск от обществено внимание и очаквания. Но се е справила и е изградила много успешна кариера, за което не мога да не й се възхитя.
Сега още повече се връзва и това, което Белл беше споделила, че е видяла в сериала, че там имат практика звездите да крият личния си живот до степен на ненормалност заради кариерите си в развлекателната сфера.
Много тъжна статия.
Сигурно затова нашия 4и си прави клипчета дори на маратонките докато тича, за да задоволява количествено интереса към него на публиката и покрай това да си задели малко лично пространство.

# 161
Официално рядко съобщават ,така че повечето фенове на актьори чакат и се доверяват на блогърите.
Чакам Бирсен да пише.
Тя почти не греши. Мехмет Юстундаг пръв съобщи новината за второто хамиле на Хазал и се оказа вярно и за други неща е писал.
Ноември ме съмнява да почне да снима може и така да е. Решил е да не почива дълго.
За платформата или НФ, Блу ,тв Амазон, която стъпва на пазара. Дисни е малко вероятно.

Хазалка е съобщила в интервю за Воуг след като роди дъщеричката си ще почне да снима втори сезон на Пера Палас. Ще е като с Фико на снимачната площадка. Не може да се оплачем нашите ни радват и снимат каквото им е на сърце. Хазал е казала че има и филм, като идея.

Рори , онзи ден гледах Корай ще разкрие номера на барбито дали вече и принца разбра.
Днес не гледах.
Ех , тази любов.
Емир - мислех, че знам всичко от нощния живот ти разби всичките ми представи.

Джансула си мечтае за принца и разглежда списания. Не е цвете за мирисане, ако ще гориш по добре да е с такъв мъж. Тука съм напълно съгласна за изгарянето. Но е с добра душа, тя не го познава.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:18 от femmi2

# 162
Феми, тоя месец 15 год. е втора смяна и в диапазона 15-16 има часове, междучасия и се оказа, че нямам спокойствието да седна пред ТВ. През уикенда ще наваксвам за цяла седмица.
Аз пък не харесвам платформите. Едно, че за тях трябва интернет, друго, че са с такси, а детето каза, че на Дисни плюс дори няма и засега няма да има превод на БГ.

# 163
Здравейте дружки.
Ивче, гушкам те виртуално.
Хазал ми напълни очите на снимките, а на снимката със зеленото  палтенце е ослепителна.

# 164
Минавам да споделя с вас, че май открих причината за слабото приемане от родната публика на АС. Предварително заснет излъчването му започва на 29.08 по SBS в понеделник и вторник. Но от от 22.08 също в понеденик и вторник и май в същия часови пояс се излъчва по KBS друга историческа драма за период от време от династията Чосон. Името на тази драма е много сходно, почти същото. Даже на страницата, която ми се отвори с гугъл превод заглавието беше абсолютно същото. Визията на единия герой много наподобява визията на нашия 4и, а драмата е обявена и като включваща в актьорския си състав порастнали много популярни деца актьори. Опитах да зачета сюжета - не можах. Тази драма е римей на японска. Нашата на китайска. Явно и двете ТВ са конкуренти. Просто малшанс за  АС заради не добър маркетинг или не знам какво друго може да обясни, защо са избрали тази дата на старт и схема на излъчване. Другият сериал е 18 епизода, но не знам дали и той е предварително заснет, но е свършил когато се е излъчвал 17 епизод на АС ако правилно смятам. Донякъде предварително е бил обречен на нисък рейтинг с това конкуриране между телевизиите.

Белл, как си?

Наде, и аз най-много харесах снимката с поалтенцето, но там Хазал е толковоа омагьосваща, че палтото даже не го бях регистрирала като част от визията й. Бая назад се върнах да го търся това зелено палто. След отровно зелената пижама сякаш друго зелено не мога да видя.

Общи условия

Активация на акаунт