с тази гореща поза е само за любов. 

Феновете са на предела! Терзи ще го пуснат през януари догодина. Не е Офиц. инфо така са се изказали. Актьор, който играе шофьора на Пейами така казал. Много хубави думи е казал за него.
) сторита от ИГ, видях 5-6 нови, от 5.10. смля се от тичане тоя човек. Някои неща от мобилната версия ги намирам по един начин, а после тези неща на компа са ми неоткриваеми, нямам представа защо - важи най-вече за албумите със снимки или ми излизат в друг ред. Аз снощи успях да си сваля още някоя и друга сничица...

Нали е голям шеф, пита управителя колко служителки имат, да вземел билети на всичките за концерта на братовчед му. А концерта не знам как е сниман, но беше с пълна зала и от тези лайт стикове размахваха, на заден фон на огромния екран се виждаха движещи се мехури с вода които съм виждала за фон и на концерт на ЛДжГ........ Главната и главния и те бяха там, ама той е малко спечен и не искаше да размахва лайтстика и главната която вече му е жена си размахваше и двата, а той скръстил ръце и краци се възмущаваше що крещяла и пеела
Пък нататък каква красива сцена в снега имаше, събори я и застана отгоре и я нацелува...... А какъв разкошен сняг имат, то-половината сериал мина в снега.Прозорците на дома им бяха огромни като витрини и като си лежаха на дивана, все едно бяха навън в снега...
Тя сутрин ходеше като пияна и му се оплакваше че трябвало поне малко да я оставя да поспи
Родиха си 3 деца за 5те години скок във времето..., В една от последните сцени тъкмо приспаха двете по-големи на голямото легло, малкото в свое креватче и тръгнаха да се изнизват на пръсти от стаята и едното се надигна "мамооо" готиния татко се върна и го бутна да ляга, то пак се надига, той пак го бута
То се провикна "мамоо искамп да спя с тееб" а татенцето "тази вечер аз ще спя с нея"

както винаги е "почти" готово, но наполовина. Ще го довърша довечера. Мен по ме впечатли момента когато говореша за себе си и как възприема проблемите, и донякъде разбрах какво не ми е ок в снимките след концерта и на някои други.
Довечера с удоволствие ще видя по-подробно.Препоръчани теми