ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Крис, а те всъщност отидоха на балет за да впечатлят едно момиче, нали? Но не разбрах кой от двамата сваляше момичето и балетното приключение привлече ли вниманието й. При мен това видео няма нито субт., нито автомат. превод.
   Приятелят му взе колата на баща си, и се качи без книжка и пил бира. Намери блъснат човек. Видя го учителката по танци. Нея пък директорът я беше заплашил, че ще и закрие курсът поради слаб интерес. И за да не го издаде че е карал пил и без книжка го завлече в курса за калабалък, та с него и Рошльо. Връчи им триката, само че на бельото нямало упътване и го сложили наобратно. та така ......  А момичето си го харесваше отпреди това, после се събраха.

# 61
Нашия ли получи момичето? Че другия нещо му се дразнеше и не рарах кой от двамата я сваля.
Ами едно нещо дето учителката го слагаше на кръста на приятеля така и не разбрах като гащи ли се слага върху триката. Тли пъти го гледах и се хилих с тях.

# 62

Цитат
Според публикации в турските медии Хазал Кая и Али Атай са купили вила за 5 милиона лири в Айвалък. Хазал и Али активно инвестират в недвижими имоти. Наскоро си купиха апартамент в Балат (Истанбул) и сега нова придобивка. Двойката е в очакване на второто си дете - дъщеричката ще носи името Лейла Сурея и изглежда родителите вече са загрижени за финансовото благополучие на децата си.

Хазал в репортаж сподели името. Последно ще е  Лейля Сюрея  Атай . Лейля повече ми харесва като за първо име. Семейството се увеличава щом могат нека инвестират и лирата е безумно ниска при тях. Вила край морето. Квартал Балат го разгледахме донякъде като бях там. Улиците са като Арт изкуство и е красиво.  

Подготовката за втори сезон на Пера Палас е започнала и това, че е хамиле не е повлияло на продуцентите .

Репортажа по тв на Бирсен Ант. От там е разбрала за името и го е написала.

Наслада за сетивата е Хазалка бе . Green Heart
Гражданин е снимал на билборд от улиците на Истанбул.

Тук е Уауууу . Нереална !  🔥🔥 Yellow Heart с тази гореща поза е само за любов.

Ново инфо  - Приключили са снимките на Терзи за сезон 3.
Като гледам клапата на датата е било вчера.

Снимки за финал от екипа. Нашия Шивач е предпочел да бъде зад камерата. Ех , сега кога ли ще му видим Очите. Не се е преработил кой знае колко на платформите.
Ще му удари почивка и догодина живот и здраве го чакаме в още по - голямо предизвикателство за роден екран . Може да е две в едно режисьор и актьор.
Дуда ще намекне нерде са на яхтата по паланки и риболов. Да отлита за някъде без възлюбената да ме послуша ще е полезно да смени среда с нови запознанства.  Искаме забавление и с Гинчо да деистват международно.

https://www.tvdunyasii.com/haber/salih-bademci-cagatay-ulusoy-il … e-cekiyoruz-14086

Салих Бадемджи, носител на наградата „Актьор на годината“, отговори на въпросите на журналистите преди церемонията.

Бадемджи каза: „Развълнуван съм и горд. И нашият театър и нашият сериал „Клуб“ ще получат награди. Беше голяма изненада за мен.”  „Получихте много награди напоследък“, казаха репортерите. ,,Тази година беше шанс. Попаднах на добри проекти. Работил съм с много добри екипи. Всъщност не беше съвпадение. Голям процент от работата се дължи на добрата екипност. Аз лично не очаквах такава експлозия.” Изненадващ проект с Çağatay Ulusoy! Снимаме проект с  Чаатай Улусой.  Нашите снимки продължават. Скоро ще излезем пред публиката.” Той не пожела да даде повече подробности.

Чуство за хумор от феновете

https://twitter.com/CAGATAY_FANNO1/status/1577599562776449024?cx … WgMDQkbSc4eQrAAAA

Салих Бадемджи говори за #Terzi и казва, че се е превърнала в много красива творба. Изглежда, че го гледат помежду си 😂

Да си сложа за кеф красавеца Джанер  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=TMO0Qt3U3MQ&t=43s

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 22:37 от femmi2

# 63
  • Варненска клюкарка
Пак ги изгледах балетистите и пак се посмях😂

Крис, а в онова видео, интервюто с оная цвилещата водеща, което сложих по-назад, какво казва ЛДжГ за работата си в АС. Май 2 пъти му показваха и девойката, пееща песничката за РД.

# 64
Екстра е Марги Heart Eyes
Много добре е станала. Проверих и линковете, работят. Peace
Със здраве и много положителни емоции да си я изпишем! Grinning

Здравейте,

Съжалявам, че нахълтвам така, но съм сигурна, че само от вас ще получа помощ по този въпрос. Търся филма с бг превод. Определено го предпочитам с бг аудио, ама ако няма и с бг суб става. Пробвах с линка в първия пост, но не ми отваря нещо. Иска регистрация ли? Гледала съм само до 2 епизод
Благодаря!

# 65
Здравейте ,не разбрах за кое питате за ОС ли ?
Линка иска регистрация.

Нашия се е покрил като мечките. Ще Откачим вече.Head Band Феновете са на предела! Терзи ще го пуснат през януари догодина. Не е Офиц. инфо така са се изказали. Актьор, който играе шофьора на Пейами така казал. Много хубави думи е казал за него.
Скромен , добър човек и е  забавно да се работи с него. Пожелал му е още много красиви проекти с неговият талант.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 14:10 от femmi2

# 66
Да, за Огледален свят. След регистрация ги има всички с бг аудио,така ли?

# 67
Да, за Огледален свят. След регистрация ги има всички с бг аудио,така ли?

След регистрация би трябвало да гледате без проблем всички епизоди озвучени. Пробвайте.
За първи път ли гледате сериала ?

# 68
Да, за първи път. Случайно го засякох по тв сега и ми допадна. Много Ви благодаря

# 69
  • Варненска клюкарка
https://vk.com/heartryeo
Това е линк за групата на АС във ВК, обаче не знам без регистрация дали ще можете да виждате всичко. При мен без регистрация не се вижда половината от съдържанието, в т.ч. снимки. Има статии преведени на руски (аз попаднах на ритуал с алкохол- налива най-възрастния и докъдето издържат Joy) сторита от ИГ, видях 5-6 нови, от 5.10.  смля се от тичане тоя човек. Някои неща от мобилната версия ги намирам по един начин, а после тези неща на компа са ми неоткриваеми, нямам представа защо - важи най-вече за албумите със снимки или ми излизат в друг ред. Аз снощи успях да си сваля още някоя и друга сничица...

Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Скрит текст:

Joy

Снощи далдисах в късния сериал по Лейди и да ви кажа много много се забавлявах.  Страхотна романтика и забавни диалози, съвсем нормални за съвременни хора.
Няма как да преразкажа всичко но някои основни моменти мога. главните се скъсаха от любов, като се започна от първата брачна нощ, на другия ден на закуска пак и вероятно целия ден, че и нататък. дори в асансьора се натискаха, а главния имаше клаустрофобия.... Какви закачки имаха вкъщи - подгониха се около една голяма маса и той и вика с тези къси крачка как ще ме стигнеш, а тя го контрира, нали и казвал че е красива, а той и вика, че като съблазнявал  някоя жена можел да и кажа всичко и хукна на някъде  (предполага се към спалнята)  а новоизпечената му жена хукна след него с думите "мъртъвп си" Joy  Joy Joy Нали е голям шеф, пита управителя колко служителки имат, да вземел билети на всичките за концерта на братовчед му. А концерта не знам как е сниман, но беше с пълна зала и от тези лайт стикове размахваха, на заден фон на огромния екран се виждаха  движещи се мехури с вода които съм виждала за фон и на концерт на ЛДжГ........ Главната и главния и те бяха там, ама той е малко спечен и не искаше да размахва лайтстика и главната която вече му е жена си размахваше и двата, а той скръстил ръце и краци се възмущаваше що крещяла и пеела Joy Пък нататък каква красива сцена в снега имаше, събори я и застана отгоре и я нацелува...... А какъв разкошен сняг имат, то-половината сериал мина в снега.Прозорците на дома им бяха огромни като витрини и като си лежаха на дивана, все едно бяха навън в снега...
 И още много романтики имаше - съпругата правеше коремни преси в леглото, той затиска долната част на тялото и уж да и помага, а  при всяко нейно изправяне я целуваше и накрая я метна да и показва друг вид спорт Joy  Тя сутрин ходеше като пияна и му се оплакваше че трябвало поне малко да я оставя да поспи Joy Родиха си 3 деца за 5те години скок във времето..., В една от последните сцени тъкмо приспаха двете по-големи на голямото легло, малкото в свое креватче и тръгнаха да се изнизват на пръсти от стаята и едното се надигна "мамооо" готиния татко се върна и го бутна да ляга, то пак се надига, той пак го бута Joy То се провикна "мамоо искамп да спя с тееб"  а татенцето "тази вечер аз ще спя с нея" Joy

Видях много свеж хумор, много любов без една дрешка да падне от тях и без наивни и глупави сцени или ревниви жени с интелект на големи бели птици, каквито бях свикнала да виждам последните години в дизи шоуто..
Едва издържах да не заспя до 23ч. но после така се разсъних и се посвмях от сърце, че ми беше трудно да заспя.

Иии докато се изкажа почивката ми свърши....

# 70
Да, за първи път. Случайно го засякох по тв сега и ми допадна. Много Ви благодаря

Ще се радвам да споделите отзиви за ОС в темата. Геройте си отговарят на възрастта.
На мен това ми е първата Тиха Лудост.Cupid
Има полза да повтарят сериала след толкова време щом го гледате за първи път. Часът е неудобен, който има време и му харесва ще го гледа.

# 71
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
===А по концерти народа пощурява щом изпълнителят запее песента от първия ч„елен сблъсък и тръгнат кадри от сериала  на някоя видео стена....Heart
Белл, той по срещите си с фенове (не ги нарича концерти, защото не гледа на себе си като на певец) пее финалната песен, която в оригиналния ОСТ я изпълняват Ехо. Досега не съм попадала на негово изпълнение на песента от първия челен сблъсък (края на първа серия), която в оригинал се пее от момичешката група I.O.I (Ideal of Idol).

Снощи не бях в кондиция да пиша.
Сега се връщам да изчета днешните постове.

# 72
Пак ги изгледах балетистите и пак се посмях😂

Крис, а в онова видео, интервюто с оная цвилещата водеща, което сложих по-назад, какво казва ЛДжГ за работата си в АС. Май 2 пъти му показваха и девойката, пееща песничката за РД.
   Тази част ли Бел. Самият запис е много бърз, ако си намалите скоростта на гледане на 0,75 върви като нормален.
https://youtu.be/iKv01TRGG_0
    Joy както винаги е "почти" готово, но наполовина. Ще го довърша  довечера. Мен по ме впечатли момента когато говореша за себе си и как възприема проблемите, и донякъде разбрах какво не ми е ок в снимките след концерта и на някои други.
   Тръгнал е на дълго бизнес пътуване и ще се среща с нови приятели.
https://www.instagram.com/p/CjVMCuNP1lU/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CjVMCuNP1lU/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 14:21 от Krissttinna

# 73
Белл, тази романтика, която описваш за двойката с разменените тела ли се отнася?
Аз вчера щях да следвам едни клипчета и съм задрямала с телефона в ръце и сънувах, че ви разказвам първа серия на сезон 2. Толкова беше шантаво, че се чудя дали в просъница ве съм писала нещо и да съм го метнала в някоя друга тема.

Вчера като гледах как Ферка бие Ханде се сетих за едни други побойници

# 74
  • Варненска клюкарка
Ауу Крис редиш субтитри! Благодаря Heart Довечера с удоволствие ще видя по-подробно.

Проф, аз съм попадала на изпълнение на ЛДжГ на въпросната песен от първия челен сблъсък от втора серия, публиката пощурява направо. Не помня дали съм я слагала- сещам се че още като "нова" в материята коментирах че песента в сериала я изпълнява главния, нали го бях видяла на концерт, а ти и Марга ме осветлихте че всъщност той само я пее пред публика но в серията я изпълнява 10-ти. Не помня дали сложих видеото в темата. Преди дни пък Марги сложи друго видео от концерт на Айю и там я изпя пред нейната публика, като зад гърба му пак вървяха кадри от сериите. Може и да е останало в предната тема, не съм сигурна.... Виждала съм го да я изпълнява и в малко по различен аранжимент, мисля че бенда свиреше на акустичнип китари, пак Марги го беше метнала назад.....

Рори да, за Райската градина става въпрос, там ГГ си разменят телата. Снощи някак дочаках последна серия и много ми хареса. Иначе имам повече изпуснато, отколкото да съм гледала сериите преди това, много ми идва късен часа, а продължителността на серия е час и половина, отива след полунощ....Любовта е показана хем гореща, хем по някакъв мил и комичен начин, макар че ГГ са много далеч от химията в АС, ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт