ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 049
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
..... А какъв разкошен сняг имат, то-половината сериал мина в снега.Прозорците на дома им бяха огромни като витрини и като си лежаха на дивана, все едно бяха навън в снега... ...
Тайната градина явно си заслужава гледането. Ще ми се наложи да го гледам със субтитри, но скоро ще го подхвана.
Цитирам това със снега, защото ми напомни, че все забравям да обясня якетата и навличането по сетовите снимки. Макар и най-голямата им надморска височина да е само около 1950 м, всъщност 3/4 от страната е планинска. Средните им януарски температури са по-ниски от нашите.

Крисс, гледай да не забравиш да го довършиш довечера, че вече душа бера да го изчета до края.

Белл, не мога сега да отворя сериите, но това е точно финалната песен. Нея, освен накрая, я има и преди това някъде в епизодите. Но по спомен, не е в изпълнението на Бек с Ехо, а май само жена я пее.
Колкото до ДжГ, на срещите си с фенове (мийтинги) пее и танцува популярни песни на други изпълнители. Собствените му май са само 2-3. У дома имам някъде сейфнати плейлисти какво пее по мийтингите, но няма да е най-актуалното. В смисъл, че постоянно разучава и новоизлезли неща. Какъвто е случаят с последното му денс видео върху най-новия хит на Псай и Шуга от BTS (да си дойда на думата Stuck Out Tongue Winking Eye Joy).
Понеже много я харесвам, мятам оригинала за подобряване на следобедното настроение, но в концертното изпълнение от преди месец и нещо. Няма такъв кеф като живото изпълнение!

А това е оригиналният клип от тази пролет - https://www.youtube.com/watch?v=8dJyRm2jJ-U

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 14:58 от profi_1

# 76
  • Варненска клюкарка
Проф, Бекха си пее песента във втора серия на челния сблъсък, има я и на няколко финала да - тембърите са мъжки. Както и да е.  
Сега не мога да го разцъкам, но съм го гледала това изпълнение преди няколко дни.  Много харесвам такива синхронни движения на много хора на сцената. Хипнотизиращи са ми направо. Познах само Псай, щот у нас беше голям хит преди десетина години с изпълнението си Гагнам сдтайл. Разказвала съм как на едно коледно тържество децата около час нон стоп въртяха песента, подскачаха и  пееха.

Гледала съм ЛдЖг за него може да са срещи, за мен са концерти, имаха си всичко - тълпи, осветление, беквокали, дори симфоничен оркестър, светлинно шо, заснемане и каквото си е нужно....  поддържа и не малка денс група, това си е доста сериозно по отношение на певческата му кариера. Виждала съм го да пее песни на свои сънародници и даже на Майкъл Джексън, не знам как става такова нещо на такава голяма публична изява, но факт- прави го. Не си падам особено по неговите К-поп изпълнения, но баладите му са страхотни, има романтичен тембър, а как пищят девойките на тях  не е истина.... Забелязва се че в главата му непрекъснато звучи музика. на сета мръдне тук-там и направи някое денс движение, танцува. С АйЮ са на снимки на сцената с прегръдката край чаршафите или със същите дрехи снимат някакви рекламни кадри, по-скоро второто. Тя слуша внимателно какво обясняват, а той зад гърба и прави денс чупки, тя се обръща щото го усеща че се движи, гледа го въпросително, а той с жест "аа нищо, танцувам си" Joy  След едната целувка пак си денсеше зад гърба и. Навън непрекъснато е с безжични слушалки в ушите, виждат се по снимки....

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 16:18 от Беллора

# 77
Ама не ми остава време едни два стари клипа, първа и втора част от един негов такъв мийтинг, да им преведа субтитрите, че са ми малко дългички и доста ситни за разчитане на екрана.
Той заявява, че се счита за актьор, а не певец и затова предпочита да нарича това срещи с фенове. Възможно е това да е и заради разни авторски права и т.н. Както вече писах, пее предимно песни на други изпълнители. Иначе са си направо концерти, с бенда, балета, осветлението...

Написала съм в горния си пост, кои са на клипа - Псай и Шуга от BTS. Те пеят, песента е обща. Останалите са просто танцьори.

# 78
  • Варненска клюкарка
Проф, сега на компа го виждам, но на телефона дългите заглавия трябва да ги разцъквам допълнително за да ги видя целите, пък аз си го спестявам допълнителното разцъкване, затова казах че видях само Псай....
Да, това имам предвид и аз, как се оправя с толова много авторски права, щото той може да си го нарича както си иска, но по същество, това са си концерти с хшляде посетители и съответните приходи. В същото време виждам че и други пеят чужди хитове, та изобщо не им разбирам отношенията в тоя бранш..... И в онова риалити с белия кон където се омаза с нещата на коня пуснаха хита на Псай и всички се кълчеха и го пееха.... Тука у нас за някоя смотана песничка на гаражно ниво ще си ивадят душите, а там си пеят чужди световни мега хитове....

# 79
Крисс, гледай да не забравиш да го довършиш довечера, че вече душа бера да го изчета до края.
    JoyJoyJoy   готово, не съм проверявала за грешки, но като си знам че моето довечера е около 1-2 сабахле Joy
така да върви.
https://youtu.be/iKv01TRGG_0
    На това ако му казва "среща с фенове" не ми се мисли какви ще са концертите.
https://youtu.be/UpAKqH2OCr0?t=544

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 22:06 от Krissttinna

# 80
Редактирах!
-------------------------------------
Мерси Крисс Flowers Hibiscus, ей сега ще го изгледам.

Нашия ли получи момичето? Че другия нещо му се дразнеше и не рарах кой от двамата я сваля.
Ами едно нещо дето учителката го слагаше на кръста на приятеля така и не разбрах като гащи ли се слага върху триката. Тли пъти го гледах и се хилих с тях.
Снощи не отговорих, ама сега със закъснение пояснявам. Това, което трябваше да облекат се нарича бандаж. Днес бихме го нарекли мъжки прашки. Бельо, което се облича под трикото. На сцената не бива да се виждат линии от гащи. Точно това обясняваше и балетната педагожка.
Скрит текст:
А тия двамата не стига, че го обуха бандажа на обратно, ами проведоха диалог. Нашият питаше от коя страна на прашката да си го пусне, а другият отсече, че си го е оставил по средата и изохка.

Белл, всъщност сцената от първия сблъсък е озвучена с различни песни в първи и втори епизод. Peace

Крисс, не го знам ДжГ накъде пътува, но всичките му последни сторита със снимки и клипчета от бяганията са от "Тематичен парк Shinhwa" на остров Чеджу-до. Наскоро бях сложила аз едно негово клипче с бягане и още тогава се зачудих какъв е този морски бряг, покрай който притичва. Реших, че може да си е в родния Бусан. Все пак той е нещо като варненче-актьорче в София Stuck Out Tongue Winking Eye . Нерде Перловска река, нейде река Хан, ама карай! Joy Обаче сега виждам, че изобщо не е на континента. Сигурно снимат нещо от новия му исторически сериал там. Островът е елипсовидното жълтичко долу вляво на познатата ни карта с местата на снимките на АС.
Скрит текст:
Няма да пропусна да отбележа, че на острова най-напред ми се наби в очите съществуването на музей на секса и здравето Mr. Green Joy .
-----------------------------------------------------------
П.П. И аз не го харесвам толкова измършавял, колкото е в момента. Въпреки здравите мускули, би изглеждал по-добре с поне едни 5-10 кг отгоре.
Имало значи и DVD версия.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 22:17 от profi_1

# 81
Скрит текст:
А тия двамата не стига, че го обуха бандажа на обратно, ами проведоха диалог. Нашият питаше от коя страна на прашката да си го пусне, а другият отсече, че си го е оставил по средата и изохка.

Крисс, не го знам ДжГ накъде пътува, но всичките му последни сторита със снимки и клипчета от бяганията са от "Тематичен парк Shinhwa" на остров Чеджу-до
-----------------------------------------------------------
П.П. И аз не го харесвам толкова измършавял, колкото е в момента. Въпреки здравите мускули, би изглеждал по-добре с поне едни 5-10 кг отгоре.
Имало значи и DVD версия.
     Joy култов разговор:joy:  Тагнал е фирмата с куфарите, затова предполагам че не пътува а има договор за реклама, и си запълва времето м/у сетовете.
      Визията  е едно, на снимката след концерта на Айю се вижда ръката му . Не е ок това пределяне, получава се при неправилни диети и системно гладуващ организъм. Изчезват и еластина и колагена.
  АйЮ е получила награда  за млад артист за филма си "Брокер".
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 22:38 от Krissttinna

# 82
”DELIGHT" Asia Tour си му е концертно турне, не е от категорията "срещи с фенове". Peace

Куфарът е избождащо очи подчертан, но не вярвам да няма пътуване. Така както го следят плътно феновете, така и ще го изловят, ако скоро не се отчете къде е ходил. Има фенски акаунти в инстаграм, които дебнат всеки негов клик и препубликуват всичко.
Обаче не разбрах какво точно имаш предвид с ръката му. Кое е това, което се получава при неправилни диети и системно гладуващ организъм? Ето ти и едни крака по темата.
Скрит текст:

Поздравления за наградата на АйЮ. Нейният колега Сонг Канг-Хо за главната роля в същия "Брокер" получи наградата в Кан тази година за най-добра мъжка роля.

# 83
Крисс, Профче, благодаря и на двете за преводите. Сега разбрах, защо на места лицето 4и изглежда леко по загладенко, пък то защото го карали да отслабва допълнително. Горкия, затова така се нахвърли на пилешкото бутче, което Сю домъкна с голямата кошница.
Вероятно ДВД версията е с повечето кадри, на които тук таме попадаме, но липсват във варианта който гледаме.
Така разказана последната сцена изобщо не е правилна. Ха Джин преминавайки в тялото на Хе Су помни 21в и тази си самоличност и е тъпо Со да не я помни. Ако не е преминал като нея, ако не я помни това не е никакво събиране, а просто среща с мъж който има същите/подобни черти на лицето. Дори да се влюбят отново (ако това е било предвидено като втори сезон) това би било съвсем нова любов и ако я покажат силна като предишната без единия от тях да има спомени за връзката им в 10в. на практика се гуви внушението за вечност, за любов преодоляла времето и се обезсмисля - ти си моя и ще те открия. Тъй като споменаха в интервюто някъде, че са минали 6г. значи към 2022 и водещата и ДжунГи говорят, че и те, и феновете искат да се направи сезон 2, което означава че за тях изминалото време след сезон 1 не е проблем да се съберат отново за продължението. Но сценаристта който ще се заеме да не посяга на спомените на Со за Сю.
Днес изгледах 8 еп. на ТВ екран и забелязах детайл, който многократно съм пропус>нала през телефона. Смешно е всъщност. Докато Сю рисува лицето на 4и астрономчика се държи за кръста, накуцва и се влачи под тежестта на супника от който 4и ръси вода за ритуала и веднага щом видя Со се изправи, скокна и понесе съда под мишница, сякаш е по-лек от малка диня и грам учудване нямаше в очите на астронома, когато видя че белега е маскиран с фон дьо тен, докато на всички останали лица се видя изумление. Така, че той е много наясно с всичко и на финал помогна на Сю да си спомни, а на Со да разбере че тя е някъде там.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 10:49 от Рори72

# 84
Little Miss Ratatouille, задаваш въпроса на правилното място. Линка с преведени  (озвучени на бг) епизоди на Огледален свят от 1 стр. след регистрация беше активен, но подозирам след като започна поредното излъчване по тв епизодите по стара традиция заради авторски права са ги блокирали. Тези дни установих, че са затрили епизодите на един премиерен сериал и с ОС ако е същото няма да се учудя.
Ако има нужда мога да посоча надежден сайт където ги качват след излъчването и няма дразнещи реклами.
Иначе има вариант и да изписваш в Гугъл "Огледален свят епизод 1" (2,3,4... който ти трябва, но въвеждаш в търсачката поотделно). В отделна плейлиста събрани ги няма, но така все още се намират.

Момичета, много интересни неща споделяте.💞Профи неслучайно се пошегува, че очите ще ни станат на цепки, погълна ни това корейско😁🤣
Тайната градина ми се вижда много интересен по преразказаното от Бел, видях го в сайта за К-драмите при възможност ще го подхвана.
Ааа, не вярвам скоро да попадна на други с химия като при 4 и девойката, измежду 100 двойки при една се наблюдава подобно нещо,  🔥но бих дала шанс и на други.
Много хубави видеа слагате понякога с руски песни, не сте ли попадали на някое озвучено с тази

# 85
Марги, аз не съм попадала на озвучаване с тази песен, но и тя е много хубава и подходяща. От чуждите езици разбирам само руския и клиповете озвучени с руски песни ги гледах всички които ми излязоха. Без един на който не изтърпях изпълнението. Останалите са с много подходяща музика и текст.
Да ви кажа от гледането на сериите с руска озвучка и клипове с руски песни на моменти си мисля вече на руски.
Да, такава химия между партньорите е изключително рядка и затова така ни прихвана в орбита този сериал. Но очевидно и самите актьори са вече 6г. под въздействието на тези си герои. Какво остава за нас зрителите.
Марги, дай линк за сайта със сериите на ОС. В къщи съм, но заради проблемите с нета редовно се налага комуникация с учителите и често съвпада с времето на излъчване. А мислех че този път ще мога да проследя от първа серия в правилния хронологичен ред любовната приказка на Фемирите. Обаче истината за мен е че при тях по-силен е втори сезон до острова т. е. преди пълнежите с Руета и Еджета. Сега като гледам тук таме първи сезон си давам сметка, че без втори сезон ОС нямаше да е толкова запомнящ се и обичан сериал.

# 86
  • Варненска клюкарка
Проф, Крис вероятно има предвид че ръцете му страшнееха на концерта на Айю и че се храни неправилно, губи много мазнини, които хранене с мазнини не може да навакса и това се отразява на сухожилия, колаген и т.н....Наистина трябва да качи малко кг, много е слаб.

И явно ме четеш през ред назад.... (ама с тези чаршафи дето ги опъвам напоследък те разбирам и аз често не мога да си хвана мисълта  Joy ) Още на втора страница помолих Марги да донесе първата песен от първа серия на първия челен сблъсък. после я намерих аз, а Марги донесе превода и. Ракошен текст.
Ох, да не забравя пак да се потъркалям за превода ти на момента край шкафчетата преди да влязат в балетния курс, смях се със сълзи снощи Joy Joy Joy Аз разбрах за бандажа, ама за диалога с подробностите не знаех Joy

JoyJoyJoy   готово, не съм проверявала за грешки, но като си знам че моето довечера е около 1-2 сабахле Joy
така да върви.
https://youtu.be/iKv01TRGG_0
    На това ако му казва "среща с фенове" не ми се мисли какви ще са концертите.
https://youtu.be/UpAKqH2OCr0?t=544
Крис, много много много ти благодаря!
Ето защо в началото е по-загладен - били са само минус 6 кг.  Аз при рускините бях чела някаква която коментираше интервюта и факти от времето на снимките и беше писала че бил на  диета, ама после като разцъках и му гледах похапването след сериала, не можех да си представя че е истина, а то вярно е бил на сериозни ограничения в храненето по време на снимките. Това слаб човек да успее да отслабне още си е доста сериозно усилие......Все пак по-добре да отслабва, отколксото  героят му нервно да навива коса около пръста си. Що за тъпа идея от режисьора....
Ама много е красив на интервюто. Значи това което описах като спортно събитие, вероятно също е ново, пак беше с няколко милиона посещаемост и със същата визия, само дето идея си нямам как отново да го намеря.

Рори, това с пилешкото бутче по скоро АйЮ го подаде на ДжГ, защото край тях щъкаше човек от екипа, който си влиза и изли-за от кадър, а те говореха и се смееха, пък зад кадър им подхвърляха шеги.... Това са си нашите хора, оставили са ги да се нахранят. А Айю се нахвърли доста по гладно на бутчето.
Значи липсващите в сериите кадри, са от ДВД версията. Аз засега улових няколко липсващи от 16-та серия. Продължението на прегръдката преди интимността. Червената завивка след това и щастливата усмивка на 4ти също липсват в нашите сериии, показах ви ги в предната тема.  Излизат ми и 2 допълнителни кадъра от сцената където лежи гол до кръста, а девойката го лекува. Другото което видях и показах в едно видео по-назад е допълнителен кадър от насилната целувка в  9та-10та серия. Общото между тези неща е че са все кадри свързани
малко или много с  с тънката част.

Скрит текст:

Относно рекламата, според мен не само куфара, но и целия аутфит.... Особено спортните обувки и те са обект на реклама. Подобно на турски актьори, които се снимат в разни чухпки в ИГ без да обявяват марки, но то който се интересува, знае за какво става въпрос, та май всичко във вида му е реклама....

Марги, аз имам големи пропуски в Райската градина, фактически сигурно съм гледала едва половината сериал и най-ми хареса последна серия.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:27 от Беллора

# 87
НОВО  Хазал Кая -  Перспективе

Разкошна!  Още не личи коремчето . Снимани са преди това .  Огнено червено Heart

Непубликувани - Ланкоме Париж

Heartpulse

Париж -  Градът на Любовта . Ех , Свят ! Heart Eyes

Али Ав е споделила това . Латино фенка , която с нетърпение чака новият проект .  
- Марка: H&M е красивият суичър на нашия любим #cagatayulusoy 🥰
- слънчева възраст
Възстановете мистиката и суровата природа
https://twitter.com/AliAv24/status/1574462271996268556?cxt=HHwWmMC8qYbGztkrAAAA

Шивача е на рибилов , каква изненада JoyAnimal FishNature Sweat Drops
Дуда е качила пейзаж с яхта в далечината . Тая се преработи , само чака ашкъма да се Освободи . Живота я глези и със семейството и всичко .  Не ме слуша да разнообрази средата . И по света има красиви места . Преди стоеше в Лос Анджелис и се забавляваха с Лорка .

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:52 от femmi2

# 88
Белл, помагай. Защо днес руския сайт не ме пуска. Хиляда пъти на бг и англ. цъках че съм човек, маркирах хиляда лъвчета и кончета и пак не ме пуска. Искам да изгледам сериите на ТВ екран. Огромна е разликата. Това с отслабването за да е по-измъчен тероя е тъпо. Има всичко на всичко два кадъра гол до кръста. През останалото време с тези дрехи на никой не му личи колко са му килограмите. Само в лицето се усеща разлика, ама щото сме го гледали найсет пъти. При едно гледане никой няма да забележи.
Обаче допускам, че слаботията им е нещо като критерий за красота на звездите в сферата на музикалната и актьорската кариера. И Айю е сваляла килограми след старта на кариерата й. Известно време се е борила с булимията.
Ако понапълнее малко ДжунгГи ще изглежда доста по-млад.

# 89

Секси режисьор , като струна изпънат в тяло ! Sleeping

От Блу тв си правят реклама.

#BluTV Осигурява  сувенир от #Yeşilçam за феновете на #ÇağatayUlusoy. Бихте ли поставили това като тапет на вашия смартфон?

Ох , цигара да бях!

В Аржентина са луди по Хазал Каяи НИ.
В момента го излъчват по Телефе.  
🎥|| Филиз е тук и имаме интервю с нашата красива кралица Хазал 👑🌸 по телевизия Канал 9 от Мендоса Аржентина 🇦🇷
https://twitter.com/HazalQueenArg/status/1577974286383554560?cxt … WgIC9yZjQi-YrAAAA

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 15:27 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт