ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варненска клюкарка
Рори, сега пробвах на телефона сайта си върви при мен. Вкъщи ММ ми свърза компа с кабелния нет и сега не ми прекъсва въобще. На ТВ не съм пробвала да пускам, защото по времето когато съм си вкъщи, все ще се намери някой домашен досадник да ме прекъсне, изпуснах момента да пробвам докато бях в отпуск.

За единия патрон се молехме да спре да се тъпче че се погубва с ядене и пиене, за другия се молим да започне да се храни че е само кокали....
Така е, отслабването се забелязва на н-тото гледане. В началото има бузки и раменете му са по-широки, но талията е все така тънка - вижда се в боя в бойната сцена в трета серия. Особено има едни снимки където лежи на земята и си почива след заснемането на сцената- ми съвсем тъничък си е. Прекалил е режисьора с изискванията си. А тези хора работят с емоциите си и такива неща са много опастни, могат да направят хранителни разсройства. Не знаех че Айю е имала булимия.
Рори, те по принцип азиатците са си по-дребни и слаби ако не се тъчат.  А тези които са на първа линия, играят като ГГ, няма как да са някакви раздути, трябва да спортуват и да се поддържат. ДжГ как ще танцува, ако е дебел. Сега пее и танцува и даже не се задъхва.
 В Градината като гледах как са притиснати известните, как не могат дори да покажат половинката си, за да оцелеят в този бранш трябва да са изцяло отдадени на феновете си и някои водят доста самотен живот, правейки всичко в името на това да имат кариера. Беше показан и случай в който момиче твърде лесно е посегнало на живота си - в миналото когато го е направила, известния и любим не е искал да я покаже и да я хване за ръка. Като национална черта им е да са тревожни и високоотговорни към обществото.

# 91

Фико свири

Не знам за вашия друг патрон , първия сега е във форма и вярвам ще я запази и занаред и ще внимава .

# 92
За втори път Фико много ми напомня на външен вид на мойто на същата възраст. Не е за вярване. Толкова много ли си приличат малките деца. Не бях се замисляла.
Белл, на мен ми поиска подтвърждение, че съм човек и през телефона като пробвах, но ме пусна от първия път, а с ТВ се боря от сутринта.
Сега пак пропуснах и ОС заради часовете на 15г. Явно ще е така този месец. Ще погледна втората половина на серията.

# 93
Рори, прецених да ти пусна линк, но не тук 🙃
Съгласна съм - втори сезон е несъмнено по-силен. Най-много харесвам периода след разкриването на лъжите - видяха истинските си лица и въпреки цялата болка и разочарование намериха отново път един към друг и се заобичаха още повече.

# 94
  • Варненска клюкарка
Колкото си е запазил формата предишните десетина години ...

Марги и аз така. След разкриването на лъжите, но до 52-ра, хайде да кажем до 54 та да е... Станалото-станало - Фера я видя , знаеше че е спал с нея и че може да има последствия. Той не ги е искал, беше в миналото, бяха разделени. Отгоре на всичко тя го пресече, когато той искаше да и каже, когато се прибираха от острова... После всичко ми е толкова изсмукано от смисъл,  защото омаловажаваше  всичко в което ни убеждаваха преди това. Освен Рюя и Едже, нямаше и никакъвп смисъл двама млади и влюбеи да живеятпод един покрив без нищо друго. На тази възраст отношенията не са толкова сложни, но са по-първични.... Видяхме как може да се направи двама млади разделени, но обичащи се, само като се озоват сами под един покрив на 50 см един от друг как пламнаха и  приключиха нощта и дори нямаше нужда да се показва кой знае какво за да го почувства и зрителя..
Догледах го АФК след 52ра само защото по онова време така правех- започнех ли нещо, довършвах го . Сега повече си ценя времето и ако не ми допада нещо, не се занимавам с него. А и все очаквах на сценаристите да им дойде акъла в главите, Аксой беше обещал щастлив финал.

Рори, когато споменах голия ранен 4ти, го направих в контекста на разговора за установяването на наличието на някои допълнителни сцени. Затова писах че вече срещнах два допълнителни кадъра от този момент. В нашите серии ги няма- единия го сложих в предната тема, сниман е от към главата на 4ти.

Случвало ли ви се е гледайки някое фенско видео да погледнете на някоя сцена с други очи? Нищо че сте минали през нея към 165 пъти преди това🤪

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 07:40 от Беллора

# 95
Може да брадяса няма да надебелее прекалено. Освен ако е за роля. Мускули има нужда да оформи. Що ли си мисля, че отново ще заложи на соц. проект. Искам и не само аз  адреналин като Ичерде. Това ще стане след време. Сега чакаме премиерата на Шивача.
С кого ли са на морето сами или с компания с Нурана и аркадаша. Исмаил Филиз беше на остров Капри в Гърция дали е още там или се е върнал? Папараците им е зор да уловят рибаря ако го направят моля да ми спестят лиготии.
След онзи случай  внимава в това. Не му е харесало това ,което е видял.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 18:45 от femmi2

# 96
Белл, а сега кажи коя сцена погледна с други очи след фенското вшдео.

# 97
За единия патрон се молехме да спре да се тъпче че се погубва с ядене и пиене, за другия се молим да започне да се храни че е само кокали....
       JoyJoyJoy  а така
не знам на това попадали ли сте, от службата
https://youtu.be/xIDmAMmGHig
    Започнах "My Girl". Първа серия е запознаване с героите та и нашият тук. Не знам дали ще ви се отвори линка.
Ютуб изписа че е частично блокиран за някои страни заради права.
https://youtu.be/-rLKLp-3V1A

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 18:28 от Krissttinna

# 98
  • Варненска клюкарка
Крис, точно това видео не, но в предната тема бях сложила половин часово видео с армейския му живот. Отличил се е доста. В армията го изпратиха пищящи девойки и камери и го посррещнаха  3 реда камери, все едно е на червения килим в Кан и пак тълпи момичета. Пак сипеше чар, много го бива в това Joy
Това с лопатите в калта го имаше там, показваха го във физическата подготовка- лазене по земята, стреляне, тичане, коремни преси и лицеви опори... Имаше кадри от старчески дом за ветерани от войната, помагаше в обслужването им.... Също и кадри от теоретичната част в школата, попълваше някакви тестове и слушаше лекцията....

Рори, не е кой знае какво, онзи ден го сложих това видео, аз като видя първия челен сблъсък и почти нищо друго не забелязвам Joy но се позагледах в една сцена, която винаги съм смятала за тъжна, защото 4ти толкова чакаше този момент, а накрая не можа да и каже нищо, но пък какъв поглед пълен с възторг като я видя,  в очите му направо се четеше "това е моето момиче" Heart.. И е много красив там .. Heart

https://www.youtube.com/watch?v=amJsmUFzgOE
на 2:53 и на 3:28

# 99

НОВО за Уницеф - Турция като техен посланик .  

Хазалка бие по точки рибаря и слага всички в малкия си джоб. Неуморна и намира време за всичко.
Не случайно и викат Кралица!:crown:
НОВО - Хазал Кая  ВОУГ - Турция. Публикувано от менаджърската й агенция.
https://twitter.com/idiletisim/status/1578406195286736901?cxt=HH … WioC81cyE0OcrAAAA

лайкове от колеги

----------------------------------

Ямур също е хубава в цикламата.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 10:16 от femmi2

# 100
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Леле, добре че написа, че е Ямур. Нямаше да я позная. Много е окльощавяла.

Разбирам, че за да изглеждаш добре на екрана, който винаги добавя по някой килограм, трябва много да се поддържаш и да си в топ форма. Но не разбирам залитането по прекалено слабото. Ей я и Ямур! Какво бедро имаше в АФК и какъв хърбалет е сега. Всеки път като видя по-стари кадри с ДжГ и като го знам как изглежда в момента, пред очите ми все изплува сравнение с Дони. Някога си изглеждаше като нормален мъж, а сега съм сигурна, че е по-хърбав и от тибетските монаси. Такива крайности винаги ми навяват асоциации за болен човек. Ами сложете някоя мръвчица около тия кокали, бе момчета! Кучка съм, ама не в този смисъл Mr. Green. Не обичам голи кокаляци. Предпочитам все пак с нещо да ми се напълни окото. Stuck Out Tongue Winking Eye

Крисс, изрезката с бягащия любовник е супер. Оранжево перде само не бяхме имали. Joy

Хазал е много хубава на сесията за Перспектив.
Чаатай, понеже не съм го виждала в последните година-две в натурален вид как изглежда, не ща да го коментирам. Като благоволи да се покаже някъде, в някой репортаж, случайно срещнат, без да е в роля и със сценичен грим, чак тогава ще преценя дали изглежда добре или не.

# 101
Не го ли виждате Чаатай без сценичен грим на рибарските снимки от аркадашите.
Често е със слънчеви очила да го предпазват от слънцето и със шапки.
По принцип обича да налузва шапки. Когато е без брада е като младеж направо. Добре изглежда в момента в лицето. Красив е Heart
Поне в мойте очи е такъв и на повечето фенки.
За репортаж ще трябва да преплуват Босфора и морето и храсталаците.
Не е като да идеш в мола и на бар. Залагам за изява нерде и кога кълбото не казва.
Разсъблечен ще го видим в Терзи в любовните сцени. Тогава ще преценим по добре как е в тяло.

За Дони не е за гледане.
Като скелет е. Не гледам новото шоу, където е жури много критики към продуцента и журито.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 16:13 от femmi2

# 102
...... ще го видим в Терзи в любовните сцени........
     Аз си трая защото е било много отдавна, мисля съм гледала оригиналът. Филмът беше по-скоро за харектеропатиите на шивачът, но не пречи в турската версия да са използвали тук-там някоя идея и да са вкарали булка за влюбване в сценарят.
ИГ на ДЖГ от днес
https://www.instagram.com/p/Cjb56wJvwiE/?utm_source=ig_web_copy_link

# 103

Балсам за душата , цяла Вселена  и любов от феновете по света  и заедно и Отделно !

Криси , никъде не е споменато за римейк от ОГМ Пикчърс . Промениха заглавието от Наконтено плашило и сега е Шивачът. Плашило показаха в тийзъра и гадаехме за какво е.
Ча си избра този проект свободно. Пренаписаха сценария на Терзи заради НФ. Продуцента Гювентам е амбициозен и прави хитове.

Със сигурност има любов и интрига. Вкараха Беррак в сериала минала авантюра на нашия и пресата почна и ме изкефи. ВъзлюбенатЪ ша колабира от ревност:joy: Тя е умна направили го е битти. Ча такива работи нема да търпи за изневяра да не говорим. Искам да се остави на изкушението да не е такъв скучен! Няма лошо да е моногамен. Не сме им в къщата при него не е лесно да повярваш, че е лудо влюбен, като е такъв му личи. Те си знаят отношенията.  

Хипнотизиращи зеленооки Очи и е толкова нежна.

Нова снимка с приятели

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 16:25 от femmi2

# 104
  • Варненска клюкарка
И аз Ча няма да го коментирам- от 10 снимки я ми хареса една я не.
Крис, май единственото шивашко заглавие което се сещам от популярен филм е Шивачът от Панама, ама там бяха някакви мафиотски схеми май. Иначе няма турски филм или сериал без някоя булка, то и няма кой да го гледа, ако не забъркат някоя любов.
Хазал е красива и слава Богу, този път не се раздува с бясна скорост.

Много мулти култи тази изрезка с оранжевото перде, старичко, но точно по новите изисквания- Мария не я знам каква е, говори английски, Карлос е латинос, черния охрана и корееца любовник и какъв е спринтьор Joy Че и песента ми е позната, ама така в корейски вариант не се сещам чий беше оригиналът. Има  ли още негови сцени в този филм?

Проф, едва ли е болест, поне не във физически аспект. Възможно е да има някакво психическо разстройство, от тези модерните, свързани с храненето. Тези спринтове дето ги прави и здрав човек ще се озори на тях, а и снима проект, там застраховките на главните не са малки, кой ще вземе болен човек.... Залитнал е по съвременните мании с разни отказ от различни групи храни... Блъска се по спортовете си, само бойните са 3, може и по някое Йога учение и те го на резултата. Другия му проблем е че е много суетен и  сега не знае на къде да си заметне дългата коса. А му отива, просто трябва да я остави назад и на където си падне свободно....Трябва му някоя сгодна женица с твърда ръчица да го вкара в пътя. Имам аз някакви съмнения за тази сестра... Откак гледах Градината и видях как известните крият личния си живот ако искат да имат кариера.... Не познавах ощех героите, в този момент цъках и на телефона, но помня че обсъждаха някакви които се оженили тайно и някой каза че мислел че още 3 години щели да се правят на брат и сестра или да разправят че се обичат като брат и сестра - нещо такова беше....

Общи условия

Активация на акаунт