ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - проекти и колеги. АС + други романтични К-драми - тема 518

• 21 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аааа, недей така Белл! Истинска си е сестра му и си му е истинска сестра. В лайфовете, които прави онлайн често се случва да я спомене. Т.е., ако крие някой, то това не е тя.
Колкото до залитането по разните му мании с храненето, имах предвид, че могат да доведат до истински здравословни проблеми, а не че той има в момента такива. Не бива да се изпада в крайности. Затова дадох пример с Дони, защото за мен това е крайност.
Пусна ни снимки от нова фотосесия с последния писък - оувърсайз дрехи. То на него и без това голяма част от дрехите щяха да му стоят така. Нямаше нужда от чувалите, ама кой ме пита мен? Laughing
В крайна сметка, важно е че го търсят, снима някакви рекламни фотосесии, на показ е. Не като Чачослав, на който и аз я съм харесала поне една снимка от последните му 10, я не.

# 106
Чачослав го търсят, но са разбрали вече че я го навият , я не. Има в архива реклама за Колинс Джинс . 
Вреди му това е той така е избрал. Въпреки това кариерата му не е в пълен застой и фенове от цял свят го поддържат. HeartЗнаят, че заиграе ли покаже ли се на екран всичко компенсира затова го чакат.
Сега без да съм пристрастна мога да кажа че си е естествен и няма голяма промяна от първият тийзър на който ми се подкосиха краката.
Добре режисиран , музика. Ча само с поглед игра без думи. Ейваллах!
Имаме късмет и ние и той да работи, като майстор с Джем Карджъ.
Оператора също е с добра биография.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 17:49 от femmi2

# 107
  • Дубай
Привет,момичета!
Мале колко сте писали,после ще чета.Профи ,като цяло оувърсайз модата в Азия е широко разпространена особено при мъжете,но мен нещо изобщо не си ме кефи ,защото колкото и красив да е моделът дрехите им стоят като дарени.
Крос, Благодаря за субтитрите ,голяма занимавка е това ,само който не е  превеждал не   знае каква играчка е ❤️

Момичета, загледяхте ли новата корейска драма на бТВ лейди...за мое учудване съм я позабравила и се посмях от сърце снощи с епизода

Принц от Чосон се пренася триста години напред във времето и се почват едни запознанствата с модерното общество.

Благодаря за всеки един коментар,радост за окото е да ви чета.

# 108
  • Варненска клюкарка
Ив, аз се опитах, подозирам че ще е голям смех Прлинц на покрива, но след 3 дни будуване до 00:30 ч, да догледам ТГ в четвъртъка се трупясах още в 21ч....

Проф, така е, голяма беля може да си докара такъв кльощав. Знам, че под 4% мазнини вече е опасно и за сърцето. Не знам преди 9 години дали помните, че аз след една диета попаднах за 4 дни в болница.Буквално на другия ден бях като репичка, но доста се изплаших......
Иначе другото което ми хрумва е, че може да спазва тегло заради някаква категория в спортовете си. Тези колани които има, периодично трябва да се защитават, а най-ниската категория  май е до 65 кг. Не много отдавна е взел черен колан по таекуондото и трябва да го е направил в някоя от международно утвърдените  категории.
Дони си е чист мършоляк, който ако се мръдне да направи малко спорт и танци като ДжГ ще пукне на място. Мъчи се там с някакви йоги и лишения.... И двете крайнасти са опасни- и прекаляването и лишенията.
Не забравям аз и нежната женска ръка, която попиваше потта от лицето му, беше сам, сам си нагласи камера или телефон за снимането.... Някак не си го представям това да го върши сестра му, аз поне не бих с моя брат, някак е много интимно и не е редно да го прави сестра му та имам едно на ум ....

Като гледах Градината, разбрах че в тяхното общество връзки се случват трудно, ходят по уредени от близките им срещи. Фамилиите уреждат такива на децата си и според статуса на семейството рядко може  някой от по-нисък социален кръг да пробие в семейство с по-висок статус.... Любов може и да не се получи, но пари при пари отиват задължително. Веднъж имаше и коментар за известен певец "а, тоя ли, за какво ти е, те стават само за забавление, не можеш да живееш с такъв човек". Общо взето обществото ги сече на черно и бяло, на две крайности и известните им хора изключително много крият личния си живот. Чак когато нещата стигнат до брак или продължителни и много сериозни отношения потвърждават...

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 17:49 от Беллора

# 109

Това му е публикация в ИГ за НГ когато пуснаха тийзъра и след това затишие. Красив е и се наслаждава на гледката.

Фемир Two Hearts

Гордият принц на нощта Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 21:25 от femmi2

# 110

Любов може и да не се получи, но пари при пари отиват задължително.
Пари при пари отиват, а по пътя на логиката актриси с актьори се събират след като професията им не се приема насериозно hahaha

Феми, смешно ми стана като писа за първия патрон и за нашия (втори) патрон. 😆
Те наистина са в двете крайности... Но за ДжГ съм склонна да се съглася, че си има причина. Не бях му свикнала в началото, струваше ми се с талия почти толкова тънка като на любимата му в АС 😳 Е, бързо го възприех, че си е такъв, но ми дойде някак неочаквано. Окото ми обича около кокала да вижда и мръвчица (Профче, не си само ти hahaha)

Бел, не знаех, че диета те е пратила в болница 😏

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 13:14 от Margarita N.

# 111
Maрги , кафе с Хазалче си ни донесла. Coffee

Пари при пари отиват и богатство не винаги  в повечето случай е така. Като чета за развода на Мехмет Динчилер и Хадисе певицата , съдиха се глупости да му върнела  годежният пръстен. Брака им трая 4 месеца. Колко е вярно семейството на Мехмет било пред фалит.  

Добре си е нашия така не му трябват такива разправии.  Да си гледа любомито хоби и живота да има радост и усмивки в очите му и да е здрав.  Любовта е сложно нещо хеле при него. Ако става на въпрос и аз ще се жертвам и стана рибарка по палатки нема да спа. Всеки си има живот и преценява какво да показва в публичното пространство.  

Сарп съндай

Heart Eyes

Баджаначке ;кажи честно как намираш Чачослав в момента ?  
Останала съм с  впечатление че ти харесва.

Sunglasses

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 14:46 от femmi2

# 112
  • Варненска клюкарка
Марги, тя талията му на моменти наистина се конкурира с тази на колежката му. По време на наслната целувка както бяха един до друг и той приклекнал на нейната височина, в профил баш еднакви си им бяха. В анфас всичко е точнУ. Той си е по-едър и висок, с широки рамене, тя си е стройна и тъничка като тръстика...

Скрит текст:
Не беше нещо сериозно моето, бях се обезводнила, аз почти не приемам течности, просто не ми се пие, а като бях и на ограничения в храненето съвсем не пиех нищо. Беше август, горещини... Бях спряла да отделям урина, напускаха ми системи и още на другия ден бях добре,... Всеки доктор който мина през мен такова конско ми дръпна, че от тогава само леки огранимения около празниците правя....

На мен пък като четох Фема ми идва дар спретна една дефиницияп що е то безпристрастност. Хората които се заниват с този бизнес винаги  канят интересните на деня за фотосесии пък кой приел- приел.... Какво означава разбрали че не искал? Те знаят че и на провокационни въпроси не отговаря, но това не ги спира да го питат глупости когато го срещнат.

ДжГ е пуснал още 5 сторита с тичане, сякаш се готви за националната обиколка на страната, някои са доста скоростни. Ако не ги виждате, не сте пропуснали нищо, приличакт на предишните.
 Този остров Чеджо съм го запомнила от РГ, там са се запознали ГГ...

Тука пък са завили само 4ти. От видеото което съм гледала, и което липсва в нашата 16та и двамата са завити с червената завивка.

Вече ви бях казвала че в руската озвучка сериите са без логото на SBS и без субтитри  йероглифи, но тези дни минах да си погледам малко нашите субтитри заради оригиналните гласове и снощи в леглото като цъкнах пак на озвучката и забелязах че и рекламите ги няма в края на сериите докато текат кадрлите за предстоящата серия, а нашите на финала са пълни с реклами. Появява се едно миниатюрно лого на телевизията производител и толкова. В Русия такива неща като авторски права много не се спазват, но липсата на реклами ме навежда на мисълта  може ли да са купили сериала? Сериите са идеални а рязане на кадри за видеа и гифки..

Пак се връ щам и на 4та серия с неправилно преведения момент, където девойката се смути. Голяма съм блейка, или по-скоро докато блея по руския дублаж, не съм разцъкала да чуя какво казва в оригинал 4ти във въпросния момент докато се навежсда към нея, а тя се смущава....Чува се съвсем ясно когато 4ти я пита "не сара(нг)" и още 2-3 думи в края на въпроса който и задава - т.е. я пита да те наричам ли любов моя, (моя любов, любима моя или моя любима, един от тези варианти, но все едно, защото смисълът е еднакъв) С други думи не е нито моето момиче, моята жена или моя скъпа.... Не ги знам защо толкова са се запънали там с превода - чува се съвсем ясно какво излиза във въпросния момент от устата на 4ти...

Рори щях да казвам тези дни и за продължението че си разочарована че 4ти не я познал. Само да се случи , пък ще го измислят.  Самата девойка събуждайки се в леглото си е разплакана, мислеше че е сънувала. Проблясъка и дойде чак когато видя картините, оттам и се изясниха нещата, та и главния щеше да се сети в някакъв момент.За мен би било по-реалистично тези спомени да се появяват постепенно, като ехо от минал живот. Може главния да бъде преродения  4ти, а не минал светкавично през вековете както се случи на девойката и тази среща  да се превърне в поредната съдбовна за тях, в катализатор за спомените, които спят някъде дълбоко в душата му. За източните народи философията за прераждането също е много важна. Сценаристите са хора с богата фантазия, варианти за връщане на спомените има много. Щеше да е прекалено елементарно да се познаят веднага.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 16:46 от Беллора

# 113
Бел ,насила как да го накарат като не иска.
Сега се сетих как отказа новогодишна фотосесия за ЕЛЛЕ. Даже се ядосаха и го написаха. Казал им да ползват стари снимки. Негови колеги правят фотосесии и реклами всеки ден .  
На лични въпроси ако иска ще отговаря като не иска Няма!  По принцип го питат за ревност и прочие. Затова  не е отказвал да говори.
За каква пристрастност става дума? Интервюта  за проекти и фотосесия . Вероятно предварително се уточняват въпросите.  
Питат го глупости в репортажи спокойно се изнизва или отговаря.

Мурат Йелдаръм и Иман си имат дъщеричка  след много препядствия.
Радвам се за тях.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 16:58 от femmi2

# 114
Криси , никъде не е споменато за римейк от ОГМ Пикчърс . Промениха заглавието от Наконтено плашило и сега е Шивачът. Плашило показаха в тийзъра и гадаехме за какво е.
   За ОГМ нищо не казвам, когато се чу за проекта в някоя от тукашните теми се спомена  чий римейк е, и затова го погледнах. Известен шивач , намираше вдъхновение в манекена си. Последния го забърса в кафене, беше сервитьорка вечно изпускаща нещо. Толкова ми беше туткав, че аз пък изпуснах замисълът какъв е бил. Може и в мен да е пробемът с вникването в английската мисъл.
    Сторито вярно е като подготовка за маратонец Joy  С тази главна много трудно върви комедията, режисьорът явно е наредил "Бъди смешна." , но е забравил да и обясни къде е границата с инфантилното. То не се стойки, муцуни, крясъци. Ако участието на ЛДЖ ще е периодично да бяга от някой рогоносец, май няма да се доизгледаме. Joy
    Попаднах на публикация за 10корейски драми, които са се провалили в Кореа а са станали обичани по светът. Освен сърцето мернах и друга,а на картинката нашят ПекА Joy  Много приятна комедийка, с поносими крясъци и .........  ама голям сладур е този Пек.
"Weightlifting Fairy Kim Bok Joo"
https://superkdrama.com/dashboard/?d=1066
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 17:15 от Krissttinna

# 115
Кой беше Мехмет Динчелер? Напоследък срещам и аз новината за развода му, но се опитвам да се сетя актьор ли е, певец ли е... Познато ми е това име и го свързвам даже с АФК. Този който се е явил на кастинг за ролята на Емир ли, бивше гадже на Хазал, или просто съм в грешка 😂

За баджаначката от нашите патрони по-хубави няма 🤪 Емоционална всеки път, хвали си ги, възхищава им се - красиви, талантливи...  Хазалка - богиня, кралица и т.н. Не го приемай като подигравка, Феми. Ама аз не съм по суперлативите 😆 Ако намирам нещо/някой за внушителен вадя припадащия емотикон и даже не си служа с много думи.
За Чачослав не се е случвало скоро. Последно ми се стори, че изглежда добре, но вече ми е един от всички останали...
Любовният му живот е видимо тих и спокоен - колегите му си спретват бързи сватби и разводи, а те с Дуда колко се задържаха 😯 Тя ще е...

Някой ден ще ми се прииска да режа гифки по новата ни тиха лудост, ако от руския сайт се сваля лесно точно такива изчистени ще ми свършат работа без лого, субки и реклами...

# 116
Хората и след сто години се разделят и развеждат.
Понякога ми харесва Дуда на снимки и толкоз.
Не казвам да е мис свят и с кариера. Навика не се изкоренява лесно ,поне да опита.

Не ги хваля само аз Марги. Влизаш в Туитър и знаеш какво е там и как се радват на патроните.
Поне признаваш, че изглежда добре. Това исках да си честна.

Мехмет Динчилер се занимава с бизнес не е певец. Ще те излъжа дали е свързан с Фериха. Мисля ,че и аз съм го чувала това.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 21:23 от femmi2

# 117
  • Варненска клюкарка
Фемо, назад си писала че си безпристрастна, затова.... И моля те оправи онова за зеленооките очи на Хазал, виждам го за трети път. и ще извади моите...Очите са зелени, или тя е зеленоока, но не и зеленооки очи.

Марги, Мехмет Динчерлер не е в шоубизнеса.  Голям красавец, плейбой, нещо като нощен приц, харчи парите на баща си . Но вече нощния живот е сложил отпечатък и на неговата красота... Прясно разведен с Хадисе, един отголемите любови на Ханде Ерчел, а външността му е като прототип на Емко. Известна фамилия, но пофалирала- бивш богаташ...Този Мехмет няма нищо общо с Фериха, За мехмет Аслан сме говорили преди. И той беше красавец и даже май са имали нещо с Хазал.

Фемо нали знаеш че всеки се възхикава на любимците си? Та какъв критерий е ахкането в Туитър?

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 16:48 от Беллора

# 118
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пропускам всичко надолу, после ще се връщам да чета.
И отговарям на Белл, не казва "не саранг", а казва производна дума най-близо звучи "не сараньйанън". Което успях да го открия като 내 사랑하는, в превод от Гуги е скъпи мой или в нашия случай точно скъпа моя. Щото при тях мой, моя си е все "не". Имат някои определени случаи, които още не съм разбрала кога точно се случва, но се употребява и "нае". Имам предвид изговарянето, не писането. Затова и преди време точно това ви написах, защото бях прослушала 100-кратно репликите в опит да се добера до максимално точен превод.
И да напомня, че след излъчването, филмът е излязъл и на DVD.

Крисс, слагай освен линк и заглавията, че ако не си логнат линкът не води до никъде. А по заглавие може и с търсачката да се намери.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 17:01 от profi_1

# 119
Хубаво да го оправя Бел но е изтекла редакцията.

Критерий ,некритерии с охкането нормално е да се възхищаваме на любимците така както правят повечето фенове за други свой любимци. Когато е нужно не пестя критики.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 17:50 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт