Банята - тема 42

• 43 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Това нещо на снимката не може да стои така. Тоест може, но ще е много нестабилно и има риск да падне от минимален натиск. Трябва да има  и напречен държач:

https://praktiker.bg/bg/Rezervni-chasti-i-aksesoari/RAMO-ZA-PARA … -CERAMIC/p/137059

И второ, такава проста конструкция можете да си направите и сами. Всички крепителни компоненти се продават, а ще си поръчате само стъклото по желаните от вас размери от някой утвърден производител на закалени стъкла.
Това ще ви е най-евтино.
А защо не си вземете посочения + профилите за мотаж ?
т.е. защо се търси допълнително да е по поръчка, когато е само стъкло и то стандартен размер?

# 211
Благодаря, напълно съм съгласна. Но тук нямам мъж под ръка Simple Smile и затова търся вариант с монтаж. От баня стил ми предлагат да доставят за седмица и монтаж от външна фирма, 120лв.

# 212
Благодаря, напълно съм съгласна. Но тук нямам мъж под ръка Simple Smile и затова търся вариант с монтаж. От баня стил ми предлагат да доставят за седмица и монтаж от външна фирма, 120лв.
Еми значи това ти е варианта. За по-малко от 100 лв няма кой да се навие ...
Поръчвайте и да го слагат.

# 213
От Баня стил обикновено купуваме това - 8 мм. При ширина 60 см няма нужда от обтегач.
https://baniastil.com/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B … C-(31)-25264.html

# 214
Структурата на Грое е монтирана, поставена е тоалетната чиния и се оказа,че големия бутон за пускане на водата нещо заяжда. Може ли да рекламирам само бутона?

# 215
Стандарти при разпределението в банята/тоалетната:
https://engineeringdiscoveries.com/important-measurements-for-ba … eXm2h2_9v-hc_C7qU

# 216
Поръчахме си огледало изчистено само с фасет от Триано Русе което се закача с държачи само от горе,а от долната страна няма нищо което да прилепва към стената и се клати при чистене ,има две пласмасови кръгчета  кухи са като пръстен, но нищо друго ....как да го застопорим ...идея ?

Има двойнолепящо тиксо специално за огледала (виж практикер, там последно гледах такива) - само погледнете до колко килограма са

# 217
Здравейте!
Предстои ни да си закупим параван за баня, но съм пред дилема дали да не бъде матиран или не.
Моля ако някой използва матиран, нека сподели опита си с почистването му и не само.
Благодаря Ви!

# 218
Ние сме с матирана душ кабина (т.е в основата има праг и изгради майстор правоъгълни стъклени паравани.. дано успях да обясня). Тъкмо станах да погледна как точно е мат частта - оказа се от външната страна. Не съм имала трудност с поддръжката (към момента 2 год)

# 219
Предстои ни да си закупим параван за баня, но съм пред дилема дали да не бъде матиран или не.
Моля ако някой използва матиран, нека сподели опита си с почистването му и не само.
Ами сигурно зависи от материала и изпълнението, но у нас душкабината е с матирана шарка и няма никаква разлика в чистенето. Продуктите предназначени за баня не би трябвало да създават проблем при чистене по принцип.

# 220
Вкъщи сме с матиран параван. И нашият е с мата от външната страна, точно заради почистването така се поставя - гладкото да е отвътре.
5 години вече го ползваме, никакви грижи нямам с него. След къпане се минава с перо, а когато се сетя, го бърша с препарат за почистване на стъкла.

# 221
Здравейте,
Можете ли да ми кажете дали смесител за мивка за вграждане задължително трябва да бъде вграден в гипсокартон? Simple Smile

# 222
Здравейте,
Можете ли да ми кажете дали смесител за мивка за вграждане задължително трябва да бъде вграден в гипсокартон? Simple Smile
Я пак? Смесителят е или стоящ на самата мивка, когато се монтира, или стенен - ако е за стената.
Как така за мивка пък вграден в картон?

# 223

Май не го обясних много добре. От такъв тип като на снимката Simple Smile

# 224
  • София
Ами трябва все в някакъв тип куфар да е вграден, в масивна стена как да стане?

Общи условия

Активация на акаунт