🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 414
  • 916
  •   1
Отговори
# 45
Ти остави тялото, в главата е плашеща направо. 🥶👀

Явно сте много красива?! Може ли да качите ваша снимка да се порадваме?!

Ангеле, ти ли си?

Пияният не е отговорен, за него отговаря алкохола.

За първи път чувам. Отивам да пийна 200-300грама, че едни хора ме дразнят. После ще ме защитаваш пред съда, нали? Аз ще запазя бутилката, да я затворят.

Въобще, на Радо проблемът му не е, че се е напил, а че е прост и не знае на кой свят се намира.

# 46
Прост или сложен е някой, няма значение в случая. Важни са правилата. А тях не ги пишат за всеки поотделно, или едни за простите, други за наглите.

# 47
  • Sunshine state
Ти остави тялото, в главата е плашеща направо. 🥶👀

Явно сте много красива?! Може ли да качите ваша снимка да се порадваме?!
Не, не може, понеже това е анонимен форум, а не телевизионно предаване. И да, хубава съм, благодаря. 😎😁
Радо си е простак, да. И пиянството му е лошо.

# 48
Прост или сложен е някой, няма значение в случая. Важни са правилата. А тях не ги пишат за всеки поотделно, или едни за простите, други за наглите.

То няма писани правила, че той ще избира кой да го замести. Да не се е напивал.  В кабината, пилот няма.

# 49
Ама няма и писани, че няма той да избира. Той поне беше пиян. А другите даже и такова извинение нямат.
И с това приключвам по тази тема. Умните хора знаят кога е безсмислено да продължават. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
  • Sunshine state
Никой ме го спря, което си е така. Сеири само гледаха.

# 51
  • earth
То баш за америката няма нужда много да се пипат. Тук какви ли не кораконджалки се котират, сред местните мастити феминистки.

# 52
Изчетох повече от 300 коментара Grinning

Ей, така не съм се вълнувала от дуел не помня от кога! Бях за Дидо, мнението на Чавдар за него, абсолютно се препокрива с моето. Много го харесвах и много ме е яд , че отпадна.

Грешка беше да избере Гуспата да му помага с реденето на точките, той му беше пряк конкурент.

Оная скочибра, как се пренасочи към Радо и прави мили очички, била мажоретка Joy Сега ще го ползва, както не можа бай Анго.

Радо колко кухо парче е, след победата се държа все едно е Роки Laughing

Фермер от новите полицайчето, Мажена Ратай.

# 53
Струва ми се, че Аксения и Камелия са почнали да се включат в темите. Поне като чета някои коментари. 😁

# 54
Мисля, че би било честно Фермерът на новите да се излъчи в състезание.
Без право на Радо да участва.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 09:31 от Juliya*

# 55
Никой ме го спря, което си е така. Сеири само гледаха.

Че откъде-накъде да го спира българин с афинитет към сеирджийство? Седяха и се хилеха, Мажената пусна 2-3 коментара, а Камелия-та бързаше да си ходи, да не я глобят - явно е свикнала да гледа шоу без да си плати билета и си е научила урока на време да се изниже. Joy

Ако си беше свършил ратайската работа преди вечеря и пиянство, проблем нямаше да има. С Аксения ратай докато не издои и прибере животните не се сядаше на масата, с Радо - може, даже литри се изпиват. Двоен стандарт, отново. Ама не им стиска да му кажат нещо на него, а той, милият... по-нисък и от тревата. Пълен с комплекси и несигурности.

# 56
# 57
А според мен изобщо не е логично да се избира с гласуване в тази ситуация. Радо е наказан той лично да не бъде фермер, но като победител от дуела абсолютно логичното е поне той да посочи следващия фермер.
Ако Радо избира ще е Калин. Освен, ако продукцията не го посъветва да избере друг, че Калин вече беше фермер. Тогава или полицая ще предложат, или всемирното зло поамериканчената рускиня от В.Търново. Мажена сигурно ще търка нара в обора.

# 58
Не харесвам анкети, в които има 2 имена и после опцията "друг", защото така е хрумнало на този, който е съставил анкетата. Мразя някой да ме насочва и да ми подсказва. Моите фаворити са едни, на друг - други. Така че или се изреждат ВСИЧКИ имена, или нито едно. Просто да пише мъж, жена и това е. Или се изреждат всички участници. Име, за което бих гласувал влиза в случая в графа "друг". И защо трябва да го посочвам изрично в коментара, след като няма да се отрази в процентите при гласуването? Това не се случва за първи път.  Преди време имаше анкета "кои са ви фаворити" и изредени половината, отдолу "друг". Или се изреждат всички или просто няма смисъл от тази анкета. Като гласувам за "друг", това не качва процента на човека, за когото гласувам, защото не е посочен в анкетата. Абсолютно несправедливо. Анкетата в "Игри на волята" е същата. Сложени 2 имена и "друг" - посочете в коментарите. В "Сървайвър" пак имаше анкета за старите сезони, исках да гласувам за Али от третия сезон, той е в графа "друг", но ми е подказано да гласувам за Николай Мартинов. Откъде накъде? Не участвам в подобни скалъпени проучвания. Най-обичам някой да ми подсказва имена, да ми посочва кое е най-вероятното, а аз да мисля за останалите в графа "друг". "Мнозинството" също се насочва по този начин, като му се подсказва. Малко и като в проучванията за политическите партии, които гледахме по ТВ. Тук има опция за 50 отговора. Напълно достатъчни, за да се състави анкета с 2 въпроса. "Альона или друга жена", "Калин, Евгени или друг мъж", откъде накъде? Аз пък може да избера други? Защо някой трябва да ми дава наклон с посочването на конкретни имена? Или всички или нито 1 име.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 11:03 от diziler

# 59
Ще кажа нещо което не съм вярвала ,че ще стане ,но Камелия ме дразни повече от Радо SmileИ ми идва да и фрасна една лопата през лицето Sob

Общи условия

Активация на акаунт