🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 413
  • 916
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата 🌺
Аз пак неразбрала, кой ще избере фермера на новите?

Не се знае още. Утре в епизода ще разберем.

Не казаха ли, че отборът ще избере? Мислех че ще е отново с гласуване. Ама като не гледам сериозно, а само слушам, пропускам моменти. Надявам се да не подведа никого с коментара ми.

# 31
Тоз Радо не виждам кой ще го бие там
Алманах за 5 + една с коване за 3-4 и е пътник.
Радослав не може да бъде бит със сила, а с мислене и умения, затова се присъединявам към горното мнение. В дуела Дидо имаше реален шанс за обрат с последната битка; при 2:0 Радослав вече беше изнервен и се обясняваше на Калин, че не става. За съжаление видяхме, че става. Такъв егоцентричен мачо като него може да бъде разклатен с леко подигравателно и снизходително отношение, на каквото са способни Гуспата и Яни. Ако вземе, че оцелее до сливането, мисля, че бившите му съотборници няма да имат никакъв проблем да се обърнат срещу него и да използват слабостите, които са наблюдавали отблизо.

Като цяло много се надявам някой да го отстрани далеч преди финала. Друг дуел, който много ми се иска да видим, е между Аксения и Камелия.

С отпадането на Дидо изчезна и единственият ми реален фаворит. Преминавам на фаза стискане на палци за Валерия, Нина и евентуално Веселка - за момента не мрънкат, опяват и вдигат скандали, а и имат умения.

Утре ще разберем как ще бъде определен фермер на седмицата при новите.

# 32
  • София
Много са красиви в носии:

# 33
А с Елена-та какво стана? От ден 1 искаха повечето да я номинират... вече месец избута. Joy тя нали е малко като мебел там - минава между капките... да не стигне на финал само.
Позакрепи се Елена. Дружка е с тарторката на жените. Но най-вече прави хубави млечни продукти, които им печелят точки в състезанието, отделно си похапват добре от тях. Така че вероятно няма да я номинират.
МаДжена ми се струва вероятен ратай. Не знам обаче как ще се справи. Освен да мели брашно, да помита пода, все е с ръце на кръста в стойка делва. Мързелана излезе докторицата.

# 34
  • София
Не казаха ли, че отборът ще избере? Мислех че ще е отново с гласуване. Ама като не гледам сериозно, а само слушам, пропускам моменти. Надявам се да не подведа никого с коментара ми.

Не.
Иван каза, че ще им каже на следващия ден. Официално не се знае каква ще е процедурата. Най-логичното е да гласуват всички, а ако има равенство Радо като победител в дуела да има решаващата дума. Но спекулирам.

# 35
А според мен изобщо не е логично да се избира с гласуване в тази ситуация. Радо е наказан той лично да не бъде фермер, но като победител от дуела абсолютно логичното е поне той да посочи следващия фермер.

# 36
А според мен изобщо не е логично да се избира с гласуване в тази ситуация. Радо е наказан той лично да не бъде фермер, но като победител от дуела абсолютно логичното е поне той да посочи следващия фермер.

Според мен не е логично Радо да посочва каквото и да е било, защото той няма капацитетът за това. Той за себе си не може да е отговорен (видяхме го какви ги свърши), пък какво остава да вземе правилно решение за групата като цяло?

# 37
Никой пиян не е отговорен. Ни за себе си, ни за друг. Но в случая Радо си победи на дуела и е редно да има това право. А относно това, че няма капацитет да избира, по тази логика и с тези критерии там почти няма човек с нужния капацитет. Иван има ли капацитет за това?  А моралното право,след като се хилеше истерично,вместо да се намеси?

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 00:59 от cardhu

# 38
  • Sunshine state
Мен Мажена не ме дразни, напротив, симпатична ми е. 🤷🏼♀
Обаче съм почти сигурна, че ще е жена ратая при новите.
Някой в предната тема каза, че Камелия била хубава. Никак, ама никак не я намирам за хубава. Зловеща - да, но никакъв шанс за хубава.

# 39
  • earth
Да я дават по бански Камелия да преценим!
Между другото, истински ли са?

# 40
Никой пиян не е отговорен. Ни за себе си, ни за друг. Но в случая Радо си победи на дуела и е редно да има това право. А относно това, че няма капацитет да избира, по тази логика и с тези критерии там почти няма човек с нужния капацитет. Иван има ли капацитет за това?  А моралното право,след като се хилеше истерично,вместо да се намеси?

Как така никой пиян не е отговорен? Аз ли му наливах, а ти го държеше? Че ходеше и алкохол да търси, сметка да държи, защо е прибран. Не оправдам глупостта във хората.

Иван(ка) хич не искам да коментирам. Още дълги години ще е сам, няма да има с кой Добър ден да си каже. Дано на стари години съуми да намери 1-2 другари на по чашка, да има кой да му отиде на погребението.

Морисай - не, има силиконче. И нослето е пипано. Все пак, в Америка-та се опитала да се котира.

# 41
  • Sunshine state
Ти остави тялото, в главата е плашеща направо. 🥶👀

# 42
Да пие повече от нормалното е грешна преценка. А вече пияният не е отговорен, за него отговаря алкохола. /Ако пиян може да поеме и носи отговортост, защо на пияниците им отнемат примерно  родителски права?/ Но като трезвен Радо си взе победата и заслужи правото да посочи фермер.

# 43
Откъде това самочувствие при Камелия...Не е живяла живот на хубавица явно, натрупала е озлобление.

# 44
Ти остави тялото, в главата е плашеща направо. 🥶👀

Явно сте много красива?! Може ли да качите ваша снимка да се порадваме?!

Общи условия

Активация на акаунт