🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 541
  • 916
  •   1
Отговори
# 480
Подвикванията към Гуспата по време на състезанието бяха в стила на Ивайло към Ваня миналия сезон. Дадоха го като негов спомен мисля, когато се закани, че от тук нататък ще играе. Интересно, вече няколко участника дават да казват, че са влезли в предаването да им е весело, да се рестартират, да си починат от ежедневието си.

# 481
Новите явно си мислят,че са в сървайвър или игри на волята на живот и смърт, толкова са озлобени. Постоянно другите са им устата - това не били спечелили , това нямали а те видиш ли имали , не можели да ловят риба , това не можели ,онова не можели едно и също се дудне като им пуснат визитките на мъжете по различно не се казва. А в същото време старите- песни се пеят , клюки се оправят , карат се с Гечо ама изобщо не им дреме за другия отбор 😂 нивото и на двете групи е с космическа разлика 🤷♀
Радко не мога да проумея какво толкова го пазят другите “мъже” той дори и не работи , поне да бачкаше дето викаше МаДжена - хамалин , поне такъв да беше ама той си е една голяма скатавка, дано в най-скоро време да изчезне !

# 482
Яни е жилав, не толкова силен, но пък е умен и знае много за фермерската работа, освен това е и образован. Всичко това накуп ги яде тези, дето таят по някой комплекс на тази тема.

# 483
  • София
Някой може ли да ме "светне" какво е това Максимал? Зная , че го организира Гуспата , че събира от двата формата участници, ама каква е целта? И има ли парична награда?

https://www.youtube.com/channel/UCmU2qDjCl-kP4baj9UnQpow/videos

Изминали са само 3 епизода х 30 мин. или общо 90 мин. Може да ги изгледаш.
Днес е епизод 4. Два епизода седмично се излъчват. В недея и четвъртък от 19:00 ч.

Мисля, че беше 5000 лв. наградата за Веско и Роберта от миналата година или бяга 15 000 лв. Абе едно от двете.
Но те не са там за парите, а за емоцията. Само игри, без сценарий и режисура.
Гуспата събира най-доброто от Фермата, Игри на волята, Сървайвър и Един за друг. Даже тази година участва и Емо Каманов от Къртицата и виден побойник от сръбския биг брадър...
Щяха да участват също така, Маги Дажанаварова и Гери Никол, за рейтинг явно, ама се отказаха заради турнета (и по-добре).
Има яки битки и всичко е на 100% честно.
Специално този сезон е най-силния засега. С куп звезди и легенди от Игри на волята и Фермата.

Участниците
https://bg-mam.ma/p/1430604/45361518

Иначе самата идея на Максимал е да се организират спортни мероприятия, излети, забави, тийм билдинг сред природата. Да има игри, изненади и закачки. Някъде на планина или до море. Спи се на открито, на палатки, пеят се песни, организират се интересни игри. Имаше такса за участие от 25 до 250 лв. според зависи за периода и мащабността. Но общо взето почти всеки месец има мероприятия.

# 484
Някой може ли да ме "светне" какво е това Максимал? Зная , че го организира Гуспата , че събира от двата формата участници, ама каква е целта? И има ли парична награда?

https://www.youtube.com/channel/UCmU2qDjCl-kP4baj9UnQpow/videos

Изминали са само 3 епизода х 30 мин. или общо 90 мин. Може да ги изгледаш.
Днес е епизод 4. Два епизода седмично се излъчват. В недея и четвъртък от 19:00 ч.
Скрит текст:
Мисля, че беше 5000 лв. наградата за Веско и Роберта от миналата година или бяга 15 000 лв. Абе едно от двете.
Но те не са там за парите, а за емоцията. Само игри, без сценарий и режисура.
Гуспата събира най-доброто от Фермата, Игри на волята, Сървайвър и Един за друг. Даже тази година участва и Емо Каманов от Къртицата и виден побойник от сръбския биг брадър...
Щяха да участват също така, Маги Дажанаварова и Гери Никол, за рейтинг явно, ама се отказаха заради турнета (и по-добре).
Има яки битки и всичко е на 100% честно.
Специално този сезон е най-силния засега. С куп звезди и легенди от Игри на волята и Фермата.

Участниците
https://bg-mam.ma/p/1430604/45361518

Иначе самата идея на Максимал е да се организират спортни мероприятия, излети, забави, тийм билдинг сред природата. Да има игри, изненади и закачки. Някъде на планина или до море. Спи се на открито, на палатки, пеят се песни, организират се интересни игри. Имаше такса за участие от 25 до 250 лв. според зависи за периода и мащабността. Но общо взето почти всеки месец има мероприятия.
Само ще допълня Дяволо. Наградата през миналата година Веско и Роберта я дариха за екипировка на Емона Иванова - надеждата ни за медал в бадминтона на параолимпиадата догодина в Париж.
Обсъждаме го с спам темата, първите постове започват от тази страница. Всеки е добре дошъл, ако има желание да сподели мнение.

# 485
А на мен ми се струва, че тая обсесия на Калин и Евгени към Яни е свързана с подарената победа или оттеглянето (не знам как точно да го напиша) от Владо Николов. Не съм гледала сезона, доколкото разбирам Яни има и други двубои, но явно двамата фена са гледали и като нищо да са се ядосали, че един вид Яни е подпрян и изтикан до финал, а те са имали друг фаворит. Според мен, му се заканват да му "разкажат играта" в здрава битка и да покажат колко е слаб.
А Яни и тогава се е разбирал със съфермерите си, нали?

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 16:45 от Cafelate

# 486
И аз мисля, че обсесията им идва от това, че не са го харесвали като са го гледали по телевизията. Все едно аз да попадна с Киро, Марта и Ивайло от миналия сезон и да ги харесвам Joy

# 487
И според мен им е конкуренция и затова го недолюбват. ОСвен всичко останало, като изключим, че на моменти се държи просташки има много зрители, които му симпатизират, включая и аз.
На финала обра зрителския вот. Съревноваваше се с Калоян Димитров, Валерия Дочева и Виолета Тодорова.

# 488
А Яни и тогава се е разбирал със съфермерите си, нали?
Да, той никога не е влизал в конфликти. Изглежда добродушен и явно не влиза в образ за по телевизора, а се показва такъв какъвто си е - добродушен, комичен, леко просташки на момента, но все пак и начетен.
Явно "алфа" мъжкарите от отбора на новите го приемат за лесна мишена според мен.

# 489
Аз пък си мисля че Яни може всички мъже от новите да ги бие на арената.

# 490
Аз не смятам, че го мислят за лесна мишена. Сравнително силен е, бива го в рязането и коването, и е историк по образование (въпросите за провизии, пък и някои от новия алманах).

# 491
  • София
Даже не се и съмнявам, че Яни ще победи всеки от безнадеждните.
Зависи и от игрите, все пак. Но той има много умения.

# 492
За последната игра трябваха мънички слабички хора, които да стоят възможно най-близо до въжето - за да са над стъпалата си и да носят тежестта предимно с крака, а не да стърчат и висят настрани и да носят с горните мускули и на ръце. При старите нямаше много подходящи мъже за тая игра, но може би Гечо, той е по-слабичък - и с Веселка имаха шанс да се справят. Вместо това пратиха двама силни фитнес атлети, които имаха повече мускули и форми, съответно стърчаха и тежаха повече. Аксения остана недоволна, че не са взели нея, но резултатът нямаше да е по-добър. Друг тип фигура беше нужна просто, не са виновни Гуспата и Вал, даже много добре се справиха при 30кг разлика.

# 493
  • София
Едно по-дълго гифче на култовия момент в обора от онзи ден.
Альона много от хората не могат да я оценят, ама я вижте козичката си я хареса. Усещат те животните, които са добри хора. 🙂
Аз Альона така и не можа да ми стане антипатична. Насилвах се ама не става и не става. А колко ми е пилила нервичките покрай Гуспата и други нейни тъпотии в сезон 1.
Много пъстър и колоритен типаж ми е. Дано не сглупи утре ако е ърви дуелист и да дръпне Хепито или Ками.

# 494
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ей тези безнадеждните, голяма фиксация върху старите. Joy Където седнат, където станат все те са им в устата, все се сравняват, кроят, мислят, заканват... И много грозно коментираха Митко на играта, много! Можеха да нахъсват своите, без да сриват опонента. И накрая никой от тях не отиде да види добре ли са Валерия и Гуспата, с изключение на една от жените, не видях коя беше, с розов топ, може би Елена, защото беше слабичка.
Ванчето пък кога намрази целия отбор стари, нали уж само на Альона се беше разсърдила? Още на дуела с Дидо ми направи неприятно впечатление, че отишла-не отишла при новите, започна да вика за Радо.... Аксения поне имаше приличието да не покаже предпочитания.
И аз мисля, че на Гуспата много тежка му дойде Валерия, Веселка трябваше да избере, нямаше да му тежи толкова. Но аз лично не го смятам за толкова силен, колкото разказват легендите. Гледала съм първи сезон и не помня много добре в подробности, но не блесна с нищо - представянето му беше посредствено към слабо.
Много ме е яд, че паднаха старите! И много се смях със злополуките при сковаването на двата кея. Joy

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:36 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт