🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 535
  • 916
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък не понасям Альона и искам да си тръгне. Дано извика Камелия или Ваня и да я опукат. Ама не ми се вярва.

# 586
Браво за седмичните задачи и на двата отбора.
Досадно ми е фокусирането върху Радо и неговия глад от страна на продукцията. Хубаво е да се покаже, за да се знае, но вече е прекалено. Всички приключват по- рано със задачите, танцуват и цари мир, но не за дълго- Радо е гладен. Бети оцени високо и двата отбора, всички са доволни, но не за дълго- Радо е гладен. Альона е избрана за ратай, старите вечерят на кея- Радо е гладен.
В същото време има фермери, от които почти нищо не се вижда все още- Елена, Мирела и Влад например.
Нищо не видяхме и от скандала, който взриви Гечо, чухме само неговата версия. Нарушението на Альона и Веселка мина между другото, но може да са го оставили за кръга на истината.

Альона ми е гадна, не по- малко от Камелия. Много злоба има в тази жена конкретно към Ванчето. Много агресивно и злобно коментира лично нея. Прилича ми на завист. И освен да и завижда за победата във Фермата, не виждам друго за какво. Излиза, че всеки има нещо лично към нея за добро или лошо- Гуспата, Альона, Радо.
Виждам, че е доста популярно да се хейти Хепито, но всичко си има граници и Альона доста ги прескача на моменти, подобно на Чавдар. Може да е всичко, но не съм чула Ванчето да използва толкова груб и обиден език към нея. Няма да я подкрепям на дуела срещу когото и да е.

Похвални думи за Аксения и усилията и.

# 587
  • Асеновград
Альона не ми е симпатична , но ще стискам палци за нея на дуела. Иска ми се да избере Мажоретката или Куко Ванче , и едната от тези дразнещите да си ходи.
 За Радо всичко се казали , не мога да повярвам , че този човек е спортист . 
Финци едвам го трая , като започне с глупостите и направо превключвам.
За сега Мирела ми допада от новите .

# 588
Ееее, идват ми в повече вече с тези мастършеф презентации и превземки. До колкото знам предаването не е кулинарно!

Силно се надявам Альона да си избере някой слаб противник, харесвам я, не искам да си ходи!

# 589
Аз започвам да се плаша за Рошко, тези гладните и особено единия тършуващия в багажите да не направи нещо на телето.
Иване сложете надпис, че Рошко е жив и здрав и не е изяден Smile
Милият Рошко, толкова е сладък и толкова апетитно изглежда. Stuck Out Tongue Честно ви казвам, че кадрите с теленцата са ми най-забавните и си ги превъртам. Рошко е наистина, като едно голямо, рошаво пале и с тези огромни очета и гъсти мигли, както някой сполучливо беше писал, все едно си ги е присадил, да го "изядеш" просто.....Слагам кавички, за да не стане грешка. Innocent
п.п. Иска ми се повече кадри с теленцата и лудориите им, разведряват след глупостите на хомосапиенсите  и хахосапиенса Радо

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:43 от sineva 1

# 590
Забравих да напиша нещо.
Силно се надявам Лилиту да спре да пее тъжни песни за майката.
Чесно, липсва ми "Облаче ле бяло" !

# 591
Те ги редуват "Радо е гладен" и докато търси какво да яде, Лили пее Joy И докато Радо ме забавлява все още какво е хлапе и как се цупи, Лили я превъртам. В интерес на истината харесвам гласа й, пее си момичето, но песните са тегави и не ми се слушат такива неща. Като пяха Щурче, друго беше.

# 592
Не харесвам Калин, защото винаги е намръщен и има нещо лукаво в погледа му. Но той се оказа най-светлата личност измежду мъжете на Безнадеждните (с изкл. на Влад). Евгени също винаги е много мрачен, а като си отвори устата, събужда у мен желание или да си купя пушка и да ида да го гръмна, или да си счупя телевизора. Иван ми опротивя с отношението си към Аксения – с каква готовност застана начело на глутницата и колко простотии сътвори, само и само да я унижи.
Радо освен, че е леко малоумен е и мега прост. Ясно е, че глада засилва агресията му, но грозните му думи към Хепито минават всички граници. Държи се като отхвърлен любовник. А тарашенето на багажа на другите за храна е абсолютно дъно.

# 593
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Евгени също се справи добре за мен. Но интересно той е доволен от Мажена (за втори път го споменава), докато останалите не са. Един бърка или лъже. Влад и Калин или Евгени? На кого да се вярва, не знам.
Не бърка никой, реално всички са на едно мнение - че Мажена не върши нищо. Просто според Евгени е най-добре /разбирай най--полезна/ като е ратай, че тогава поне готви. Иначе казаха, че не помагала със задачите, а само хранела и разхождала теленцето.

Зверски ми писна от Радо! Ама зверски! Този е като някакво чехълче - с една мозъчна клетка, с която мисли само за ядене. Мързи го да работи, държи се малоумно, сега пък започнал да пребърква багажа на хората... Каквито и да са били с Ванчето, много са грозни такива обиди. Че и я обиждаше, докато й ядеше от храната. No Mouth Дидоооо, на кого ни остави? Joy
И аз съм от тези, които не смятат, че е честно да се дават повече точки за презентация на продуктите. Това са допълнителни щрихи, които трябва да се отчетат, но примерно старите направиха первази в помещението, в което ще държат храната. А това според мен е с по-голяма тежест от един кекс и едно кремче.
В дуела ще съм за Альона. Не я харесвам, но нали съм за старите муцуни. Надявам се да не дръпне Мирела само и се ядосвам, че се отказа от Мажена. Не я виждам мамчето като какъвто и да било фактор в играта - нито работи, нито е интересна, нито успя да заформи коалиция.

# 594
Аз пък не понасям Альона и искам да си тръгне. Дано извика Камелия или Ваня и да я опукат. Ама не ми се вярва.

Ставаме две Simple Smile. То бива просто същество, обаче тази направо кърти...Напада Ваня, прекъсва и говори на ужасен български, което дразни ужасно. Дано да я бият и да си ходи.

# 595
Както вече писах, няма да подкрепя Альона, но си признавам, че до известна степен съм изкушена да гледам нейно фермерство съчетано с протестния трон на Гечо Grinning

# 596

Ставаме две Simple Smile. То бива просто същество, обаче тази направо кърти...Напада Ваня, прекъсва и говори на ужасен български, което дразни ужасно. Дано да я бият и да си ходи.
Вече сме три !

# 597
  • София
Даваха Калин или Евгени, че правеха втора клетка за зайци като допълнителна задача. Не са само при старите допълнителните строителни задачи. Бети обаче така се изказа все едно наистина заради това са загубили и настрои едните жени срещу другите. То не е и въпрос на презентация, а на новите очевидно им е по-вкусно производството, баницата, кексът и чийзкекът изглеждаха много добре, както и разядката на новите. По интересен начин бяха вкарали розовото сладко.

А Радо няма как да ни го спестят, защото той наистина създава раздори с този глад, нямаше да се скарат на вечеря, ако не беше той.

# 598
  • при късмета
Радо наистина няма начин да не го дават, защото е единственото при новите. То друг не може нищо да каже или покаже от него. Ако не е той, то няма какво да дават, ще забравим, че има друг отбор.
А за професионалния му отбор, ако бях на съотборниците му щях да съм много засрамена. Като  капитана се излага публично, независимо, че няма нищо общо със самия спорт, то излага целия отбор, барабар с треньора. Бих направила рокади в този отбор

# 599
Ако Альона се осмели да извика Ваня на дуел, съм за Ваня.

За Радо важи рекламния слоган "Не си ти, когато си гладен!" Smiley

Общи условия

Активация на акаунт