🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 524
  • 916
  •   1
Отговори
# 600
Ставаме 4, тези които не понасяме вечно крякащата Альона.

Аз също не разбирам откъде дойде критерия за красота при оценяване на продуктите. То не бяха стихове, авторски песни... Голямо подмазване падна. Интерсно ми е следващата седмица какво ще измислят, за да надскочат досегашните си презентации. Иначе новите проявяват повече фантазия и много добре им се получава. А тъпчовците искат да гонят Елена. На тях все някой трябва да им казва какво да правят и какво не.

# 601
В повечето случаи,когато някой има интерес да участва в реалити,в случая ,,Фермата,, обикновено се подготвя.Гледа предишни епизоди,анализира,преценява,размишлява...Умният и амбициозен човек така би постъпил.В този ред на мисли би отбелязал и разбрал,че много често участниците в началото гладуват.И по принцип ядат там по малко.Та питам се Радо не се ли е интересувал,не знае ли че ще има ,,глад,,? Та само с негото мрънкане да се занимаваме.Спортист,спортист ,колко да е спортист.Имало е и други участници спортисти.Същото беше и в сървайвър.Там Карин която и да беше,беше вечно гладна и мрънкаща.Като не можете да издържате,не се записвайте за участие.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 20:43 от pgineva

# 602
Пет, никога не съм я харесвал много Альона.
Само ако е срещу Мажена ще съм за нея.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:24 от Bengun

# 603
Е, да ама Карин си извоюва (или изгладува) мястото - води спортните новини в БТВ. То затова е борбата, да влезеш в очите на някой, който предлага възможности, без значение с лошо или добро, и да осребриш участието си за в бъдеще.

# 604
В повечето случаи,когато някой има интерес да участва в реалити,в случая ,,Фермата,, обикновено се подготвя.Гледа предишни епизоди,анализира,преценява,размишлява...Умният и амбициозен човек така би постъпил.В този ред на мисли би отбелязал и разбрал,че много често участниците в началото гладуват.И по принцип ядат там по малко.Та питам се Радо не се ли е интересувал,не знае ли че ще има ,,глад,,? Та само с негото мрънкане да се занимаваме.Спортист,спортист ,колко да е спортист.Имало е и други участници спортисти.Същото беше и в сървайвър.Там Карин която и да беше,беше вечно гладна и мрънкаща.Като не можете да издържайте,не се записвайте за участие.

Е той Радо има две гънки на мозъка- да огладнява и да пази равновение. Иначе на моменти ми е забавен с детското си поведение, но пък се държи арогантно с жените, което е ужасно грозно. Как пък един от новите герои не се държи като джентълмен, освен Калин.

# 605
Срещу Альона сме 6. Аз и срещу Лили. Само крякат и имат претенции. Пуйките са по-мълчаливи от тях.
  Не ги харесвам бившите руски женички - не харесвам българският им , не харесвам маниерът им на контакт с другите, не харесвам безкрайните претенции,все едно сме им длъжни . И нахалството им не харесвам.
   Веселка съжали за постъпката  и заради уволненият служител, Альонка филосовства - станалото станало.  Абе ко няма да кажеш нещо читаво, по-добре не казвай нищо.
    Любопитно ми е каква е историята на Радо и Ванче.
Елена от новите има златни ръце, ако разбира се сама се е сетила за кремчето, кекса и другите неща. И в този ред на мисли,двамата хлебари от старите така ли не се сетиха да извъртят една домашна баница?! Някак си ми се струва,  че никаква креативност и фантазия няма, ако щете и в приготвянето на тяхната си храна.Вече имат яйца, сирене , брашно.
   Нека Лили за малко да спре да пее или да смени репертоара.Имаше сцени как пее други песни, по-добре са. Стига с тези кахърни мелодии.
   Чакам Гечката да избухне , особено ако някой си е позволил да коментира с лошо съпругата му. Това е грозно.

# 606
  • при късмета
Не сте само 6, аз от самото начало казвам, че от всички жени ми е най-противна. Казах го даже още преди да знам, че ще влиза, като обсъждахме потенциални участници. Тя, Христина, невестулката и даскалицата от 5 са ми топ анти на всички сезони от жените. Не мога да определя коя води класацията

Мъжете от новите, защо наистина пак спрягат Елена за ратай и потенциален дуелист? Много са тъпи, наистина. Ако другите общо взимат 1 кошница, то останалите, колкото и да са, са благодарение на Елена сама. Ама ще се изкефя да я елиминират, че да им дойде акъла. Само Калин се усеща, ама на другите тъпчовци няма как да им обясни нещо дори толкова елементарно.

Веселка искрено съжали, че се подведе по акъла на Альона, колкото и да ѝ се пушеше. А за нея няма никакво значение, че заради нея някой е загубил работата си или, че целия отбор е наказан, кво толкова

# 607
Те едва ли познават жена му, че да я коментират. Най-много да са казали нещо от сорта на "горката ти жена, как ли те търпи", но той естествено, няма да го приеме като критика към себе си, а че обиждат жена му.

# 608
Чисто стратегически -  за мен новите (мъже) играят лошо тази игра.

Последните години формата го печелят жени. Решили са, че искат да чистят жени и пращат предимно тях ратаи и на арената. Да, но избират слаби жени - което е грешка.

Пряка конкуренция са им всички мъже и по-силните жени.
Трябваше да пратят първо най-силните жени - да изчистят другите жени, или да бъдат те самите елиминирани - при късмет. Пращайки на арената слаби жени - силните остават в отбора и накрая може да се получи като при Ванчето и Весито - и точки доста събраха, и публиката ги подкрепи.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:03 от Tahiti

# 609
Според мен Альона ще дръпне Камелия. И ако Камелия бие ще се изям от яд!

# 610
И аз! Ако Ванче бие Альона, ще съм ок. Но Камелия ми е най-най-най анти и я искам вън. Да вземе и Радо направо Grinning

# 611
Аз така и не разбрах по каква причина Калин толкова пази Радо? Че акъл му налива, че го усмирява, че другите мъже уговаря... Радо наистина е силен, но не го дават да върши нещо кой знае какво по строителните задачи. Пазят го за сплашване на старите мъже? Някой има ли обяснение?

# 612
  • Вестерос
В темата за спойлери има спойлер кой избира Альона

# 613
Аз така и не разбрах по каква причина Калин толкова пази Радо? Някой има ли обяснение?
Това е моето обяснение.

Не разбирам защо Калин пази така Радо
Ами така пази себе си!

# 614
Изгледах промото за довечера. Радо пак се изявява.

Общи условия

Активация на акаунт