🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 484
  • 916
  •   1
Отговори
# 705
  • earth
Но ефективен.

# 706
Гечо изглежда много обиден, беше доста развълнуван, докато говореше в кръга на истината. Предположих, че се е филмирал, че грешно е разбрал, и че някой ще му го каже, но всички мълчаха. Момичетата, нито потвърдиха, нито отрекоха да са коментирали съпругата му, а липсата на видео от въпросния скандал не помага, за да си направим изводите. Ако наистина са обсъждали жена му без значение, дали я познават или не, по начин който е обиден за Гечо, то мога да разбера реакцията му. Може би не е най- правилен или адекватен, но си е неговия начин на изразяване.

Гладът на Радо изобщо не смятам да го коментирам вече. Продължавам да твърдя, че е излишно да да ми насочват вниманието към това на всеки 10 мин. от епизода. Става тъпо и еднообразно, а аз не вярвам, че е всичко което могат да ни покажат от новия отбор. Другото, което не вярвам, е че Радо и Ванчето са пили кафе само веднъж Grinning

Ванчето, много неподготвено омаловажи работата на Елена. Не се говори така за човек от отбора, в който си от вчера. Кралицата на сиренето се казва Елена от ден първи, дори и другия отбор го признава.

Елена е много фина дама. Надявам се, обаче, довечера да ни покаже и онази скрита спортна злоба, за която намеква. Ще има нужда от нея. Малко ме притеснява, че Иван и Андрей не промотираха предстоящия дуел, толкова ентусиазирано, както предишния. Опасявам се да не е поредния спечелен на 0, независимо от кого.
Иначе с двете ръце подкрепям Елена.

# 707
Да бе! 😂 Какво, земята се завъртя по-бързо ли? Или щото си разръчкал на някого душата и тук се коментира. Не, просто понякога обичам да се заяждам с глупави коментари.

Гечо и той се взе за център на вселената! Коментирали го и кво? Сега като се изрепчи тъпо, ще го коментират още повече.

# 708
Гечо и той се взе за център на вселената! Коментирали го и кво? Сега като се изрепчи тъпо, ще го коментират още повече.

Да го коментират колкото искат, той си е дразнител, но да намесват семейството му е прекалено. Очаквам да се извинят, ако изобщо е истина.

# 709
Кой знае какво са споменали! Както се чу, било е само: "как го търпи жена му" и той вече го направи чудо невиждано - коментирали жена му. Какво да ѝ коментират иначе като не я познават? Човекът просто си е изтрещял чичка, дето обича да крещи.

# 710
  • при късмета
Гечо не е обиден, защото коментират него. Обиден е, че коментират жена му, без да я познават. Още вчера стана ясно. И за да не го отричат, значи е вярно. Той си е сприхав и така си изразява протеста, независимо как изглежда отстрани, не му пукаше и миналия път. Но, ако се разсърди или обиди на нещо, обикновенно не е без нищо, като Кукото примерно, фасони без основание. И сега явно не е без нищо. Аз си мисля, че ще му мине, да видим. Ще играе за отбора, но ако жена има нужда от индивидуална подкрепа, пръста си няма да мръдне.
Продължава Альона да е единствената от отбора на старите, която искам да си ходи, а Елена и Мирела от новите са ми единствените свестни. Патова ситуация.
Альона вчера се изложи още повече. С тези неискрени извинения, ако имало нещо, ама то към всички българи, ама колко ги обичала, ама за почти 2 десетилетия език не научила и, ако се върне щяла да си е същата неприятна личност. Ми не знам какво се опитваше да постигне, това е малоумно
За излагацията на Кукото няма какво повече да се коментира. Още вчера казах, че ако новите са спечелили примерно 3 кошници, то една е заслуга на целия отбор и общите усилия, а останалите изцяло благодарение само на Елена. Предположих, че тактиката на старите ще е да елиминират този, който печели най-много точки за новите. Кукото как омаловажи това, което Елена прави, като че е направила в пъти повече

# 711
Не знам защо не се намери някой да пита Ваня защо след като е толкова лесно да се следва рецепта, как досега на старите един път не им се получиха млечните. Елена добре ѝ каза после - понякога е по-добре човек нищо да не казва.

# 712
И аз мисля като Мако за Гечо. Всички мълчаха и гледаха в земята. Аз мисля, че не е чак толкова зъл и лош, ще му мине. И интересно,но не ме дразни.Повече ме дразни Лили - като кречетало е тая жена. Няма спирка , и нищо съществено не казва.Ако баща ми те види,ако те чуе......- абе ти на колко години си ,че ще плашиш с баща си?! Намери начин да излезеш от ситуацията сама. И аз, като човек, който живее почти на село , еми не им беше разпален огъня.Тук Гечката беше прав.Ама и той що се меси , дето не му е работа?!
    Ванчето и тя като Радо , спряла е по средата на пубертета.
  Харесва ми Мирела , много.И коментарите за килограмите са супер неуместни и гадни.
   Альона не я харесвам, не харесвам и другите като нея.Живеят тук от една камара години,а не полагат усилия да научат език.Имам близка, омъжена за мой близък, тази жена говори по-добре от нас, пише по-грамотно,знае историята .Защото наистина има желание и цени човека до себе си. Альона и Лили са ми с доста минуси.А и не виждам Лили да върши кой знае каква работа.

# 713
Гечо не е обиден, защото коментират него. Обиден е, че коментират жена му, без да я познават.

Дори и да я познават пак е некоректно. освен ако не са суперлативи. Тя не е участник във формата и няма нужда да я въвличат в споровете си. Предполагам, че това е причината да не видим видео от случката. Не оправдавам Гечо, може би силно е преувеличил, но понеже не сме сигурни се опитвам да погледна и през неговите очи.

# 714
Аз пък не виждам защо е нужно да гори буен огън и водата да заври за 10 минути. Нали гори огън, подгрява водата, ще се стопли, начи всичко е наред. Ма не, щото той така решил и чакай да зина, та да ме чуят. Абсолютно безсмислен скандал!

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 12:59 от Анонимен

# 715
  • при късмета
На мен реакциите на жените ми бяха достатъчни. Особено на Альона, тя не влиза в обяснителен режим току така. Не ѝ пукаше за наказанията, цели 3 наброй, които отбора изкара заради нея, за уволнения служител на продукцията, но вчера беше наистина засрамена и се заоправдава. По лично нейната реакция и това, че никоя от жените не се обади, като Лили например, която мелеше иначе, съдя, че Гечо не е обиден без причина.
Аз пък не виждам защо е нужно да гори буен огън и водата да заври за 10 минути. Нали гори огън, подгрява водата, ще се стопли, начи всичко е наред. Ма не, щото той така решил и чакай да зина, та да ме чуят. Абсолютро безсмислен скандал!
Нужно е защото вода се топли за много неща. Ето Гечо мислеше, че са стигнали до водата за къпане, а се оказа, че тази вода е за чиниите. Кога ще се къпят, нощес ли, като са минали церемониите и деня и трябва ли в кръга на истината, събрани всички на едно място, да са неизкъпани? Напротив, нищо лошо не е казал, че огъня не гори както трябва, защото се мотаят. Да, може би тона му не беше подходящ, нотова се дължи на това, че им е обиден, но както винаги каза истината и по фактология беше абсолютно прав

# 716
  • earth
...
Много ми е интересно дебел човек като не яде защото няма достатъчно храна и си "ползва запасите", дали не усеща никакъв глад, та нищо да не го мъчи?! Ако е така, това откритие заслужава минимум Нобелова награда 😁
То вече е открито. Преминаваш на кето като намалиш въглехидратите и можеш да не ядеш дълги периоди без да те мъчи глад. Те нали имат риба, зеленчуци и млечни продукти. Това да ядат.
Килограми се губят ама и за това трябва акъл.

# 717
Ми не съм съгласна. Ако някой ми крещи така, ще направя точно обратното на това, което иска, ако ще да е не прав, ми каквото ще да е. С никого не се говори по този начин. Нали знаеш приказката за благата дума?

# 718
  • earth
Да бе! 😂 Какво, земята се завъртя по-бързо ли? ...
Преброих кюфтетата, како Азалия Simple Smile

# 719
Туй хепи Канче много неприятна. Бляк!

Общи условия

Активация на акаунт