🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 484
  • 916
  •   1
Отговори
# 690
  • earth
Щом има гладуващи, храната не тябва да се разпределя по равно. По-голям ръст, по-млади, повече мускули изразходват повече енергия дори в покой.
А тези с наднормено тегло да си усвояват натрупаните запаси.

# 691
Килограмите се свалят, акъл не идва.

# 692
И аз да се включа в темата.

Не ми харесва, че главна тема е това колко гладен е Радо. Толкова ли нямат какво друго да показват? Вярно много мрънка, но пък съм склонна да вярвам, че наистина недостига на храна оказва голямо влияние върху поведението му. А и като попита за палачинката, Камелия можеше да каже, че е за Елена и толкова. Но тя държеше да направи скандал, а разбира се Ванчето се включи без никой да я пита, а после твърдят, че само Радо се заяжда с нея.

Ванчето, Гечо и Камелия са ми непоносими.

Да си призная, цял сезон, който съм гледала е само 6-ти, и там беше трудно да си избера някой фаворит, но тук ми е невъзможно. Там поне ми бяха по-забавни, в този сезон просто напрягат. Толкова неприятни хора на едно място е рядко явление.

За никой не съм на дуела. Надявам се поне да не е 10:0. Че ми става неудобно като някой пада категорично. Satisfied

# 693
  • earth
Ама а де!
Или и за това трябва акъл? Simple Smile

# 694
Радо си търси такова отношение. Изключително досаден е. Ясно, че е главен. Ами да отиде при фермера на седмицата и да помоли за преразпределение на храната. Нека някои мъже получават малко по-голяма дажба. Но нещо ми подсказва, че цялата храната за седмицата за целия отбор пак няма да му стигне. И да, смешно е, че тренира деца, пък се държи като такова.

И по цял ден се помотва, търси какво да яде, върши малко неща, но после иска специално отношение. Ами да вземе да се понапъне малко и съотборниците му сами ще му дават от храната си.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 08:39 от Alucard

# 695
  • Асеновград
Исках Альона да избере Кукуто или Камелия.
Елена не ми се иска да се ходи, та то само тя и Мирела ми допадат.  Охххх сега се чудя на коя пейка да седна , по време на дуела.
Радко много набожен и той , ако искаш не всеки ден, а в църквата спи , то като си тъпичък и Господ не може да ти помогне.
Ваня като е видя с тези клинове , направо ми се повръща. Може да си слаб , но трябва да имаш перфектно тяло за да ми се опънеш в клин. Много зле изглежда .

# 696
Според мен пък Ваня има доста стегнато тяло. И изразени мускули на ръцете. Личи си, че редовно ходи на фитнес (мислех си, че там се е запознала с Радо 😁). Не знам защо другите я подценяват. Не си е взела дуелите в нейния сезон току-така.

# 697
  • Вестерос
Забелязах, че Валерия е с еднакви екипчета с Аксения, но в друг цвят, а преди това беше с Хайванчето с еднакви и пак в друг цвят.
Това е марката на Христо Стоичков.
Хич не се сетих, мерси 🤣

Офф какво си се вторачила в кг на Мариела.Не за пръв път ги коментираш... Грозно, невъзпитано изказване, аман, честно 🙄😶🤦 и трябва яденето да е равни за всички, иначе твоята логика е точно Гечовата простотия....

Лили сподели от яденето си.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 09:19 от Tiffany А

# 698
Грозен коментар.

# 699
  • earth
Плюсове и минуси на двете дуелистки.
Альона:
+ заяжда се с Ваня и Гуспата
- неприятна за гледане (дръглива)

Елена:
+ май няма татуировки
- реве

# 700
Явно нямаш жени в обкръжението си. Simple Smile

# 701
Радко, Радко 🤦♀ психическото и интелектуално развитие е спряло някъде към пубертета. Очаквах, че драмата им с Ваня е по-пикантна,а то нищо интересно или пък не казват цялата истина 🤷♀
Гечо всеки път ми става все по-неприятен, ужасно изкукало човече.
Финци - като изключим монолозите му пред камерата ми става все по симпатичен.
Стискам палци за Альона, понеже новите са ми изключително напрягащи,дразнещи и като спечелят нещо поведението им става страшно грозно, въпреки че Елена май е единствена от тях на която започвам да симпатизирам (спокойна,скромна,работлива и тиха жена) !

# 702
  • Варна
Аз пък на Елена й нямам вяра, има нещо там, да видим.

# 703
Да, вярно е, че Камелия можеше с две думи да каже - тези палачинки са за Елена, Евгени каза да и направя само на нея.  А тя йок - ти няма да ядеш. Ама защо точно той няма да яде не стана ясно. Като си търсиш скандал не е трудно да си намериш. Това с разпределянето на порциите на килограми как точно да стане? Да се мерят преди всяко ядене ли? Възрастта има ли значение? А преди/след цикъл? Храна достатъчно няма за никого, това е ясно.

# 704
Ми Радо да е ял, да е надебелял като знае къде отива и как ще гладува, да има запаси и сега да си ползва тях. Нали такива акъли се дават тук!
Много ми е интересно дебел човек като не яде защото няма достатъчно храна и си "ползва запасите", дали не усеща никакъв глад, та нищо да не го мъчи?! Ако е така, това откритие заслужава минимум Нобелова награда 😁

Общи условия

Активация на акаунт