🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 610
  • 916
  •   1
Отговори
# 285
  • на село
Не мога, сега и за 3 март, защо?!
И Аксения и не само, тези реплики 100 на 100 на повечето им са подадени, Аксения така рецетираше.

Не ми се гледат техните беседи, то беше за НАТО,  за въоръжението и не знам си какво.
Давайте повече работа, ежедневие, нормални отношения, а не такива- режисирани.

# 286
Тия дискусии минават по един от същ начин - изтъркана тема. Един, или двама имат смелостта да имат мнение различно от масовото. Единият, или двамата са атакувани за мнението си от патриотите. Чавдар, Финци, или някой друг клоун дръпва патриотична реч. Всички се съгласяват колко сме велики и да живее България. Стават и продължават да се карат и обиждат за битовизми. Амин.

# 287
Тези ако ги накажат за една седмица без храна и Радо окапа, ще избяга от Фермата.

# 288
Не мога да гледам, че в момента тече Шампионска Лига и няма как да се добера до дистанционното. Sleeping
Но като ви чета - може и да прескоча гледането на този епизод.

Ако някоя добра душа накрая го синтезира в няколко изречения - ще съм много благодарна.

# 289
Кво сега, Ванчето и Радо се познавали преди Фермата? А в какъв аспект се познават? Много контактно това Ванче, бе! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 290
Ах, това Ванче, ако не се изпусне, няма да е то.😂😂😂 И на мен ми е интересно откъде се познават.

# 291
Кво сега, Ванчето и Радо се познавали преди Фермата? А в какъв аспект се познават? Много контактно това Ванче, бе!

Тя нали търси мъж... а той свободен! Може да е имало игра, все пак 100 бона стоели в банката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
Кво сега, Ванчето и Радо се познавали преди Фермата? А в какъв аспект се познават? Много контактно това Ванче, бе!

Тя нали търси мъж... а той свободен! Може да е имало игра, все пак 100 бона стоели в банката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Има непреодолим проблем - Ванчето не може да готви, как ще го изхранва? Но пък той нали месеше, може да е взел нещата в свои ръце.

# 293
Ама ми беше смешен Радо Joy  А Ваня пък вместо да го обърне майтапа...

# 294
Начи, няма жена, която да не се засегне, когато някой простак я хапе на тема "години", ако ще и на 33 да е тя.
Писах скоро, един льольо-колега, от пет години ми вика "кака"! Не како, не каке, а кака и на мен ми се драйфа от това. Отгоре на всичкото тоя е с две години по-малък от мен! Каква кака съм му аз??! След като пет години го чаках да се сети да престане, един ден ме ядоса и му го казах. Сега, моля ви се, той ми е сърдит! Trollface

# 295
Откога тези изпълнения тип ученически лагер в Равда е забавно??
Много скучен сезон, направо нямам думи. Заглеждам по 10 минути и превключвам.

# 296
Не "от кога", а " до кога"! Докато си млад... Grinning Почнеш ли да остаряваш, всички тия неща, ти се струват тъпи.

# 297
Всеки греши, ама някои малко повече. Сигурно защото не им пука особено. Аксения една рецепта ли не може да изпълни както трябва.

# 298
Радо и Валерия явно се знаят от продукцията на Гуспата. Наш Радо в instagram се снима с нея в фермата на Андрей. Може и Ванчето да е била там.

# 299
Нали само ратаите имат право да готвят? Дали ще има наказание за питката на гладника?

Общи условия

Активация на акаунт