🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 617
  • 916
  •   1
Отговори
# 270
Поредна адски глупава викторина.Даже признавам си леко заспах Laughing
Добре поне ,че нямаше за гъби

# 271
Хихихи, Яни е много забавен! Тия верно газ пикаят, Иван е не киселата планина, ми каца с кисело зеле. Laughing

# 272
  • София
На мен ми харесаха въпросите днес. Не бяха трудни повечето и човек има време и да помисли.

# 273
Генчо какво се оправдава за последния въпрос, бързал бил, объркал бил.. кажи си, че не го знаеш Grinning

А Яни и Гуспата ме спукаха от смях, големи са дразнители наистина Grinning  

Аз пак съм изтървала... защо Иван и Яни работят заедно?

# 274
  • на село
Пак изтървах викторината, пуснахме и моя мъж мрънка- каква са се разревали и тази с нейното пеене.
Да си призная и на мен ми идва в повече Лили, да си им пее, но да не ни я показват и на нас.

# 275
  • Вестерос
И до ден днешен не мога да си обясня как ХепитУ е спечели 6-ти сезон....Гледала съм всички сезони досега, като 6-ти спрях по към началото (защото въобще не ми хареса), и продължавам да не си обяснявам как успя да спечели. Да, ходила е на 4-5 дуела, но наистина ли затова спечели или нещо изтървам? Извинявам се, но за мен това е най-измисленият подебител във формата (дори повече от Дидо в с4 хаха)
А малко ли са 4-5 спечелени дуела? И якото мръзнене във висящо положение на финала? Ванчето напълно си заслужи победата тогава. Е, имаше и компромат срещу бащата на един от финалистите. Вероятно и това изигра роля за зрителския вот.
+ се справи на финалните битки добре, а другите финалисти не ставаха и затова имаше и вот, особено от старите фермери

# 276
Пак изпуснах викторината, пуснахме и моя мъж мрънка- каква са се разревали и тази с нейното пеене.
Да си призная и на мен ми идва в повече Лили, да си им пее, но да не ни я показват и на нас.

Аз по тази линия смятам, че Аксиния ще е добре приета и ще се чувства добре - в отборът на старите има много хора, правещи нищо, и денят си минава. Някои изнасят труда на другите и не мрънкат за това (най-вече по-възрастните мъже, свикнали да работят без много да се пенят, като "новите". А новите, седят и броят кой колко лъжици изял и колко пирони наковал - сакън, да не се минат)

# 277
  • Вестерос
Пак изтървах викторината, пуснахме и моя мъж мрънка- каква са се разревали и тази с нейното пеене.
Валерия каза, че те са я накарали да изпее две песни за майките!

Мажена сготвила таратор и супа 🙄🤦🤦

Викторината беше интересна.

# 278
При Новите безнадеждни това е наказанието на ратая! Satisfied

# 279
При Новите безнадеждни това е наказанието на ратая! Satisfied

Мажена да готви супи и таратори, че това беше скандала на седмицата за Аксиния. Що има таратор, а няма супа. Joy Дано си е научила урока Мажената и да не си позволява без супа и таратор заедно да прави менюто. Joy

# 280
Тиф, в отбора на новите супа + таратор е традиционно меню явно. Нали баш тази комбинация искаха и от Аксения.

# 281
  • Вестерос
Тиф, в отбора на новите супа + таратор е традиционно меню явно. Нали баш тази комбинация искаха и от Аксения.
Да, да, ама е супер нелепо 🤣🤣

# 282
Да, да, ама е супер нелепо 🤣🤣

Нищо не разбираш от кулинария. Ни традиционна, ни модерната кухня са близки до теб. Таратор и супа е топ оф дъ топ. Така се взима третата звезда Мишлен.

# 283
  • Вестерос
И за десерт някакво кремче 🤣🤣🤣

# 284
Ох, да спрат да дават тези дискусии, че лъсват масово като страшни клишета и папагали, които повтарят заучени фрази. Мирела и тя вече има минус, не разбрала била Аксения. Чавдар пак да не пропусне да се докаже като великият българин, сигурно е потомък на хан Аспарух.

Общи условия

Активация на акаунт