🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 605
  • 916
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 27 (04.10.2022)

# 301
Нали само ратаите имат право да готвят? Дали ще има наказание за питката на гладника?

Ратаите май са задължени да готвят сами основните ястия - такива между другото и нарязване на нещо си (не заготовка за основно ястие) може цялата група. Не са го казвали, но когато се караха защо няма супа и таратор на Аксиния, тя каза, че тараторът щяла Симона да го прави, а тя - супата, но фермерът мина и ѝ каза да прави тя таратор, супа няма да има (пуснаха ни и момента ,макар кака ИВАНка да отрича). Аксения тогава каза, че тараторът е бил между другото, за това Симона щяла да го прави, а супата - официалната вечеря.

Хилядари благодарности за линка, Мари Мар!

# 302
Камелия и Калин скастриха Радо за държанието му към Ванчето. А Мажена как предложи Мира на Альона. Браво. Тази жена всичко ще направи, да се задържи по-дълго.

# 303
Тези ако ги накажат за една седмица без храна и Радо окапа, ще избяга от Фермата.
Бих платила да го видя как ще избута една седмица на лимони както миналия сезон бяха наказани само с лимони и горчица Joy

# 304
Опасявам се, че тогава би налетял на някой съотборник или отново на животно.

# 305
  • София
Този път Лили ме разчувства, нищо, че с моята майка днес съм се видяла, всеки е загубил някой близък.

Мирела ме разочарова, не била разбрала Аксения, която се изказа много ясно. Не е задължително да е съгласна с нея, но тезата на Аксения всъщност е много разпространена. Много хора смятат, че 24 май или 6 септември трябва да са ни национален празник, но Мирела май-май не е ставала част от такива дискусии.

# 306
Не може да ме разчуства Лили.
Толкова е престорена, фалшива и направо нетърпима. Постоянно изключвам звука.
И докога ще стои във фермата?
Направо не ми се гледа заради нея.

# 307
  • Велико Търново
Темата за това дали Трети март да остане национален празник беше повдигната (не помня точно от кого, но пък ако някой се интересува, може да си провери) точно в периода, когато са снимали Фермата. Затова и са я задали за обсъждане и вътре.

Аз много се смях на момента с избягалите кози. Специално с участието на Альона, ми беше нещо като дежавю. Satisfied

Песента за майката, която Лили изпя, не бях я чувала, но определено - и мен ме развълнува.

# 308
  • София
Пуснах нова анкета!

Ауу, каква греда с Иван Асен II. Голяма излагация. Това не може да не се знае, тц тц тц.
Яни и Гуспата яко дразнят Новите, обаче ето на, само Яни им е в устите. И двамата ги провокират, но за Гуспата нито дума. Много странно.
Мамбата накрая беше яка, ама се притесних за Яни и Лили, бая се стреснаха горките, хах. Ужас.

Интересно, Хепито и Радо се знаят отпреди формата, ще има драми и по този фронт. Бе забавно до един момент, когато Радо започна да се подиграва с годинките на Хепито. Имат си стара закачка явно.

Ех, Акси, яд ме е. Отличен шанс да се впише и сега ще я нарочат сигурно и Старите, уф.
И не им върви с тези допълнителни задачи и това си е. Все се дънят. Наистина недоумявам колко много подценяват този елемент. Отговорна задача, която е приоритет за Бети, но пускат да се оправя новата сама. А, Валерия за какво е там, за цвят до Акси ли? После цялата вина в един човек. Не може така.

Радо е огромен мъж. Това тяло иска храна и енергия. Напълно го разбирам, ама това е положението. Държи се като дете обаче. Ако можеше с мърморене да донесе храна ОК, ама не може. Храната пак няма да стига, а останалите само се изнервят.

Опасявах се именно от това. Че Альона и Мажена ще се сдушат на ратайския бряг и Альона от сантимент няма да иска да я избира ако е първи дуелист. А нейния избор е гарантирана победа и 3-1 за Старите. Дано сподели тези свои мисли със съотборниците си, а да не действа на своя глава. Защото ако не желае да я дърпа, то по-добре Старите (ако спечелят) да изпратят първи дуелист Мажена, а не Альона, която да се натресе после на Камелия и да си стегне куфарите. Ще е малоумие голямо. Е, ако я отстрани ще е прекрасно, но рискът е огромен.

# 309
  • Sunshine state
Канчето изскача с ново 5 след уговорките с Гуспата - сега пък познанство с Радо.. 🙄
Ама ще излезе права Лили, колкото и да не я харесвам, че Ваня е готова на всичко за парите. Опасна е.
Альона и Мажена наистина се харесват и се сприятелиха, радвам им се.
И аз не схванах защо Мирела не разбра Аксения. Тя си го каза много ясно. 🤷🏼♀
Скучен ми беше епизода като цяло.

# 310
  • София
Животът зад Фермата
Неизлъчвани кадри

Буркангейт. Радо + Мажена = ВНЛ
Калин успокоява Радо
Камелия се оплаква от Радо
Радо, Радо, Радо. Друг в отбора на Новите няма.

Калин имитира Мажена
Мажена топи Калин пред Альона

Животът зад Фермата. Епизод 14: Буркангейт - докъде ще ескалира напрежението между Мамчето и Радо?
И как една импровизация на Андрей свари Иван напълно неподготвен

# 311
Ех, Акси, яд ме е. Отличен шанс да се впише и сега ще я нарочат сигурно и Старите, уф.
И не им върви с тези допълнителни задачи и това си е. Все се дънят. Наистина недоумявам колко много подценяват този елемент. Отговорна задача, която е приоритет за Бети, но пускат да се оправя новата сама. А, Валерия за какво е там, за цвят до Акси ли? После цялата вина в един човек. Не може така.

На нея ѝ направиха достатъчно реверанс. Има допълнителен имунитет. Преместиха я в по-печелившия отбор. Тя не е нова за формата вече, просто е преместена в другия отбор, където задачите като тип са същите. И споделената отговорност е ничия отговорност. Нейната част от задачата е било да погледне рецептата. Много просто нещо, но за човек, който се старае. Като ти се дава такъв шанс, би следвало да се постараеш. Но тя веднага намери вината у другите. Те, видиш ли, и без това не се справяли добре с тези задачи. Ай сиктир вече с нея. С какво е по-специална? Че  по-добре прави тъжни физиономии и плаче пред камерите? Напомня ми на една персона от предишния сезон, на която се другите ѝ бяха виновни и все плачеше.

Друг е въпросът, че нейната явно вече добра дружка от реалния живот, веднага я хвърли под автобуса. ( Извинявам се за този не баш български израз.)

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 06:21 от Alucard

# 312
Не ми вдъхва доверие това сладко, което направиха старите, не ми изглеждаше въобще добре. Как може всеки път да се дънят на тези задачи...

# 313
Те затова и са прекарали нощта пред и в едни специални бараки. Накрая ще се окаже, че Аксения нарочно ги саботира 😁. Новите са пуснали един троянски кон при старите.

# 314
  • София
Така е, няма да споря за Аксения точно. Факт е, че за пореден път се дъни. Явно си е такава. Добричка, но не може да се разчита на нея за нещо сериозно. Не влага мисъл, разпиляна е. Има и такива хора. Не са лоши, просто са трудни за колективна работа. Много внимание и работа трябва с такива хора. Ама това е Фермата, а не летен лагер и никой няма излишно време да я дундурка. Има и други задачи.
И все пак 'Старите', можеха да не и дават толкова отговорна задача. Така че и те носят вина. И когато се дъниш на един компонент три седмици подред, умния човек си прави изводите и прави всичко възможно да не се повтаря отново. А те какво правят? Слагат новобранеца точно на този елемент. Гениално!

Общи условия

Активация на акаунт