🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 604
  • 916
  •   1
Отговори
# 315
Аз такова точно сладко от рози не съм виждала. То ми изглеждаше... сурово. Ама като напишеш в Google "сладко от рози" има и такова на вид. Редичко беше, ама като изстине ще се сгъсти. То пък не може да е само захарен сироп и да плуват вътре три листенца.

# 316
Ваня наистина трябва да се научи да реагира по-добре на някои ситуациии за нейно добро, но ми е чудно дали така масово би било прието от групата, ако някой се подиграваше на определени участници за това, че са плешиви, или дебели с непрекъснати подмятания. Някак си мисля, че щеше да има още по-чувствителна реакция 😁

# 317
Маженка се оказва голяма лисица, не осъзнава колко дюшеш й дойде ратайството с Альона - подмазва се, "сприятелява" се и хоп - няма да бъде избрана за  дуелист. Не я харесвам, няма ли реална представа за себе си какъв търтей и неграмотник е по отношение на селската работа.
Валерия.......... за втори път си измива ръцете с друг - сапуна с Лили и сладкото с Аксения. Вие, като са ви възложили задача, не се ли запознавате с изискванията за изпълнение? Съжалявам, но не мога да приема, че тя не може да чете, че няма да погледне рецептата. Значи, това нейно поведение на измиване на ръце и излизане суха от водата, си е ТИПИЧНО за нея. Не мога да я харесам, надявам се да не стига много напред.

# 318
След излизането на Дидо сякаш нямам друг фаворит...Гуспата може би.

# 319
  • София
Keepsmiling, със сапуна бяха Нина и Лили, Валерия няма общо.
Сега с розите, Валерия се хвана да провери Аксения да не сбърка и да сложат точно захар, но беше късно. Грешката беше още на първа стъпка - розите. И според мен не трябваше да ѝ дават най-отговорната част от задачата, не я познават още. Валерия също трябваше да провери преди да изсипат розите. Дано все пак дам им се е получило след като го поправиха.

# 320
Вие оставете как изглежда сладкото, ама как може да не знаят, че сладкото от рози е разхлабително. То с това е най-известно Grinning

# 321
В комбинация с боб е бомбастична комбинация. 🤭

# 322
Keepsmiling, със сапуна бяха Нина и Лили, Валерия няма общо.
Благодаря за поправката, значи и двете не искам на финал. Тя Нина е само мрън-мрън.

# 323
Хареса ми епизода. Викторината беше супер, танцът за равенство също Grinning Иван може и да не го е приел добре, но изглежда, че той си е такъв- не може да губи, а Гуспата и Яни ще използват това, за да му лазят по нервите, което си е част от играта. Определено се усеща напрежение между него и Гуспата, дали ще ескалира в нещо повече предстои да видим. Той е темерут с огромно его, за което сам призна пред Аксения, но не го виждам като скатавка, който е само на думи, изглежда че върши доста работа, не мрънка и се ползва с доверие сред съотборниците си за сега. Определено го имам за силен играч от новите.

Калин е другият. Прави ми все по- добро впечатление. Изглежда, че е единственият с някакъв опит в строителните дейности, което го прави доста ценен за отбора. Опитва се да ги бута напред, не гледа само в своята паничка. Той беше скрития лидер в седмицата на Мажена, а усилията му да уравновесява, успокоява и нахъсва Радо, доколкото е възможно са похвални. Новите имат нужда от него.

Мисля, че Радо и Ванчето не само се познават, но и са близки или са били такива, не визирам любовна връзка. Думите, които Радо и каза може да си ги позволи само приятел на приятел в кръга на шегата, не вярвам да е толкова несъобразителен... или греша... А, това че тя не се разплака и не разпали луд скандал, въпреки че и стана гадно, и по- късно отиде с него да будят старите ме навежда още повече на тази мисъл.
Не ми се мисли как ще реагира Альона, когато разбере. Със сигурност ще има коментари, че Ванчето от протекциите на Гуспата е преминала към протекциите на Радо. Ще бъде интересно.

Според мен, това което се случва между Альона и Мажена не е приятелство. Съдбата ги събра на ратайския остров и те контактуват по принуда. Альона може да си позволи да демонстрира близост с Мажена, защото тя не  е реален конкурент за нея, а и тя и е полезна с цялата информация за другите в отбора на новите. Мажена не може да си позволи да отхвърли тази близост, защото се страхува.

# 324
Мажена докато беше потресена от предателството на Камелия, снощи хич не се поколеба да предложи на Альона да извика Мирелка на дуел. Мисля, че те си бяха близки двете. Въобще при новите са се събрали вълк до змия.

А за сладкото отговорността не беше ли на всички жени? А Лилито май после казваше - сложихТЕ повече листенца.

# 325
За пореден път ми се затвърждава мнението за Мажена каква е змия и лисица  .Време и е да си ходи .

# 326
Добре де, Старите хайде познават се от годините съфермерски сбирки. Но защо Ваня и Радо не са споменали, че се познават? То вече няма риалити без познанства и ми се струва нормално. Ванчето се разсърди на Альона, чак името си ще чистела. Можеше спокойно да обясни, че са приятели с Гуспата, нямат уговорки и с престоя си ще го покаже и докаже. Сега се насажда пак в подобна ситуация и подхранва недоверието на другите.

Много се смях Калин като имитира Мажена и освен езиково шегата си беше как се помайва. Мъка ѝ е българския, след 35 години едва сглобява просто изречение.

Миналата година си купих от Копривщица сладко от дренки и рози. Добре, че взех малки бурканчета Smiley От рози беше подобно на тяхното производство - по-течно, листенцата "хрупкави" и имат един зелен привкус, сладко си е, но месеци дъвках, смуках, преглъщах...изядох си го. Smile

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 12:14 от Cafelate

# 327
Моля ви...светнете ме по въпроса за Хепи Ванче и Радо ПРЕДИ влизането им във Фермата... нещо ми се дочу лииии?!?!

# 328
И ние чакаме да ни светнат. Гласа зад кадър (Надето) ни обясни, че тлеело напрежение между Ваня и Радо и май ще се окажело, че се познават доста добре от преди Фермата. Чакаме разкрития може би в днешния епизод.

# 329
Туй Ванче големи протекции има Joy и пак ще се окаже, че няма случайни хора там, дори и новите.

А това със сладкото от рози беше много тъпо от страна на Валерия. "Аз само сипвах от щайгата". Ами то не е за хвалба!

Общи условия

Активация на акаунт