Политиката в България 3

• 411 251
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 13 125
Добре де, аз имам къса памет, ама на първите избори не беше ли подкрепен Радев от БСП? Какво хубаво да се очаква от него тогава? Не разбрах как толкова хора гласуваха за него..
Ами аз гласувах за Радев. Другият избор беше Цецка Цачева. Е, не и тя.

# 13 126
Аз съм с добра памет... рано го засякох какъв шмекер е.
Това често го казваш, но не е съвсем така. Рано го засякохме само тези, които не гласувахме за него нито веднъж.  Надявам се да "засечеш" и други скоро.

С тази снимка вече ме спечелиха!  LaughingНе мога да устоя на толкова криейтив аграрен ПР Rolling Eyes Laughing

# 13 127
Аз съм с добра памет... рано го засякох какъв шмекер е.
Това често го казваш, но не е съвсем така. Рано го засякохме само тези, които не гласувахме за него нито веднъж.  Надявам се да "засечеш" и други скоро.

С тази снимка вече ме спечелиха!  LaughingНе мога да устоя на толкова криейтив аграрен ПР Rolling Eyes Laughing

На тази снимка и аз диата се посмях. Противниците могат доста да работят по нея.
Иначе честно да ти кажа не помня дали първият път гласувах за него.....и гласувах ли изобщо. Имах доста други неволи по това време.

# 13 128
  • София
Ма той Радев и в последния момент си каза, че Крим е руски, което беше не червена лампа, ами вой на сирена направо.
Само мога да предположа, че призива да се гласува за него от ДБ е бил с цел да се предодврати цялостното окопаване на ГЕРБ във властта, като вземат и президентската такава. За ПП е ясно те си бяха в добри отношения тогава.
Можем само да гадаем каква щеше да е политическата обстановка днес, ако Герджиков беше станал президент, но  малко се съмнявам, че щяхме да сме дали повече военна помощ за Украйна.

За избирателите на ДБ гласували за Радев не знам - може би са разчитали на някаква диалогичност, както сега някои казват: "Защо не направят компромис и не се обединят ГЕРБ с ППДБ и да съставят правителство, за да не управлява президента".

Ох, снимката кърти Close Дали има таргет група, която би била спечелена с нея? Там тези дето плашеха, че няма да има кой да жъне и сее до 1-2 години. Според мен те са си твърдо на други позиции, ама какво разбирам аз от ПР

# 13 129
Тези да не са решили да крадат електорат на БСП Grinning

Иначе днес чух някой от БСП по новините да казва: за нас от БСП най-важен е мирът, затова ще направим всичко възможно да спрем изпращането на оръжия на Украйна. Да плачеш ли, да се смееш ли...

# 13 130
Ей,все сте недоволни! Преди време като казах,че само в България политиците откриват обекти,ме затрупахте със снимки на западни лидери като Борис Джонсън,който реже лента при откриването на някаква сграда. Сега пък защо Петков и ПП се разхождали из полето...Laughing

# 13 131
Даже и овцете са им обърнали гръб - на снимката Laughing

# 13 132
Даже и овцете са им обърнали гръб - на снимката Laughing
Размишляват, да последват овчарите или да не ги последват. Wink

# 13 133
Присъединили са някакво БЗНС, заради него.

# 13 134
  • София
Да де, затова казах, че какво ли разбираме от ПР, може пък електората на земеделците да си каже: "Браво, ашкулсун - обуха ботуши и дойдоха при нас да видят лесно ли е?" Нали по-напред се питаше какво сме построили с ръчичките си... та затова е редно човек да има и снимка с мистрия ... за всеки случай Joy

# 13 135
  • Буркина Фасо
казвайте за кой да гласуваме, че ще заключат темата. Smiley

# 13 136
Давайте една партия, от която не ви се повръща много, цялата Бг.Мамма да гласуваме ,дано спечелим. Поне   да не се караме тук за политика, има други теми за това.

# 13 137
Гласувайте за тези, които не ги канят по студията. Това е доста показателно.

# 13 138

Иначе днес чух някой от БСП по новините да казва: за нас от БСП най-важен е мирът, затова ще направим всичко възможно да спрем изпращането на оръжия на Украйна. Да плачеш ли, да се смееш ли...
А случайно казаха ли нещо по конкретно как да се постигне този мир ?..Сигурна съм че не..Wink.Защото най-голямата глупост е че като спрем да изпращаме оръжия работим за мира в Украйна, точно обратното е...Радев и той е същия шмекер, както писаха по назад, не е силна и обединяваща фигура, какъвто трябва да бъде...Пред българската публика говори едно, като отиде на среща на НАТО - обръща палачинката...Един път казва - няма да даваме оръжия защото искаме да има мир, а на другия ден казва - ние твърдо и категорично подкрепяме териториалната цялост на Украйна, как я подкрепяме не става ясно..Smile.

# 13 139
Какво да каже Радев - в състава на СССр -2  я подкрепя целостта.

Общи условия

Активация на акаунт