Политиката в България 3

• 411 513
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 255
Дунчев и неговите хора да направят нова партия.
Партия на идеалистите и честните и да оберат вота.
Аз не виждам при това обединение на ДП и ПП, как ще разпределят местата в листите. Не съм сигурна че това е добро решение. А и много са повярвали в посолството на САЩ и тяхната роля в точно тези избори и коалирането след това.

# 12 256
Цитат
Каза, че има много неща да разкаже, които за сега ще спести, защото това ще се отрази на резултата на изборите за ПП.
''Браво'' на него.Уж се бори за истината,но ще се премълчи,тоест ги прикрива.Какъв ще  отговора на ПП?Нещо нефелно.

# 12 257
Трябваше да се явят поотделно и после да си бяха направили обща парламентарна група. Така щеше да се види предварително кой каква тежест има.

# 12 258
Цитат
Каза, че има много неща да разкаже, които за сега ще спести, защото това ще се отрази на резултата на изборите за ПП.
''Браво'' на него.Уж се бори за истината,но ще се премълчи,тоест ги прикрива.Какъв ще  отговора на ПП?Нещо нефелно.

Аз смятам, че иска да замълчи за сега, защото нещата, които знае и може да разкаже, ще доведат до спад в % на ПП на изборите. А той не иска с това свое изказване, да помогне на ГЕРБ - партия, срещу която се бори 15 години, да спечели изборите. Което явно ще стане, ако все пак проговори. Така че, феновете на ПП би трябвало да се радват, че си е замълчал.
Аз лично, като върл противник на ПП, се надявам все пак да излезе и да каже това, което знае и то преди изборите.

# 12 259
Е защо да не се даде София на ДБ? Така са се договорили явно ръководствата на партиите, нещо незаконно ли е? Не знам какъв е контекста и какво е говорил КП, ама не е ли всяка партия да си реди листите както си реши.

# 12 260
Лорер дали е доволен от помощта която Израел оказа след земетресенията в Сирия? Тази нощ бомбардираха жилищни сгради в Дамаск.

Ужас, направо трябваше да е веднага след земетресението, за да могат да ги съсипят съвсем.

# 12 261
Оу, започна се самоизяждането на ППДБ. Мен идеално ме устройва да се провалят, направо тръпки ме побиват от тях.
Надявам се, че Дунчев няма да бъде заставен да мълчи и внезапно да обърне палачинката.

# 12 262
Е защо да не се даде София на ДБ? Така са се договорили явно ръководствата на партиите, нещо незаконно ли е? Не знам какъв е контекста и какво е говорил КП, ама не е ли всяка партия да си реди листите както си реши.

Да, ако се явяваха поотделно. Но те се явяват заедно и борбата за челните места започва да става жестока, защото мястото е едно, а партиите са две. Онзиден и Атанасов нещо не беше много доволен, но тъй като е достатъчно стар и опитен "играч", беше доста по-умерен в изказването си. А и, както се знае, избирателите на ДБ играят с преференциалния вот, което им дава все пак някакво спокойствие.

# 12 263
Наско и Ристьо като искат София да си я печелят на местните избори, а не с шепа депутати от предния парламент, да имат претенции как да редят листите.

# 12 264
Е значи не е станало нещо кой знае какво, просто на някой не му харесват листите. Иначе може би това е било условието на ДБ да участват заедно с ПП на изборите.

# 12 265
Цитат
Аз смятам, че иска да замълчи за сега, защото нещата, които знае и може да разкаже, ще доведат до спад в % на ПП на изборите.
Ами спад.Като гледам електората им е фанатизиран и каквото и да направят и особено Киро верата,пак ще си гласуват за тях.Пък и колкото и да не вярват,или не искат да признаят някои,ПП също си имат хора на хранилка.Май ме изтриха лятото,като писах,че познавам хора,които се вдигнаха в 18ч. на площада на Joy ''Протест в подкрепа'' Rolling Eyes на Киро и компания.Имаше хора от София,които по онова време  работеха дистанционно от  морето.Метнаха се по колите и бяха тук.Пък,който иска да ми вярва.

# 12 266
Леле- мале, гледайте Дунчев в БТВ.
О
Онемях.
КП е излъгал в Панорама, но това е най- невинното.
Трябва да се гледа задължително .
Огромен скандал е това.

Специално го върнах да го видя. Направо е бесен - гласа му трепери, толкова е ядосан.

Защото няма да води листа нали? Интересно как досега не беше бесен.
Интересно защо толкова вълнения тук как си редят листите ПП и ДБ Нали уж са цялото зло на земята, с тонове помия ги заливат, пък много важно кой им е водач.

# 12 267
Ако Дунчев си направи партия, ще му стана фен. То се оказва, че честните хора с кауза никъде не ги уважават. Така става, когато КП е наивник и онези мазнички и опитни паразити го употребяват. Само не зная до следващите избори къде ще са ПП , когато се лишават от знакови лица.

Дунчев не иска постове, иска да продължи да се бори на терен с дървената мафия, а ако ДБ вземат надмощие в района, той няма да има подкрепа, аз така го разбрах. Положил е основи в района и иска да продължи. Иначе каза, че дори се е съгласил да отстъпи първото място, но после са се светнали, че се извършва подмяна. От ДБ само Божанов уважавал 😀

# 12 268
ПП сами предават собствените си хора. Примерно не разбирам защо бивши членове от други партии се слагат за водачи на листи. Божанков, онзи зализания от ИТН, дето така и не му запомних името..... А хора, като Дунчев биват изместени. Да не говорим, че никой не може да ме убеди, че Хазарта е по-полезен за България от Дунчев. Но тъй като е известен, го сложиха пак водач на листа срещу Борисов и Корнелия. С какво точно беше полезен той, от както влезе в НС? Какво направи този човек за България, за София.... Ами нормално е Дунчев да е ядосан.

И да попитам - къде изчезна моя "любимец" Настимир Ананиев? Не съм го чувала от много време - започна да ми липсва.

# 12 269
Скрит текст:
Леле- мале, гледайте Дунчев в БТВ.
О
Онемях.
КП е излъгал в Панорама, но това е най- невинното.
Трябва да се гледа задължително .
Огромен скандал е това.

Специално го върнах да го видя. Направо е бесен - гласа му трепери, толкова е ядосан.
Защото няма да води листа нали? Интересно как досега не беше бесен.
Интересно защо толкова вълнения тук как си редят листите ПП и ДБ Нали уж са цялото зло на земята, с тонове помия ги заливат, пък много важно кой им е водач.
Какъвто и да е повода, се изнася информация, че в редиците на "честните, почтените и откритите" тези качества не са приоритет /червена линия/ т.е. и те като всички останали партии си имат своята тъмна страна.
Интересът идва повече от любопитство, на какво са способни за да вземат властта и особено защо /какво ще направят с нея/.

Общи условия

Активация на акаунт