Според мен и КП трябва да се оттегли. Говори твърде много без да мисли и това отблъсква. Не бих гласувал за ПП, именно заради него. Дори декларираните им намерения да са искрени, неговото хаотично бръщолевене ме кара да сменям канала със същата скорост, с която Бойко Борисов, Мая Манолова, Тома Биков и още няколко ме провокират да сторя същото.
Ако даде път на хора като Никола Минчев, бих се замислил дали да не ги подкрепя.
Друг е въпроса, че този човек Дунчев ме отблъсна с опитите си за изнудване, току що го слушах. Не било изнудване, било диалогичност. Да бе, да, и мармотът наднича от ъгъла! Ще хвърля “бомба“, ама първо отправил ултиматум, аа, да, не било ултиматум, било защитаване на позиция. Трявбало да се освободи партията/коалицията /не разбрах точно кое/ от по-възрастните хора, защото те били статуквото и се обградили с послушковци ала ГЕРБ, ама няма да каже и имена, думам ти дъще - сещай се снахо.
Дори и да е искрен в това, което казва и за което се бори, категорично ме отблъсна с това шикалкавене. Бъди директен, “стреляй“ направо, говори с имена, с факти, с конкретика, това публично изнудване и заплахи дори в ГЕРБ мисля не се е случвало, там ББ държи здраво “юздите“, такова шикалкавене е присъщо само на него, но пък на него му е позволено, един вид запазената му марка.
Но пък се затвърждава все повече и повече мнението ми, че предстои поредното харчене нахалост на едни милиони, ей така, за поредните безсмислени избори, които нищо няма да променят за страната, само преди тях ще лъснат поредните “кирливи ризи и рокли“ на някакви хора, на които и за които “народа“ никога не е бил водещ мотив за нещоправене.
И за чий чик-чирик ни пробутва татьо си?!Какъв авторитет може да е за нас бай Петко?
Киро каза на събралите се,че има нужда от тях,за да управляват заедно.Дрън,дрън.Той да се вкопчи във властта,пък после ще видим.....
Но,докато има балъци,ще има и тарикати.
Как влизаш в гражданската квота на една партия.