Политиката в България 3

• 411 387
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 960
изпуснаха, защото политика в коалиция не се прави с  ултиматуми. Ти чу ли за седем месеца поне един въпрос по който ПП да отстъпиха , защото аз не съм. По строителните въпроси например можеха да проявят по-голяма гъвкавост. ИТН че се държаха инфалтилно окей, но ПП защо им позволиха. Нали две седмици обсъждаха предварителното споразумение, нали се бяха разбрали за политиките? Какво стана? оказа се, че някои хора стискали зъби когато стоели един до друг до Министерски съвет. Оказа се, че Кирил Петков 7 месеца е работил с мафиоти. Какъв е той тогава?Оказа че, Бойко Рашков го гони бесен реваншизъм и арестува бивш премиер по подозрения или по изрезки във вестници.
и т.н. аз не разбрах, от коя своя позиция отстъпиха ПП, за да се стигне до компромис. Иначе червените им линии ги видяхме.

имаха 157 депутати, трима не им стигаха за промяна в Конституцията, а те тръгнаха да остракират този и онзи.

КП е водач в 23 МИр - категорично няма да гласувам за тях значи. Ако беше ХИ - окей, ако беше Хазарта - окей, но КП - никога.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 16:39 от Лорд Сняг

# 12 961
Бе на Рашков изрезките от вестници май ще излязат сега в папките на европейските прокурори. И тези "хиляди километри магистрали" с липсващ асфалт и те няма да минат гратис за ГЕРБ. Всичко това е грабено от нашите пари за да добрува някой с кюлчета и пристанища, пък на Горанов детенцето да не живее на десетия етаж, а в комплекс с басейн, нали...

# 12 962
Бе на Рашков изрезките от вестници май ще излязат сега в папките на европейските прокурори. И тези "хиляди километри магистрали" с липсващ асфалт и те няма да минат гратис за ГЕРБ. Всичко това е грабено от нашите пари за да добрува някой с кюлчета и пристанища, пък на Горанов детенцето да не живее на десетия етаж, а в комплекс с басейн, нали...
Сега... те така влияят върху нивата на инфлацията Trollface. Спестен материал->ниско търсене->ниска инфлация->стабилност. По ГЕРБаджийски.

# 12 963
  • Пловдив
Извинявайте,но листите но ППДБ са скандални.
Махнали са хора,които правят и работят от години, борили се за каузи, като един Дунчев, като онзи Христанов, за сметка на ...Руди Гела?
Ицо Хазарта? Какво направи Хазарта в 2 Парламента, освен една фалшива новина ? Нищо. Нищо. Хора като Манол Пейков? Който е една ходеща ПР акция. Събира в личните си сметки парите за Украйна и за Турция, последно бяха близо 2 милиона, при наличие на толкова фондации, при наличие на БЧК, и никой не го намира за нередно ? Кой контролира къде и как се разходват парите ? Никой. Толкова глупост у хората. И накрая, ще стане депутат. Що? Щото много го бива да събира пари и да прави сделки. Не е истина, честно. Не знам как се чувстват, и Божанов, даже министър беше, сега е на неизбираема позиция. А Лена първа. В района, в който гласува Киро. Ха. Толкова грозно, няма накъде. Хората ,които работят със сърцата си от години (сигурна съм,че и там има такива) със сигурност се чувстват предадени. Но нека. Задкулисието ни е по-добро от задкулисието ви. Отвратително .

# 12 964
Да, Васи. Пилето за тях, оризът за нас. Че много се помпа инфлацията иначе с тоз стремеж към високи доходи.....Само ГЕРБ и приближени могат да имат високи доходи, ама на някои и не им трябват де, те живеят в Есте безплатно, при приятели.
П.П. Морфов е дисциплинарно уволнен от Народния. Очаквам сътресения и напускания там.

# 12 965

Значи аз не съм казал, че е нямало корупция- да се разберем. Казвам, че не може да обвиняваш някого - особено такава представителна фигура като един бивш премиер - без доказателства.

сега всички сме наясно, че се краде. Ама дай доказателства - кой, кога, на кого, чрез коя фирма. Изказавания от типа "Борисов има банка" не са доказателства.Дай името на банката, свържи я с Борисов. Рашков бе добър да хвърля "бомби". когато прокуратурата го потърси в качеството му на свидетел започна да бяга и да се крие.

Казваш, че един премиер има банка. Супер. значи първо коя банката. Предполагам че се визира ПИ банка в която шеф дълго вреем беше Цв.Бориславова, ама това трябва да се каже. Ама ако се каже ще го осъдят Рашков, защото номинално Борисов няма дял в банката. После трябва да доказваш връзка с Бориславова, а те не са женени. Ама  чакай тя и Бориславова продаде акциите си. Въобще Рашков е петимен на бомбастичното говорене.

Що се отнася до Кьовеши аз съм скептик. Нейните правомощия са ужасно ограничени и засягат само измамите с европейски средства. На Кьовеши обаче не и нито работа да оправя корупцията в  България,  нито да остракира главния прокурор.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 17:02 от Лорд Сняг

# 12 966
luba_rizova, ти да не си техен избирател и да се чудиш за кого да сложиш преференция ?
Trollface
Иначе Хазарта работи изключително много с деца в риск... Wink. Ти интересувала ли си се ?

# 12 967

Идеални са, нека продължат доброволно да се самозакопават!

# 12 968
Христанов не е изключен от никакви листи, човекът много спокойно обясни, че сам е напуснал още при разпускането на последното НС  и иска да прави свой проект. Изобщо от него до истериите и изнудванията на Дунчев е океан разликата....Дайте да обсъдим и други листи, стига само тези сме одумвали.

# 12 969
аз лично не се радвам на закопаването на ПП/ДБ. имах надежди ама бяха попарени. когато искаш да си промяна, трябва да имаш нов морал, а не просто "стани да седна" и "искам да е на моето, иначе няма да си говорим"

За мен ПП свършиха нещо много лошо- те убиха надеждите на българите за промяна. И сега активността намалява.
За да съм честен ще кажа че и Борисов има голям принос за убиването на надеждите за промяна. Навремето той дойде като символ на промяната....ама оттогава минаха 14 години. Борисов отдавна не олицетворява промяната

Разбира се, че си заслужаваме всичко което ни се случва, щом мнозинството избира такива хора.  Можеха да изберат например Костов през 2001 и отдавна преходът щеше да е свършил, ама не - избраме царя. Можехме да изберем СДС на първите избори, ама не - избрахме БСП.

# 12 970
  • СИ
...
За мен ПП свършиха нещо много лошо- те убиха надеждите на българите за промяна. И сега активността намалява.
За да съм честен ще кажа че и Борисов има голям принос за убиването на надеждите за промяна. Навремето той дойде като символ на промяната....ама оттогава минаха 14 години. Борисов отдавна не олицетворява промяната

М-да...! Българите си представят промяната като някой да им измете пред вратата и да им вдигне заплатата без да работят. Тоест, някой друг да свърши работата вместо тях. Промяната естествено, трябва да се случи за няколко месеца най-много. Ако е за няколко седмици - още по-добре. А ако може и без да гласуват и докато си лежат пред телевизора ще е супер.

# 12 971
Европарламента не е много по-добър от местните парламенти не знам какво толкова го хвалят.(ама то и Коминтерна навремето много са го хвалили) Да има и интелигетни и възпитани хора, както и черни овце. Уви на основните постове все гледат да  сложат правилните хора. И в ЕВропа има корупция

Изкушавам се да припомня репликата от "Оркестър без име" - "егати и ЕВропата"

Славков бил корумпиран, Сеп Блатер - не! Айде бе, ама вярно ли?
оная гъркинята Ева не знам си коя си била корумпирана, половината ЕК също, но Урсула фон дер Лайен даже не и чувала. Ама наистина?
Впрочем на гъркинята нямаше да ѝ излезе името въобще ако не бе направила онова излязвление за правата на жените в Катар. Лицемерие - цялата Уефа отиде в Катар и не се съобрази с правата на жените, но сега гъркинята е виновна.

Меркел се целува с Бойко, Юнкер се прегръща с него, но те са в бяло, Бойко в черно. Лицемерие.

# 12 972
Гледам Цветанка Ризова с Даниел Митов. Тази жена е тотал щета. Толкова ли не вдяват в БТВ, че тя не става за журналист, а по скоро за водеща на "На седянка пред входа".

# 12 973
Посоката не се определя от нас /като държава/, просто се следва.
Не съм съгласна с това, мога и да аргументирам, тъй като живея в държава, която променя управлението си, докато е член на ЕС, в две противоположни посоки. При всяко правителство главната и основна тема се променя. Сега са на власт хора, за които миграцията не е основна тема и се усеща. Е, България е една от търпящите последствия на това правителство държави за съжаление, но обикновеният австриец е доволен. Или поне по-доволен от ситуацията преди осем години. И тук се разпадна правителство, и тук имаше служебно.. Нищо нечувано.

# 12 974

Идеални са, нека продължат доброволно да се самозакопават!

Точно това си мисля и аз. За тях изцяло важи поговорката "Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи".

Общи условия

Активация на акаунт