Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
Иначе като я питам за цвят ми казва някакъв, колкото да спра да питам
Иначе имам основания да смятам, че разпознава прекрасно поне основните. 
.Все още не загребва,аз обаче и показвам как.Правя си и експеримент да местя паничката изцялата маса-тя си я търси,за да остави лъжицата в нея.Освен това като ме види,че идвам с паничките сама си взима столчето и го поставя на мястото за хранене.Това също и го показвах доста пъти и тя даваше вид,че не ми обръща внимание.Да,ама не-в един хубав ден го направи сама,като че цял живот само това е правила.Същото беше и с гърнето-с времето се научи да си го взима сама,да се съблича и сяда без да ме търси.Но си седи там докато не и кажа да стане
въпреки че яде любима манджа/дано така се пише/Интересувам се аз за причината,а той-ами съществуват кости