Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
Здравей всички, вчера заедно с "пепеляшка" направихме първата стъпка по пътя за създаването на Център за работа с деца с проблеми от аутистичния спектър в град Габрово. "Пепеляшка" се обърна към телевизия Габрово Кабел и те направиха предаване. В това предаване участвахме аз и "пепеляшка". Другите мами не пожелаха да участват (много тъжно) особено за "пепеляшка". Тя беше в позицията и сам воина е войн. За другите мами раните са твърде дълбоки, за да вдигнат глава и да споделят проблема с обществото. Разказах накратко що за "странна птица " е туй аутизма, а мама "пепеляшка" сподели своето ходене по мъките от град на град , от специалист на специалист. Имаме медийната подкрепа-това е обнадеждаващо и оптимистично начало
. Мама "пепеляшка" ми напомня за Райна Княгиня - вдигнала високо глава, развяваща знамето и вярваща в успеха.
Браво на габровци и най вече на мама "пепеляшка"(titi _s).Усмихната и спокойна вечер желая на всички!!
обещах да й пратя разни неща по мейла за предаването. Герата с това боледуване ми се объркаха плановете. Пропуснах съвсем неволно и още една среща. Просто нямаше мърдане.
Дано останалите жени се обединят около нея, житието доказва, че колкото повече се криеш, толкова повече страдаш и показваш по този начин на детето си, че наистина има нещо от което да се срамуват.

Да и аз знам че си пишете, мисля че от предната седмица. Ние с него като цяло повече четем тука във форума. Той не пише, аз от време на време пускам по някой коментар. И все пак официално, приятно ми е да се запознаем