Отговори
# 120
Така съм свикнала вече, че повечето български продукти са некачествени, че се съмнявам във всичко. Тази марка woodenspoon българска ли е? Хм, не знаех.
Ааа зарибихте ме за "Бебо", пуснах поръчка но видях, че е българска марка. Дали ще са качествени нещата? Много нямам вяра на българските продукти🙄
Защо да не са, от Бочко също много са доволни, даже и крем здраве за бебе. Да не говорим за woodenspoon, марката, която ползва Мегън Маркъл за първото им дете с Хари.

# 121
Така съм свикнала вече, че повечето български продукти са некачествени, че се съмнявам във всичко. Тази марка woodenspoon българска ли е? Хм, не знаех.
Ааа зарибихте ме за "Бебо", пуснах поръчка но видях, че е българска марка. Дали ще са качествени нещата? Много нямам вяра на българските продукти🙄
Защо да не са, от Бочко също много са доволни, даже и крем здраве за бебе. Да не говорим за woodenspoon, марката, която ползва Мегън Маркъл за първото им дете с Хари.
Аз също попаднах на тези woodenspoon и се чудих дали да не взема, но отзивите, че парели на очите и се отказах

# 122
Аз ползвам на Wooden spoon две мазила против стрии ( но рядко, ползвам си основно друго ). Козметика с изчистен състав е, миришат ми много хубаво на мен, но не попиват лесно и поне тези са доста мазни.

# 123
  • Вестерос
Ще ползвате ли такова?

# 124
И аз съм фен на Wooden Spoon и вече освен прокукти за себе си (маслото против стрии с манго е супер), взех и олио за масаж за бебка.

# 125
Ще ползвате ли такова?

Моя приятелка ползва. Видях ги в Айко за около 26 лв. И аз се чудя.

# 126
Аз лично относно био-марките подобни на WoodenSpoon винаги съм била с едно наум. Имам няколко техни продукта покрай разните месечни кутии, които поръчвах преди,  но никога не е имало нещо, което чааак толкова да ме впечатли. Аз се чудя между Mustela и Uriage за козметиката, като много ми харесват големите туби по 750мл 😅 обаче аз съм с по-чувствителна кожа и много съм си патила от зор да съм на далавера та ще взема първо малки по 200-250мл, да видя как ще ѝ се отразят. 😃 Иначе ми е малко объркано какво точно да взимам, то има шампоани, шампоан 2в1, олио, лосиони и още някакви води и кремчета. Добре че ММ е свикнал с купуването на козметика, която не винаги се използва 🙃😄
(Uriage са намалени в Sopharmacy този месец, както и Bioderma, ако някой се интересува)

А относно намаления наминавам да кажа, че RayaToys имали рожден ден = събота и неделя имат 20% на всичко освен определени категории (в сайта пише).

Вие какви неща си взехте за вас? (за болницата и възстановяване да кажем). Дори не знам откъде да си купя “бабешки” гащи. Повечето пишете в кварталният магазин, пък то тука в квартала едвам имаме аптека и банкомат. Препоръчайте места за София, от които сте доволни (беше спомената бебе борса, но не съм сигурна дали дамата е от София) 😊

# 127
Поръчах от Бебо мокри кърпи, подложки, комплекта с прах, веро и препарат. На Мустела олиото, 2 в 1 за коса и тяло и стикчето за навън. За себе си още нищо не съм взела. Почнах списъка и днес съм в ужас-нищо не съм купила още. 🥴😬🥴

# 128
Бел, какви бабешки гащи ти трябват? За раждането или памучни за сега? За раждането взех универсален размер, много разтегливи. А за сега, можеш да видиш в Н&М сайта, там има много голям избор на бельо. Аз съм много доволна от бельото им. Мислех да си купя за бременни комплект 5 чифта, ама реших, че няма за кога, скоро ще се ражда и си купя след това.

Аз съм ползвала онзи ограничител, дето го показахте на снимка. Първите месеци бебето беше в некст-ту-ми легълце и стоеше със свалена преграда (щото дървено, не е от плат на ципове). Като имаше опасност да се обърне в креватчето или пък на дивана, в това нещо нямаше опасност да падне. За това го ползвах, но ми го бяха дали. Употребата му е ограничена. Ако бебето ви е в кошара без свалени прегради, а не на легло, диван или нещо подобно, това според мен е излишно. Ако искате да го подпрете откъм гръбчето една навита на руло пелена върши същата работа.

Тсх сега ми е 1,48. Предният път преди 2 месеца беше към 2,8, но август си бях объркала блистера с различните дози, за две седмици пих по-ниски и мисля, че се беше отразило.

# 129
  • Варна
За бебо ще взема козметика на Мустела - шампоан за коса и тяло, олио за масаж, лимент, крем за дупе бепантен, физиологичен разтвор  и май само това, но и аз обичам много козметка вече съм събрала доста мострички, но за по -късен етап 😁
За себе си нощница от интернет, всичко останало Превръзки за след раждане,
Еднократни гащи за след раждане,
Подплънки за кърма ще е взема от ремедиум
Многофункционални подложки за еднократна употреба взех от сайта на Бебо.
Знам бебешка борса във Варна, ако има такава в София моля някой да сподели 🙏
Muflon  благодаря за стойностите на ТСХ скоро и аз ще пусна да видя как е.

# 130
Цитат на: ~Belle link=topic=1487372.msg45398122#msg45398122 date=166512049
5
Аз лично относно био-марките подобни на WoodenSpoon винаги съм била с едно наум. Имам няколко техни продукта покрай разните месечни кутии, които поръчвах преди,  но никога не е имало нещо, което чааак толкова да ме впечатли. Аз се чудя между Mustela и Uriage за козметиката, като много ми харесват големите туби по 750мл 😅 обаче аз съм с по-чувствителна кожа и много съм си патила от зор да съм на далавера та ще взема първо малки по 200-250мл, да видя как ще ѝ се отразят. 😃 Иначе ми е малко объркано какво точно да взимам, то има шампоани, шампоан 2в1, олио, лосиони и още някакви води и кремчета. Добре че ММ е свикнал с купуването на козметика, която не винаги се използва 🙃😄
(Uriage са намалени в Sopharmacy този месец, както и Bioderma, ако някой се интересува)

А относно намаления наминавам да кажа, че RayaToys имали рожден ден = събота и неделя имат 20% на всичко освен определени категории (в сайта пише).

Вие какви неща си взехте за вас? (за болницата и възстановяване да кажем). Дори не знам откъде да си купя “бабешки” гащи. Повечето пишете в кварталният магазин, пък то тука в квартала едвам имаме аптека и банкомат. Препоръчайте места за София, от които сте доволни (беше спомената бебе борса, но не съм сигурна дали дамата е от София) 😊

С бебе борсата съм от Варна. Аз взех продукти на Мустела( душ гел и шампоан 2в1, олио, защото било по-подходящо за зимата, ама и лосион си взех и крем за подсичане). Изобщо не ми допада миризмата, дано да е ок за кожата на бебетата. За болницата взех по-евтин вариант на Хип( пак душ гел с шампоан и олио. Крем за подсичане не съм купувала). Така или иначе те са дарение за болницата. Кой знае там с какво ще ги къпят и мажат. Гащи не знам и аз какви да си купувам. За мен лично нищо не съм си купувала за възстановяване. По назад в предната тема имаше за хомеопатията. За възстановяване. Мисля някакви витамини да си взема, нещо тонизиращо. Казаха ми да си взема свещички профенид. Било обезболяващо. Крем за зърна. Свещички за разхлабване. Много дълъг списък ми даде една приятелка. С първото раждане не била толкова подготвена, но с второто си направила подробен списък. Подложки, лигнин, подплънки за кърма, превръзки си взех always нощни и някакви превръзки за родилки.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 09:39 от Vesito0o

# 131
  • Вестерос
За подложката май ще пропусна аз, виждала съм такава за сефте преди 8,9 години в една състудентка.

За тсх, моето края на май беше 3 и малко, почнах еутирокс по схема, редувам 25 с 50, два пъти го изследвах лятото и беше 1,75. Сега последно преди две седмици някъде беше 1,04.

За козметика май бях казала, ама пак 😁 на Мустела взех 2 в 1 измивен за коса и тяло в комплект с колд крем и линимента. Остава да взема олио. В един клип на болница Щерев как се къпе бебето и обработва пъпа и почистват уши, нос и очи много ползваха някакви меки бебешки марли. Мисля да взема такива, както и физиологичен разтвор за нослето. В клипа чистеха очите с такива марлички, намокрени с преварена вода. Също така и спирт за пъпа. Аз съм си писала, че трябва да е 90%, но в клипа казаха 95% 🤔

От списъка за болницата съм взела само една нощница за сега, че нямаше други големи в магазина и един пакет мокри кърпи от ДМ с 99% вода.

Вики, като дойде гнездото на Котън хъг, ще дадеш ли обратна връзка как е на живо?

# 132
  • София
Ние сме се спряли на Future Health за съхранение на стволови клетки по препоръка на АГ. В понеделник имаме среща с тях. Ако, някой се интересува можа да препратя инфо след срещата с тях. Преди 30 ГС казаха, че има отстъпка при заявен пакет от цената.

# 133
  • Варна
За подложката май ще пропусна аз, виждала съм такава за сефте преди 8,9 години в една състудентка.

За тсх, моето края на май беше 3 и малко, почнах еутирокс по схема, редувам 25 с 50, два пъти го изследвах лятото и беше 1,75. Сега последно преди две седмици някъде беше 1,04.

За козметика май бях казала, ама пак 😁 на Мустела взех 2 в 1 измивен за коса и тяло в комплект с колд крем и линимента. Остава да взема олио. В един клип на болница Щерев как се къпе бебето и обработва пъпа и почистват уши, нос и очи много ползваха някакви меки бебешки марли. Мисля да взема такива, както и физиологичен разтвор за нослето. В клипа чистеха очите с такива марлички, намокрени с преварена вода. Също така и спирт за пъпа. Аз съм си писала, че трябва да е 90%, но в клипа казаха 95% 🤔

От списъка за болницата съм взела само една нощница за сега, че нямаше други големи в магазина и един пакет мокри кърпи от ДМ с 99% вода.

Вики, като дойде гнездото на Котън хъг, ще дадеш ли обратна връзка как е на живо?
Относно спирта аз съм си записала 95 градуса в началото(докато падне), а след това 70 градуса
Гнездото го получих вчера изглежда добре и хубавото е че горната част, където е главата няма опасност детето да си я вкара  под възглавницата . В първия момент ми се стори по мекичко отколкото очаквах, но точно до около главата е добре направено и няма опасност от задушаване според мен.(като се увеличи снимката се вижда как в горната част матрака изглежда по-нагоре отколкото при крачетата )Иначе е много хубаво като материя и цвят , всичко се сваля да се пере, матрачето не е много меко Друго на това ниво само на Doomoo съм виждала(даже мисля, че възглавницата беше по твърда на него). Там обаче има една лепенка по средата на коланче за детето, но ММ не го хареса щяло да се усеща от детето и нямало да му е удобно.
Надявам се да влезе в употреба, както при всички които ми го препоръчаха.

# 134
  • Вестерос
Мерси, Вики, хем се бях отказа, ама пак го мисля 🙄

Общи условия

Активация на акаунт