Отговори
# 105
  • Варна
Минавам да споделя - от днес влизам в 8м (31+0гс) 🥳🙏Чувствам се добре, вчера се уговорихме с АГ за болничния и утре ми е последният работен ден. Днес видях снимка-спомен от предишната ми бременност в 9м- баба Цоцолана😁 коренно различна съм сега😁
Мuflon, може ли да споделиш приложението ? Ако правилата не позволяват-може и на лични. Благодаря! Simple Smile
Приложението е INCI beauty"  и аз го използвам и още повече ме обърква в избора 😵‍💫
А относно марката Бебо в повечето болници работят с тях. На някои лекции с продуктово позициониране препоръчват щом в болницата е използвана тази козметика най-сигурно ще е да се продължи и вкъщи. Лично ще започна с друга козметика, но имам мостри и на Бебо,а  сега поръчах само консумативи от сайта им.(подложки, тампони, мокри кърпички,клечки за уши и прах за пране)

# 106
Ааа зарибихте ме за "Бебо", пуснах поръчка но видях, че е българска марка. Дали ще са качествени нещата? Много нямам вяра на българските продукти🙄

# 107
Аз исках да си поръчам старгов пакет, но няма наличност Simple Smile ще видя по късно през седмицата. Има промо пакет на перилният ми препарат и се чудя дали да поръчам от него?някоя прала ли е с него прах?

# 108
Altaya, INCI Beauty е приложението.
От Бебо си поръчах не козметика, а предимно мокри кърпички, които не съдържат разни вредни вещества, както и пакета за пране-миене. Но как пере, нямам представа. Като почна да ги ползвам, ще разбера. Едно време почти нямаше такива неща, само един фрош, ама той не пере добре, определено.

Днес правих обременяване, много съм далеч от диабета. Страхотна новина. Опасявах се и за ТСХ да не се е вдигнало, пък то паднало. Но ми се е вдигнал холестеролът. Четох че се влияе от естрогена, някой има ли идея? Другата седмица може би ще ми слагат инжекция заради отрицателния резус фактор. Има ли друга мама с отрицателен резус фактор?

# 109
  • Вестерос
Ааа зарибихте ме за "Бебо", пуснах поръчка но видях, че е българска марка. Дали ще са качествени нещата? Много нямам вяра на българските продукти🙄
Защо да не са, от Бочко също много са доволни, даже и крем здраве за бебе. Да не говорим за woodenspoon, марката, която ползва Мегън Маркъл за първото им дете с Хари.

# 110
От Бебо си поръчах не козметика, а предимно мокри кърпички, които не съдържат разни вредни вещества, както и пакета за пране-миене. Но как пере, нямам представа. Като почна да ги ползвам, ще разбера. Едно време почти нямаше такива неща, само един фрош, ама той не пере добре, определено.

Днес правих обременяване, много съм далеч от диабета. Страхотна новина. Опасявах се и за ТСХ да не се е вдигнало, пък то паднало. Но ми се е вдигнал холестеролът. Четох че се влияе от естрогена, някой има ли идея? Другата седмица може би ще ми слагат инжекция заради отрицателния резус фактор. Има ли друга мама с отрицателен резус фактор?
Аз съм с отрицателен резус фактур, вчера за 3ти път давах кръв за количество антитела, след раждането ще ми бият инжекцията и след първото раждане ми биха

# 111
  • Варна
Моята битка с хемоглобина продължава от 105 съм го вдигнала на 110 😔 знаете ли как точно пречи на раждането, доктора само спомена , че наближава раждането и е хубаво да се коригира, но явно става много бавно. Сега му пратих изследванията чакам да видя какво ще препоръча спомена нещо за други изследвания ама какви...🤷 И естествено имаше въпрос "месо не ядеш ли" ...мъча се да го ям, но пак не е достатъчно 😔
Muflon колко ти е ТСХ трябва да пусна и за него, че ми бяха увеличи дозата  и то да не се окаже  много ниско.

# 112
  • Вестерос
Братовчедка ми ражда с 80 хемоглобин. Нямам идея какво точно пречи 🤔

# 113

Аз съм с отрицателен резус фактор  (първа бременност), досега само следя антитела и инжекция ще ми слагат след раждането ако бебето е положителна кръвна група

# 114
И аз днес ходих до една бебе борса и си донакупих последните неща от списъка. Взех термометър за бебоците, термометър за стая, купих за родилното козметика и пелени, памперси, дамски превръзки. Прах за пране имаше няколко марки. На мирис най ми допадна Ариел бейби и взех него, че да мога да изпера и изгладя дрешките за родилното и да почна да стягам малко по малко чантата.

# 115
  • Вестерос
Коя борса, Веси?

# 116
  • София
Най-накрая мина заветната късна фетална морфология, йе!

Парченцето си расте доволно, малко над 1400 грама е по ехограф. Седалищно за съжаление, почвам с молбите да се врътне в идните седмици. Много ми се ражда естествено.

Околоплодните води са маааалко над горна граница, но не ги притесниха.

Почвам със записите на тонове след 2 седмици (32-ра).

Най-накрая си измерих и багажника на колата, харесах количка в OLX и, ако ми хареса и на живо, в неделя я отмятаме и тази задача.

ММ каза, че вече е склонен да мислим за име и му изпратих Великия Списък. Горко му Grinning

# 117
Момичета, някоя от Вас ще съхранява ли стволови клетки и ако да - то коя тъканна банка избрахте?

# 118
И аз днес пуснах изследвания ето ги резултатите : Пратих ги на АГ ама още не го видя...

Освен , че левкоцитите са ми високи и хемоглобина ми е 98 други нищо не знам 😃
Май утре или други ден съм на контролен , който ще си преместя сама от 11.10, че нещо ме притеснява това подмокряне постоянно след и преди уриниране. Ще искам задължително тест за водите.
Като малка бях оперирана в Пирогов , заради стеснение на уретрата може и да е нещо от там искам задължително вече да се намери причина , че ходя като напикана

# 119
Момичета, някоя от Вас ще съхранява ли стволови клетки и ако да - то коя тъканна банка избрахте?

Аз в 11 г.с. правих ДНК изследване в Cell Genetics. От там имам оферта за съхранение на стволови клетки. Знам, че е хубаво, но за съжаление бюджета не ни го позволява.

Общи условия

Активация на акаунт