Отговори
# 360
Има една тема във ФБ https://www.facebook.com/groups/2893700467586903/?ref=share там една дама беше споделила опит с ТЕЛК, голяма галимация звучеше да е и за това директно ви пращам групата да го потърсите и ако имате въпроси да питате там.

Аз да попитам на някой налага ли му се да минава през телк за болничен? Знае ли колко време се чака и каква е процедурата?

# 361
Има една тема във ФБ https://www.facebook.com/groups/2893700467586903/?ref=share там една дама беше споделила опит с ТЕЛК, голяма галимация звучеше да е и за това директно ви пращам групата да го потърсите и ако имате въпроси да питате там.

Аз да попитам на някой налага ли му се да минава през телк за болничен? Знае ли колко време се чака и каква е процедурата?

Благодаря!

# 362
Ако знаете как ми се гушка бебче тия дни! Едва издържам! Горкият ми мъж само го прегръщам, мачкам, целувам... ама той стоически понася. Grinning Нямам търпение да го видя това бебе и да го нагушкам и всичките му други любовни процедури. Heart Eyes

# 363
  • Варна
Ако знаете как ми се гушка бебче тия дни! Едва издържам! Горкият ми мъж само го прегръщам, мачкам, целувам... ама той стоически понася. Grinning Нямам търпение да го видя това бебе и да го нагушкам и всичките му други любовни процедури. Heart Eyes
И аз съм така и ММ вече съжалява детето какво гушкане го чака 😂 нашият бебок ме рита най-силно в дясно от пъпа почти в края на корема (на ширина се разтяга) ,направо ми се деформира корема и му хващам крачето 😂😆 и само му се каня на това краче за момента когато ще е в ръцете ми.
Клипчета мога да правя ,защото много ясно се виждат движенията и е много активно , но поне засега вечер спи 😁

# 364
Какви са резултатите от обременяването? Освен обременяване профил правили ли сте?

Йей, ендокринолога каза, че резултатите от обременяването не са толкова зле - да внимавам да не се отпусна с хляба и сладкото.
За киселените използвам Гавискон (зависи от самите киселени понякога ги премахва, друг път е само известно облекчение и за това гледам да го взема преди сън). Без значение какво съм яла легна ли надясно веднага ми се появяват, на ляво нямам проблем (бебето притиска жлъчката отдясно), аз и преди това си имах киселени в зависимост от храната, но откакто съм бременна всеки ден от началото ги имам, тъй че вече съм им свикнала Grinning

# 365
Какви са резултатите от обременяването? Освен обременяване профил правили ли сте?
Скрит текст:
Йей, ендокринолога каза, че резултатите от обременяването не са толкова зле - да внимавам да не се отпусна с хляба и сладкото.
За киселените използвам Гавискон (зависи от самите киселени понякога ги премахва, друг път е само известно облекчение и за това гледам да го взема преди сън). Без значение какво съм яла легна ли надясно веднага ми се появяват, на ляво нямам проблем (бебето притиска жлъчката отдясно), аз и преди това си имах киселени в зависимост от храната, но откакто съм бременна всеки ден от началото ги имам, тъй че вече съм им свикнала Grinning

Само кръвна захар изследвах, като резултатите са  4.4 (на 0 мин.), 9.7 (на 60 мин) и 7.8 (на 120 мин)

# 366
Здравейте, пред много голяма дилема сме с моя мъж, живеем в чужбина, но си харесахме бебешка количка от България. Не съм я виждала, имам едно мнение от приятелка, ако някои знае нещо за количките на junama, много бих се радвала за мнение ще прекача и линк. Също искам да попитам колко сантиметра трябва да е зимния кош🤔 68см малко ли са? Много е трудно всичко, моля помагайте, дори някои ако може да препоръча количка на друга марка да бъде 3 в 1 с изофикс(isofix) база. Много целувки и леко бременеене 😘😘😘😘😘❤
https://zarottikids.com/bebeshka-detska-kolichka-junama-space-be … zarotti-shop.html

# 367
Здравейте, пред много голяма дилема сме с моя мъж, живеем в чужбина, но си харесахме бебешка количка от България. Не съм я виждала, имам едно мнение от приятелка, ако някои знае нещо за количките на junama, много бих се радвала за мнение ще прекача и линк. Също искам да попитам колко сантиметра трябва да е зимния кош🤔 68см малко ли са? Много е трудно всичко, моля помагайте, дори някои ако може да препоръча количка на друга марка да бъде 3 в 1 с изофикс(isofix) база. Много целувки и леко бременеене 😘😘😘😘😘❤
https://zarottikids.com/bebeshka-detska-kolichka-junama-space-be … zarotti-shop.html
Здравей .За жалост немога да бъда полезна с мнение точно за тази количка ,но съвета ми към теб е да отидеш в някой голям магазин и да пробваш колички. Ние доста се лутахме каква да вземем , повярвай ми има огромна разлика във всички модели . Колко си висока ти и бъдещия татко , какви са ви критериите . Аз се бях спряла на един модел , който никак не е лош , но се оказа че не ми е удобна за управление . Друга количка , която почти я бяхме купили пък на ММ не му беше удобна и не ни покриваше изискванията . Все пак не са малко пари . Отидете в голям магазин , така че да пробвате различни модели , вижте се с консултанти и ще ви се изясни . Има страхотна тема тук във форума , можеш да я погледнеш , на мен ми беше много полезна . Мисля че на първата страница има линк към нея . Ние с ММ станахме спецове по колички Joy разбира се според нашия вкус и предпочитания . Имате време не бързайте , пак казвам все пак не са малко пари . Незнам къде живеете , аз съм в Германия и масово доставката беше 9-12 седмици от физически магазини . Ние не искахме да рискуваме да взимаме количка от България ,защото се притеснихме за гаранцията, доста колички са с доживотна гаранция (поне шаситата)  . Все пак , ако нещо се развали едно е да мога да я дам в магазина от който съм го купила на 20км , друго е да трябва да го пращам до България . Вие ще си прецените , ние примерно легълцето и матрачето ги взехме от България , но са доста по евтини покупки . Успех ви пожелавам Heart

# 368
Момичета, минавам само да похваля консултантите в Сгушени, много добре си вършат работата! Вчера с ММ и майка му ходихме до Сф да видим колички на Инглесина и Джейн,  че при нас ги няма, и минахме в Сгушени без конкретно запазен час. Бях се обадила ден два предварително, разбира се, но ни поканиха, когато на нас ни е удобно да идем и ММ много го надъхаха за бебеносенето 👣🍀 горкият, беше се ошашавил още от пластмасовото бебе в началото 😃

# 369
Вчера бях пак на преглед, беба си е седнала на дупето и не мърда. Ще я изчакаме още малко, макари, че върви едричка и няма място къде да се върти, ко все пак.... каквото е писано Simple Smile
Има ли мами от Бургас? Чудя се с някоя няма лк да се засечем в болницата Simple Smile

# 370
Аз съм от Бургас😋. Къде ще раждаш и при кой? Аз съм в тотален ужас от този въпрос. Разбрах,че в Окръжна секциото е само с пълна упойка и дават бебето чак на третия ден.
Вчера бях пак на преглед, беба си е седнала на дупето и не мърда. Ще я изчакаме още малко, макари, че върви едричка и няма място къде да се върти, ко все пак.... каквото е писано Simple Smile
Има ли мами от Бургас? Чудя се с някоя няма лк да се засечем в болницата Simple Smile

# 371
  • Вестерос
И аз си търся дружка от Варна 😁

Днеска ходих на работа в офиса, така лошо ми стана, нямам търпение да си тръгна след малко.

Какви термометри купихте за бебето?
Във фб хвалят този и му се чудя

# 372
  • Варна
Аз съм си записала този термометър не помня от форума или познат е препоръчан. Но ще събирам още инфо , видях че и в била ще има някакво немски долу горе този клас цени, но нямам никаква представа как се избира термометър .
И само да споделя  другата седмица в Лидл ще има промо на памперси и ще има размери за нашите бебоци 🤗

# 373
Аз съм от Бургас😋. Къде ще раждаш и при кой? Аз съм в тотален ужас от този въпрос. Разбрах,че в Окръжна секциото е само с пълна упойка и дават бебето чак на третия ден.
Аз ще раждам в Дева Мария при доктор Георгиоски. Първото родих там и останах супер доволна Simple Smile Препоръчвам с 2 ръце. Минах от там и за операция и за задържане. Иначе имах и малък опит и в окръжна и в другата болница Simple Smile Ти при кого ще раждаш?

# 374
И аз се чудя за тези термометри за бубата, вчера гледах във ВисВиталис, но консултантите успяха само да ми кажат разликите в цените и че едните са за под мишница а другите за челце/уше. На тези за под мишница давали до 1 градус разлика от реалното, което ми се стори ужасно много. Този на ланаформ беше към 50 лв и ми хвана окото, но не успяха да ми дадат смислена информация. Ако има някой с повече инфо, нека сподели!

Общи условия

Активация на акаунт