Любители на котки - Тема 177

• 28 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Така обича писанко, като се свия на леглото, да запълни заформеното ъгълче

# 301
Да се представим и ние, Васко(2 г.) и Шуши(7 м.). Прекрасна и много полезна тема.

# 302
  • София
Дебел, нахален и вреслив бенгалец.
Не е бенгалец. Ако е породист, с тази широка глава най-вероятно е британец.

Oт днешния плаж:  Simple Smile

# 303
  • София
Какъв е всеяден и крадлив!  Joy
Тоз младеж е на диета! Joy

Горкият Оникс.
И той гласовит милият.
Когато е навън или в кола. https://www.youtube.com/shorts/DxKGNpue82Y
А у дома гласчето му е едно такова никакво... бебешко.

Малката се наяде и легна.

# 304
Анмари, много ми хареса тоз иранжев рибок, откъде?

# 305
Колко са различни котките дори от една порода...
А моят дзвер сега ми замахва с нокти и леко ме хапе... Обикновено така иска храна, а има както гранули, така и част от пауч.

# 306
  • Бургас
Ще сложа една снимка,ако сметнете,че е неморална,триете.
Но много пъти съм казвала,че Харко е бял заек и когато видях това,се смях с глас:

Дойдоха джаджите.
В пералня не съм ги пускала,но много хубаво обират косми,мият се с вода,след измиването пак лепнат.
И нали все си играя със сина,замерих го с едната джаджа,тя залепна на стената.
Целихме се известно време и се забавлявахме как застава:

# 307
  • София
Анмари, много ми хареса тоз иранжев рибок, откъде?
От зоомагазин в малко немско градче.
Трябва да поровя по старите теми. Мисля някой от Бг поръча, но не помня.
В нечовешкият има Trixie Wiggly Fish.
В алиекспрес могат да се намерят евтини, пример. Даже рибките са няколко вида.
На usb e. Има копче за вкл. и изкл. Когато се включи започва да си мята опашката и спира по някое време. Когато някоя лапа натисне или удари рибата тя пак се включва.

Много играеха с рибата в началото. Бързо им омръзна. Успявали са да ни събудят през нощта с този рибок. Освен, че е леко шумен... доста пляска с тяло по паркета Simple Smile
А моят дзвер сега ми замахва с нокти и леко ме хапе...
И Оникс така, в леглото. "Ти защо спиш?"
Веднъж ми захапа крака, леко.

Успокои се младежа. Играят. В момента и тримата търчат като коне.

# 308
# 309
Добро утро, много обича да се препича на слънце сутрин
[b[/b]

# 310
# 311
  • София
Вашите котки "млатят" ли се така?
Редовно Simple Smile
Малката така се "сили" на Аш. На него само това му дай, играе му се. И Дейзи се разпищява, съска, ръмжи... щот е два пъти по-лекинка Simple Smile

# 312
И моите двамата всяка сутрин практикуват тази забава. Но никога не се е стигало до нещо наистина сериозно, в смисъл да се наранят истински. Само по някое и друго захапване на будче, коремче... Според мен това е ритуален бой за това кой днес ще командва и ще бъде на трона

# 313
О да и у нас се “практикува”. Но като се случи е сериозно. Защото нашите не се долюбват. Както съм писала и друг път - продто съжителстват.

# 314
Привет на всички!
Имам огромен проблем с моята писана от снощи. Гледам я от бебе на 28 дни. Ставах да я храня през няколко час и така вече почти 6 години сме неразделни двете с нея до снощи. Има си малки бебета на около месец,никога не ги е крила от нас със съпруга ми. Дори като роди вместо да се скрие  и да ги пази най-демонстративно ни сложи в скута по едно. Снощи прибирайки се от работа преди да запаля лампата в коридора без да искам настъпих едно от бебетата ѝ и тя полудя. Скочи върху мен и цялата ме надра по краката, мъжа ми не можеше да я откъсне от тялото ми. След това я затворихме в спалнята докато отидем до бърза помощ да ме види лекар. Прибрахме се, а малките не даваха да се доближат. Когато пуснахме майка им при тях, тя налетя и на тях. Не можехме да ги разтървем. Аз от уплах започнах да пищя, но явно не беше добра идея, защото секунда по-късно нападна мен отново. Сутринта не ни пусна да влезем в хола където са малките котета, а само ръмжеше и да двамата. Говорих с ветеринарите, при които я водя и ми казаха, че е това е в следствие на това, че съм настъпила едното коте. Не знам защо е толкова агресивна към собствените си деца? Ветеринарите ме съветват да я оставя за няколко дни на вилата докато се успокой, за да не ни нападне отново нас и собствените си котета, но на мен не ми дава сърцето. Вие имали ли сте подобни ситуации?

Общи условия

Активация на акаунт