Любители на котки - Тема 177

• 28 088
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Твърде малко косми сваля. Като знам с фурминатора какви топки косми падат ...
Аз все още не мога да си обясня, фурминаторът постригва ли (филира) космите или обира само падналите (мъртвите). На пролет останах с впечатление , че му свалих излишно много козина и сега ме е страх да го извадя.

# 286
  • Стара Загора
Любче и Чумито

# 287
Здравейте! Не съм писала до сега при вас, но реших, че може да ми дадете съвет. Котката ми я оперираха от тумор на млечната жлеза август месец, на 10 години е, много е страхлива и едвам я изкарахме от вкъщи и едвам се събуди от упойката и трудно се съвзе. Сега отново и се появи тумор, който нараства бързо и сега кърви, незнам какво да правя, много ми е тежко и тъжно, съмнявам се толкова скоро да издържи на още една операция. Как мислите вие, как да постъпя. За съжаление не мога и да й обръщам нужното внимание, понеже имам едно голямо дете и бебе. Видимо не се чувства добре, почти не яде, миналия път беше доста по-жизнена. Страх ме е и не мога да спра да мисля как да постъпя, моля ви дайте съвет. Ако не операция, мога ли да я облекча с нещо, тя е много особена, не обича да я пипат и гушкат много, само на мен дава и то за малко и после драска или хапе, но си е моето коте и го обичам. Ще ме извините,мислите ми са малко разхвърляни, но ми е ужасно тежко 😔
Здравейте !
Съжалявам за това, което се случва на котката и на цялото ви семейство.
Преди години оперираха моята в Син кръст - туморите бяха няколко. Не рецидивираха, вероятно са били доброкачествени. Не бешв раждала; нито кастрирана (после и това направихме).
Свържете се незабавно с лекарят, който я е оперирал, той ще прецени най-добре как да се действа. Успех !

# 288
  • София
Еха! Любчо е надминал на големина кака си Чуми! Joy Когато снимаш само нея, не изглежда маломерна. Joy Май е дребна като моята Преслава. Joy

geo_antonina, така и не съм разбрала какво прави, но имам съмнения, че реже. Самият факт, че не е за ежедневна употреба, говори достатъчно. Ако сваляше само откъснатите косми, нямаше да има такова условие.

# 289
  • Стара Загора
Еха! Любчо е надминал на големина кака си Чуми! Joy Когато снимаш само нея, не изглежда маломерна. Joy Май е дребна като моята Преслава. Joy
Да, Чумито е 2 кила с мокри гащи. Нашите все се шегуват с мен, че е макет. Joy

Днес отиваме с Ния на гости на Надето и Дракон. Ще я видим и тя каква трътка е станала. Чакат ни. Grinning

# 290
Сънчо. Grinning

Търси си внимание.

# 291
  • София
Седнали сме да вечеряме снощи... няма хляб. Отивам до магазина.
Изпуснах Аш на площадката. Извиках ММ да го прибере, затварям вратата и той крещи "внимавайй". Оникс си наврял главата, оглежда се и иска да излиза.

След днешната разходка няма да иска да излиза. Водихме ги на ваксини.

Оникс доста се изтормози - изведохме го навън, возихме го в кола, боцнаха му дупето...
В клиниката Оникс започна да съска и ръмжи. Първо извадих Дейзи и я боцнаха. Всичко точно.
Доктора се пробва да боцне Оникс в клетката, но не успя. Едвам го извадих. После не искаше да влиза в клетката.
Не даде да приберем Дейзи, съскаше и я ръмжеше. Прояви бенгалският си характер.

Докторът предложи да ми даде една тяхна клетка, но аз казах, че ще я гушна. Носих си я под якето Simple Smile Тя заспа в таксито.

Обича да се вози.
А Оникс врещя и на отиване и на прибиране.

Другият месец ще я кастрираме. Сестрата напипа нещо на едната и цицка.
От хормоните било.

# 292
Мамина сладурка. Как сладко се е гушнала и спинка.

# 293
  • Стара Загора

# 294
Явно Надето се чувства добре в новия си дом и няма нищо против огромния черен котак.

# 295
  • София
Какъв е всеяден и крадлив!  Joy

https://www.facebook.com/AhmedsalemOfficiel/videos/625529539291982/

# 296
Дебел, нахален и вреслив бенгалец. Ако случва на подобна котка, може и на улицата да се озове. Но предполагам, че някой я е разглезил още като малка.

# 297
Моят в действие, не е чак като него, но нещо подобно. Много се смях, не им е лесно на хората.

# 298
Любов е същата! Само дето на зелено още не е налитала... Този не е бенгал, ами таби.

# 299
  • Бургас
Те мъжките са много гласовити и нахални.

Горкият Оникс.
И той гласовит милият.

Надето е много мило бебе, много закачливо гледа и явно тормози черния котарак както тормозят майките си,но той май няма против.
BarbieDi ❤️

За моя огромна радост,Бялата гад не е съскал.Предишната котка съскаше понякога,ама тя си беше дръпната и май не ме обичаше чак така.
Харо няма търпение да се върна,да се настани върху мен,да ми мачка корема.
Снощи повече от половин час го прави.
И мърка, много е хубаво така.Приспива.

Общи условия

Активация на акаунт