Любители на котки - Тема 177

• 27 365
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Крайбрежен район
Маймунка сладка. Да го нацелуваш много. Animal Heart Eyes Cat

# 466
Мини, стискам палци, а Мъри лапички всичко да мине без проблеми. Наистина ли се налага да го къпеш? Той е без къпането доста е преживял днес горкия, при това сигурно още ще е под въздействие на упойката.

# 467
Благодаря от сърце на теб и на Мъри, Недоволна. И на всички следящи гласно или безгласно какво се случва с Таласъма Hug

Много се оповръща милия ми писан и за това ще е наложително къпането.

# 468
Въпреки това може би е по-разумно днес да го поизчистиш с бебешки мокри кърпички и да го изкъпеш след ден-два. Не вярвам да са правили гастроскопия без упойка и само къпане му липсва сега.

# 469
  • София
И бърсане с мокра кърпа би свършила добра работа, а няма да е толкова стресиращо. Дано парченцето излезе безпроблемно!

И аз се притеснявах за Киро, който погълна найлонова лентичка, дълга около 25 см. Така и нищо не забелязах в тоалетната, но минаха две седмици. Няма признаци да му има нещо. Надявам се, че или стомашните киселини са я разградили, или е излязла без да забележа.

# 470
Мини, дано го изкара по-другия начин, най-безболезнено ще е. А и ако е малко и неостро , ще си стане. Стискам палци Hug

# 471
  • София
Стискам палци и аз за черния пакостник.

# 472
Да, с упойка беше гастроскопията. Сигурни ли сте, че ще стане с мокри кърпи? Не трябва да ми мирише на повръщано, защото ще повърна и аз. Той си омаза лапи, опашка, коремче.
Благодаря ви за милите думи и палците, момичета Hug Heart

# 473
Ще стане, аз съм чистила моите. Мини направо попът през някой зоомагазин за кърпи, ако от тук някой не ти препоръча, че бебешките са я с лавандула, я с алое Вера, я с нещо друго.

# 474
# 475
Защо гледа така ядосано?

# 476
  • Крайбрежен район
Стойката, погледа.....смея се с глас. Joy Ивекс веднага си личи, че е шефче. Smile

# 477
  • Бургас
Мини,ако ще те успокоя,при поглъщане на нещо остро,на човек се дава памук и картофено пюре.
Котките поглъщат свои косми.Те ще се увият около острия предмет.
Добре ще ти е Таласъмчето.

# 478
Защо гледа така ядосано?

Не, той така си гледа по принцип. На мама високомерието.Joy

# 479
  • София
Картофите не мисля, че са ок за котка.

Мини, а има ли вероятност да не е глътнал нищо?
По зоо магазините има мокри кърпички. Предполагам са без никакъв аромат.
Всичко ще е наред.

Аш днес яде хартия. С някакво настървения се хвърли в/у хартиена торба.

Общи условия

Активация на акаунт