Любители на котки - Тема 177

• 27 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
А аз се къносвах и Харко,Бялата гад,вече е Къносаната гад.
Почти не му личи,но над носа и бузата леко се е къносал докато нахално и любопитно някак се е напъхал да види къната.А уж без надзор не съм го оставяла.

# 481
И моят лакомник веднъж навря муцуна в манджа с куркума 😁 поседя си с оранжев нос няколко дни. Заровила съм снимката някъде

# 482
  • Бургас
На нашия му седи много естествено,защото си има оранжево по природа.
Ей,колкото е страхлив,двеста пити повече е любопитен.

# 483
AnMary, вероятността да не е глътнал нищо е 0.001 % Той лежеше по гръб, видях го да преглъща. Иначе предполагам щеше да се обърне на една страна. Претърсихме мястото на играта и не намерихме липсващата част.

# 484
Мини, как е сега?
Аз си мисля, че не я е глътнал, не би представлявало интерес за него, но от друга страна Топче обичаше да яде лепенката на носните кърпички. Всичко ще бъде наред, сигурна съм.Hug

# 485
Замаян е, Ивекс. Клатушка се тука напред назад, а аз го пазя да не скача. Милият ходи до тоалетната и после го почиствах с мокри кърпи. Има абокат. Утре ще го водя с информация дали сме открили съкровището и да му го свалят, ако е намерено. Мен ме притеснява, че парчето го няма в цялата стая, в която играхме. И също, че не го видях да го плюе. Моля се всичко да е наред.
Благодаря ти Hug

# 486
Как те разбирам само....
Като деца им треперим.
То аз се притеснявам повече когато нещо не е наред с котката, отколкото когато аз съм болна, то горкото не може да си каже какво му е.

# 487
Мини, стискам палци скоро да се успокоиш и с Блеки всичко да е наред.

Див не си знае името:) Аз се обръщам към него с " Бонбонко" Винаги реагира, но май на гласа ми:)
Нощем и денем досега навсякъде беше отворено и царство негово. Като прекали си затварям стаята. Но зима идва и избора ще е една стая на топло или на студено.

# 488
# 489
Еми вярно си е Joy

# 490
  • Бургас
Сега.
В този стомах има киселини.
Те заглаждат остри ръбове.
И не е празен,имало е достатъчно храна+косми,които са тръгнали с парченцето.
Ще е добре Блеки.

Моят е ял конец от мишката с въдичката.Ама разбрах чак...знаете как.
Как може да иска да яде конци,направо му се чудя.Нашата храна не поглежда,конци ще ми яде.

# 491
С котките съм като с бебе.Непрекъснато пресмятам кое може да се бутне,изяде,намаже...😊 Вече съм тренирана,обаче и не ми отнема повече от секунди.
Зак си знае името,знае и на Сакура.Когато я викам,аз я гледам,той я гледа,тя някъде витае.Мисля, че няма да го научи това име.Много ми е трудно да я викам,да я спирам..няма и идея че за нея става въпрос.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:24 от red soul

# 492
Леко да мине при Блеки.
Нашата беше ровила в кофата и изяла изхвърлената крайна част на един суджук, от червото с тези металните накрайници на конеца. Ние не бяхме разбрали, че го е изяла, докато не го намерихме при почистване на тоалетната. Както влязло, така излязло. Господ ги пази явно.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:08 от MianaNia

# 493
  • София
Леко да мине при Блеки.
Нашата беше ровила в кофата и изяла изхвърлената крайна част един суджук, от червото с тези металните накрайници на конеца. Ние не бяхме разбрали, че го е изяла, докато не го намерихме при почистване на тоалетната. Както влязло, така излязло. Господ ги пази явно.
Имали сте късмет! В темата имаше един сладур Петърчо, който си отиде точно от едно такова метално крайче от салам, изровено от боклука. Sad

# 494
А коя е другата тема?

Общи условия

Активация на акаунт