Любители на котки - Тема 177

• 27 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
А коя е другата тема?
Тази, в която Шарки и Шарлот писаха за пелетите, използвани за тоалетна? Пишеш в нея. Wink "Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума"

# 496
А коя е другата тема?
Тази, в която Шарки и Шарлот писаха за пелетите, използвани за тоалетна? Пишеш в нея. Wink "Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума"
Ох, благодаря. Реших, че съм пропуснала нейде някаква котешка тема Joy

# 497
# 498
Аз затова питах за кокалите, защото скоро прочетох или някой ми разказа за починало кученце от заседнал/а кокал/кост.

# 499
За кучетата са много вредни тръбните кости - те ги разтрошават със зъби и преглъщат лакомо, а тези кости се чупят с много остри ръбове. Котките са с по-силни стомашни киселини и разграждат тези кости - всички виждаме понякога на улицата гълъбова перушина.

Мини, нали ще се похвалиш?! Дано се опакова в слуз външното тяло - природата има много механизми за оцеляване.

# 500
  • Крайбрежен район
И аз с нетърпение чакам новини за Блеки.

# 501
О, да, само да намерим съкровището и ще се похваля. Вече се освети Таласъма и започна да опитва да свали абоката Bowtie
Благодаря ви, момичета! Всички до една сте невероятни Hug Heart

# 502
  • София
Minnie.Mouse, колко голямо е това парче пластмаса? Блеки показа ли някакво неразположение, че го води на доктор или за всеки случай?
На мен не ми звучи много обезпокоително (не че не се шашкам и не хуквам веднага при вет и аз).
Сега като се освести от упойката хапва ли, пие ли вода момчето? Обичайно ли се държи?
Стискаме палци и лапички с Блеки за Блеки! 🙏

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:58 от AnyHr

# 503
  • София
Мини, стискам палци да намериш съкровището.
И аз чаках един ластик. Не бях сигурна дали го е изял. Ама му обръснаха коремчето.

Хапва ли? Вода пие ли?

# 504
Мишки сънувах,риба ловувах Joy

# 505
Мини, как е положението?

# 506

Нощем и денем досега навсякъде беше отворено и царство негово. Като прекали си затварям стаята. Но зима идва и избора ще е една стая на топло или на студено.
И това има решение. Simple Smile И се нарича "ел. възглавница". Пък и белите са си сибирчета. Козината им става разкошно гъста през зимата. Simple Smile

# 507
Добро утро,хюмън-и!😊
https://fb.watch/gr9IKirF2g/
Обгрижвате ли?
Аз станах малко преди алармата,че долу се чуваха странни звуци.Закари е сменил нещо репертоара и мяучи съвсем различно,че дори и от котка.

# 508
  • До морето...
Red,разсмя ме😀Обгрижваме и още как😀Сега приключих с почистването на тоалетната му.И той следи стриктно всичко,което върша вкъщи.Някой път му казвам,че чакам скоро да ме отмени в домакинстването 😅Супер много е любопитен.

# 509
Ани, парчето е голямо, колкото две зрънца царевица едно над друго. Никакво неразположение не показа. Беше си жизнен, после отиде да си полегне, каквато му е дневната програма. Звъннах на ветеринарите да попитам опасно ли е и те ми казаха, ако мога да го накарам да повърне, ако не да им го водя. И го заведох.
Още като се прибрахме вчера, искаше да яде хайванчето. Ама нормално, тези лоши доктори му изкараха всичката храна от коремчето. Направо си беше на минус момчето Grinning След като го пусна упойката, се държи обичайно. Даже сега се почиства. Обаче няма глас. Ще питам после като го водя, дали е нормално.
АнМари, хапва и вода пие. Сутринта приятеля ми ме пита и той, сигурна ли съм, че го е изял. Вече наистина не знам. Обаче ако не е, защо не намираме никъде парчето и защо го видях да преглъща.
Ивекс, чакаме да свърши голямата работа. Снощи като се върнахме от клиниката беше ходил, но там съкровище нямаше. Кога пак ще отиде, не се знае. Понякога ходи вечер, понякога сутрин.
Ред Joy

Общи условия

Активация на акаунт