Любители на котки - Тема 177

• 27 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Мини, проблемът с гласа може да е и от гастроскопията. Дори и при хора се случва.

# 511
  • София
Ще му се върне гласчето.
Ти рови за съкровища Simple Smile

И аз обслужвам всеки Simple Smile
Преди малко мих банята, че я бяха освинили. И тримата седят пред вратата на банята и напират да влизат. Щот там става нещо Ентересно.
(Дъщеря ми беше напълнила тоалетната чиния с бентонит, едвам изчистих Sad)
Оникс се усети, че ще си играя без него с Доместоса и рИва пред вратата.
Аз добре, че се сетих да си отворя прозорчето. Сега банята е затворена, че не знам кой ще реши да види тоз отворен прозорец.

# 512
  • София
Днес било...
Да са ни живи и здрави дяволчетата 😻

... всъщност вчера... 27 октомври

# 513
Снощи съм го затворила в банята. Не знам как е станало, не съм го видяла кога се е шмугнал при мен. Имаме една баня с тоалетна за нас и една тоалетна за котарака. За това нашата е затворена. Добре че вечер ставам до тоалетната и го пуснах на свобода.

Да са ни живи и здрави черни котараци и всички останали Heart

# 514
  • София
Да са живи и здрави всички пантери Simple Smile

Ще поръчвам тениска на дъщеря ми

# 515
АнМари, от къде ще я поръчваш?

# 516
  • Бургас
Много е сладка рисунката на мацата,долния надпис ако има как,аз не бих го сложила и бих си взела и аз.

# 517
  • София
От лидълската или кауфландската котешка тоалетна сте по-доволни? Имам предвид бетонита.
И има ли голяма разлика в цената?

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:21 от miamim

# 518
Ходихме на контролен преглед. Няма болка, опипаха го добре. Свалиха абоката и сега ще го наблюдаваме. Във вторник още един преглед. Подаръци нямаше днес Grinning
Миличкият ми, когато отворих клетката и взе да се катери по мен. Знаеше къде ще ходим.

# 519
АнМари, от къде ще я поръчваш?
В Декатлон на Околовръстно печатат тениски, в един рекламен център на Раковски, преди Сливница, ляв тротоар, около "Богомил" съм поръчвала и в "бяло.бг". Май в "бяло" имаше избор само измежду техни картинки, а в рекламния цънтър ми начислиха сума за дизайн, която не бяха обявили в цената. От Декатлон съм доволна.

# 520
Наминавам да ви представя моята любима "циганка"- Мекинката (така си я кръсти синът ми). Отглеждаме си я на улицата. Всяка сутрин и вечер е пред нас. Чака да паркирам и да й сложа храна. И ме чака така 😉 Не обича да я галят. Подозирам,че има британска жилка. Много е пухена.
Само на пауч е, както и още двама разбойника,  които отглеждаме от 4 години. Не обичат гранула и ми излизат много скъпо, но не се отказвам. Техните имена са Мръсничката- момче и Нагличката- отново момче. Всички са кастрирани, изцяло улични, но на отглеждане в няколко двора.

# 521
"циганката" има невероятно красива главичка - с шарката около нослето, петното от едната страна на муцунка ка и очи в същия цвят като петната. Голямо бижу.

# 522
  • Крайбрежен район
Оле geo_antonina, не ти ли се иска да я замъкнеш вкъщи? Ама то приказна красота това същество. Heart Eyes

# 523
Една Уличница Simple Smile от Филибето Simple Smile

# 524
Оле geo_antonina, не ти ли се иска да я замъкнеш вкъщи? Ама то приказна красота това същество. Heart Eyes
Как да не искам...обичам ги като мои деца, но мъжът ми е безкомпромисен!

Общи условия

Активация на акаунт