Любители на котки - Тема 177

• 27 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Кауфландската котешка тоалетна е в пъти по-добре от лидълската. За цената май нямаше много разлика. Не си спомням в Лидл колко беше, ама в кауфа правят намаления на малки и големи чували и можеш да се запасиш за по 6лв за 10 кг.

Много яки имената на кварталните. Мекинката, Мръсничката и Нагличката... Grinning Снимай ги и тях да ги видим.

# 526

Тук са още много фини.  За сравнение прилагам нагледно снимка на мекинката в профил 😂😂😂 В момента са тройни
А това е Найденчо,  който намерих на улицата съвсем дребен и гладен

# 527
Коя е Нагличката? Grinning

# 528
Мекинката има много интересна украска.И ти си им дала интересни имена 🤭

Представителните имена на моите са Тоби и Манди 🤭.Сега ще ви представя и прякорите им 😁
Манди е - Кокошко, Шошка, Принцесооо, Маймунко
Тобчо е - Досадник, Нахалник, Грозньо, Смешко, Глупчо, Пластилинчо 🤪🤭🤣.Всичко това се изговаря с любвеобилен тон да не си помислите нещо 😆

# 529
Нагличката е в средата. Той е много жилав мъжкар, който явно беше бит. Много е наплашен и много любвеобилен.  Отне доста време докато ни се довери. Малко ме е страх от него, защото е непредвидим в страха си,  но никога не ме е нападал. Мръсничката пък е най мръсната котка,която съм виждала. Мъжки, не обича да се мие, голям побойник. Два пъти съм му спасявала живота след побой с огромни инфектирани рани. Той ме обича най- много и не дава на другите да ме приближават. Аз съм неговата женска 😂😂😂

# 530
Разчувства ме. Добър човек си, а котетата са щастливи с теб!

# 531
  • София
Нагличката по окраска прилича на Дейзи.

Мажа се днес с кокосово масло и Аш се качи в мен да види какво правя. И започна да ми облизва маслото от кожата.
Дадох му малко от пръста ми да близне и много му хареса. Харесва кокосово масло, но не и рибено.
Ще мина утре през магазина да купя едно бурканче за хапване Simple Smile

Уф, става му нещо на Оникс тази вечер.
Ходи натопорчен, прави сексуални движения в/у одеялото, подритва, мяка, скача на Аш (пак със сексуален подтекст). Изолирах го в другата стая.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 01:33 от AnMary

# 532
Много хубави котетаа 😊 и аз по подобен начин му говоря на писан: Посръдко, Посмръдко, Нацупончо, Тъпчо, Смешко, Пуфльо 😁 (писан не мирише, но му остана Посмръдко около едно къпане навремето като беше малък)

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 07:44 от Анонимен

# 533
Дейзи е разкош!!!

# 534
  • София
Събота преди обяд (и след обилна закуска)

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:37 от AnyHr

# 535
Ето я мръсничката готов за закуска 🥰

# 536
И той с петносана муцунка 😀.
Мини, как е Блеки? Има ли вече съкровище за изследване?

# 537
Добре е Блеки. Благодаря, че се интересуваш, Недоволна. Мина му уплаха от престоя в клиниката и дивее непрестанно. Дебне ме, напада и после бяга с 200 Grinning
Съкровище няма все още.

# 538
Мини, ако се храни нормално, а продължава да няма съкровище още ден-два, не е добре - може да има някъде запушване. Не искам да те плаща, но трябва да се наблюдава и във вторник да се каже в клиниката.
Дано все пак всичко се размине без проблеми.

# 539
Дано да няма запушване.
Моят котак е с предполагаеми гъбички на едното уше. Мажа със Спорисил по препоръка на ветеринарката му (която впрочем е страхотен човек и лекар).
Почваме прехода от гастро храна към нормална за китънс. Имам Роял канин и Пюрина, но ще минавам на Брит или Есеншълс. Доколкото ми стана ясно, храната трябва да е от една марка.
Много е сладък, качи килограми, заглади косъма, изглежда щастлив и постоянно му се хапва. Ще кача снимка като го хвана в кадър, че е бая див и само като спи мирува.

Общи условия

Активация на акаунт