Любители на котки - Тема 177

• 27 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Докторите казаха да  го наблюдаваме до понеделник и вторник сме на преглед. Парчето е много малко и не може да причини запушване, но може да полепне по червата. Според тях има голяма вероятност да е било изплюто, защото не са видели наранявания при гастроскопията.

# 541
Спокойно, всичко ще е наред. Аз като гледам кварталните коферманки как се хвърлят и нагъват какви ли не боклучета, още са си живи и здрави. Все пак е пластмаса, ще го изкара, ако изобщо е погълнато.

# 542
Смяхме се у дома на това

# 543
Една Шоша на припек

Беше малко възмутена от появата на още едно куче вкъщи, но вече свикна - тази нощ делиха една спалня.

Иначе е добре, стомашните проблеми не бяха  нещо сериозно. Поръчах нови гранули и консерви за нея и започнахме плавно, но се уверих, че наш'та Шоша пастет не яде. 😐

# 544
Сега защо ставаш? Аз няма.

Ставай, ставай, иди да хапнеш (пък аз да те сменя в леглото)

# 545
Открийте котето на снимката Joy

И да ви почерпя за рождения си ден Simple Smile

# 546
Честито, Мини,
бъди здрава, обичана и спокойна за обичаните от теб същества!  С Тери желаем уютни топли обмъркани дни.

# 547
Честити рожден ден!
Желая много здраве, късмет, любов и много щастие.Hug

# 548
Честит празник, Мини! Малеее, тази торта - ще има ли за косматковци Simple Smile
И МНОГО ХУБАВ МАНИКЮР Simple Smile

# 549
  • До морето...
Честит празник,  Мини!Бъди щастлива с любимите си същества 💐😊

# 550
Честит празник Мини!
Много здраве, щастие, любов, късмет. И здрав Блеки, да не прави повече такива изпълнения.

# 551
  • Бургас
Честито,Мини!
Живи и здрави да сте и много успехи!Вече Блеки само усмивка да предизвиква и много да те радва.

# 552
  • Крайбрежен район
Честит рожден ден, Мини! Много щастливи моменти с най-скъпите ти същества. 💐BirthdayGift

Аз не открих котето на снимката....Rolling Eyes

# 553
За да се открие коте, май е нужно чантата да се отвори Simple Smile

# 554
Честит празник, Мини! Всичко най-хубаво! Flowers Rose

И аз не видях котето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт