Любители на котки - Тема 177

• 27 484
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
А малката Бяла хала спи забучила глава Simple Smile

# 661
  • София
Донесоха ми Дейзи.
Все още е с разширени зеници и леко неадекватна. Доктора каза да я оставим тази нощ в клетката.
Да яде чак утре сутрин. Не знам как ще издържи.
Отворихме клетката да я извадим и веднага хукна. Не успя да се мушне зад секцията.
Оникс я изсъска веднъж.

Доктора каза, че мога да я облека само ако се лиже. Без яка е. Ама мога да купя една.
Нямах време да питам да я мажа ли с нещо.
Ама утре ще ходя до клиниката да платя и ще питам.

# 662
Бързо възстановяване на Дейзи.

Аз се прибрах след 9 дена отсъствие и двамцата ще се изпопребият чие коремче по-напред да галя. Много са ми милички, много Heart

# 663
Горката Дейзи, ще ѝ трябват ден-два да се възстанови. Наистина е добре да нощува в клетката, защото иначе може да не прецени някой скок и да се нарани.
Дре е да се сложи нещо на дъното на клетката - ако няма еднократно чаршафче, поне няколко пласта домакинска хартия, защото може да ѝ се допишка.

# 664
  • София
Дре е да се сложи нещо на дъното на клетката - ако няма еднократно чаршафче, поне няколко пласта домакинска хартия, защото може да ѝ се допишка.
Сложих хавлиена кърпа. Дадох ѝ малко вода.
Момчетата дойдоха да я видят. Аш ѝ е облизал лапата през решетката.

# 665
  • Крайбрежен район
Милата Дейзи. Heart Мисля, че няма проблем да и дадете малко храна. Тя няма и да яде толкова. На нашия ни казаха да му дадем малко храна и вода. От пастета близна два-три пъти, а водата я разплиска и започна да скача в локвите. Беше неадекватен от упойката. Въпреки, че не беше ял 24 часа не му беше хич до храна.

# 666
  • София
Размрънка се преди малко и я извадих от клетката.
Хапна. Вода не знам дали пи. Мина през тоалетната. Качих я в леглото, опита се да си подуши корема, и заспа до рибата.
Коремчето ѝ е хлътнало.
Ще знам, че е добре като "пусне моторчето" (както казва ММ).
Аз май ще погледам филми Joy

# 667
След кастрирането коремчето на Тери хлътна от двете страни и остана така (не е било от ограничаването на храна и вода). По много странен начин се промени фигурата й.

# 668
При нашата Катя се оправи хлътналото коремче, но не бързо. Сега вече си е една малко свръх-пухкава котана ( да не казвам "дебела" 🤫).

Синът - Бебето, тази снимка е дни след кастрацията. За него също бяха казали да остане в клетката през нощта, но го държахме няколко часа само. При него ефекта от упойката премина по-бавно. Залиташе и посред нощ - ние след него, наблюдавахме го.

Щом Дейзи е посетила тоалетната, всичко е наред, така знам от нашите.
Най-вероятно няма нужда да се маже допълнително с нещо. Мисля, че поставят/инжектират антибиотик или противовъзпалително още след кастрацията.

# 669
Струва ми се,че Сакура я водиха на инжекции,след кастрацията.
На Зак и двата пъти,давах антибиотик.
Дейзи ще е наред днес❤

# 670
  • София
Добре е. Спи, мърка, яде.
И дъщеря ми забеляза коремчето. Каза че при кастрацията на Туинкъл (котката на приятелката ѝ) не е имало такова нещо. Но Дейзи е по-мъничка и фина.

Вчера пред кабинета имаше един пухчо. Срязал си лапата. Спасен преди 2г. Почти 7кг.

В кабинета влезе жена с малко коте. Сестрата го гушна и гледа лапи и т.н. (явно лекуват нещо). Питах дали мога да го пипна. То взе, че скокна и ми се гушна. Та асистирах на сестрата. Трицветно сладко бебе.

# 671
Това увисване може и да е херния. Често явление след кастрация. Но не е притеснително.

# 672
  • Крайбрежен район
И нашия има такова увисване, което се появи след кастрация. Преди няколко месеца го водих на ветеринар и попитах докторката какво може да е това, а тя глупачката каза, че било.....мазнина. Rolling Eyes🤦‍♀️ Та той дори не е дебел.

# 673
Те си имат едни кожни торбички, поне мъжките, нещо еволюционно беше, но не се сещам в момента.

# 674
  • София
Те си имат едни кожни торбички, поне мъжките, нещо еволюционно беше, но не се сещам в момента.
Предпазва вътрешностите при бой.

Бързо възстановяване на Дейзи!

Общи условия

Активация на акаунт