Любители на котки - Тема 177

• 27 677
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • До морето...
Страхотни са и децата и пухчовците.🥰
Нашия дивак се гушка засега само в мен като си легна и когато е сънено дава да го галят и другите членове на семейството. Иначе, където ходя то е до мен❤️Иска ми се да ме оставя повече да го галя,ама и това е добре.Може по натам да се укроти още малко 😀
Относно цените на храните, останах неприятно изненадана тази вечер.Видях,че в Зооплюс консервите и сухата храна,които купувам на котака са поскъпнали с около 3 лв средно...

# 691
Като сте на вълна храни - в момента изразходвам гастро на Роял и Пурина, смесвам с роял за китъни и от днес му слагам пауч Брит премиум и суха.
Не знам дали е правилно, но си хапва. Мисля да взимам Есеншълс суха като свърша със сегашните и да давам паучове Брит, защото не намирам на Есеншълс. От Стефанов и Петмол пазарувам, имам едни мижави 5% и за двата магазина, ама кой ти ги дава 😀

# 692
Lana, ако яде Brit care (бялата серия), в зооолюс две кутии по 12 са 28,50 общо. Тук една е 20, а моите предпочитат тях.
Суха на есеншълс майка ми беше взимала и котаракът ѝ я хареса.

# 693
Здравейте на всички, преди дни котката ни падна от терасата. 
Незабавно беше закарана в клиника и на инжекции няколко дни.
От два дни започна да се храни (първо със спринцовка с пастет давахме два дни) а от ден и половина започна да яде сам пастет и по малко гранули.
Тава обаче е съпроводено с постоянно кихане и давене. 
Лекаря обясни че небцето му е сцепено,  но само щяло да зарастне. 
Мен обаче много ме притеснява това.
Има ли някой опит с подобна травма и само ли е зарастнало или не? Или се е наложила операция?

# 694
Essential, нашата имаше инцидент с челюстта, наместваха я, но и с едни скобки беше известно време. Препоръчвам, ако сте от София, д-р Атанасов от вет.клиника Тимок, при него бяхме и се възстанови изцяло.
Ето една спяща глезла

# 695
  • София
Поръчвате ли от места различни от зооолюс, Стефанов и петмол?
Понякога в Емаг има добри оферти, но трябва да се следи.

Допълвам, че май нещата, които предлагат са кампанийни. На всичко, което съм купувала и запазила в "Любими", пише, че вече не се предлага. Не е постоянен асортимент.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 10:04 от Тaня67

# 696
Не сме в София зя съжаление.

# 697
Възможно е през раничката да попада храна в дихателните пътища и затова да киха Sad дано да не е голяма раничката и наистина да зарасне, но… аз бих го завела котето на второ мнение
Тази сутрин съм закована за кафето в леглото

# 698
  • София
И ние сме плътно прилепени един за друг ❤️

# 699
Spring, почти същите шарки като на Уши, много прилича на него.

# 700
Проблемите с нашия котарак продължават. Вече е по-добре от кастрацията, но се изпика върху спалнята. Просто ще се побъркам вече. След като се разгон, пикаеше на всевъзможни места и мислех, че с кастрацията ще спре. Не знам дали не чакахме твърде дълго. Ветеринарката беше против ранно кастриране, защото им се развивали нам какви си пикочни пътища до 1г. Досега поне върху спалнята не беше пишкал. Главно върху торби, сак на земята, кашон. Направо съм в потрес какво ще правим.

# 701
Дъждец, отнема време да се изчисти от хормоните, много е вероятно да спре да препикава впоследствие. Ади спря изцяло след кастрацията, Бени - не, но се случва много много рядко вече, може би 2 или 3 пъти за последната една година като единият път беше след преместването, т.е. вероятно и покрай стреса

# 702
Сакура все още се пробва да маркира всичко.
Понякога става модел,понякога утихва след кастрацията.Въпрос на късмет.

# 703

Следобедна дрямка. Сутрин се събуждам и тя долепена до мен. Вече отеднява леглото. 😁 Следобед ако си лежа идва също да лежи при мен. Сега съм я оставила да спи в спалнята за да не ми се пречка докато готвя.

# 704
Уши спи от час в кашона.
Мисля да му прибера леглото, изобщо не го ползва откакто му направих "спалнята".Joy

Общи условия

Активация на акаунт