Любители на котки - Тема 177

• 28 058
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Моя памук вече се оправи и хапчетата му свършиха,
Взела съм му храна за 6 месеца, от порината -уринари - тя е само гранули и пие многа вода от тях,
Има си 3 купички с вода и ги обикаля всичките,
Ходи си вече нормално до тоалетна и му се увеличи апетита,ама гледам да му давам ,колкото си е по разписание - 4кг котка по 60гр на ден.
Пускам ви една снимка с 9 години разлика

# 346
  • Крайбрежен район
Излизам тази сутрин до аптеката. Дъжд и силен вятър. Разперила съм един чадър и си вървя спокойно. По едно време усещам нещо ми капе. Викам си какво става тук. Rolling Eyes Поглеждам нагоре чадъра ми любимия на сини цветя целия на дупки. Astonished Познайте кой го е надупчил с малките си гадни нокътчета. Smiling Imp Злобилище такова. А толкова си обичах този чадър. Unamused

# 347
Joy
Просто си представих картинката.Joy

# 348
Nirvana, колко са големи тези бебета? Не разбрах. Котка да пребива децата си е възможно, само ако децата са се омирисали на врага. Като уличните котенца, пипани от деца, които после майките им не ги искат повече. Какво стана с мъниците след инцидента?

# 349
С въпрос съм. Малката беля тази сутрин е с раздразнено стомахче, чувам как къркори. Не хапна, повърна малко пяна. Неспокойна е, но иначе си играе.
Ако са кучетата - имам останал пробиотик от вет, или давам малко кисело мляко и се успокояват. За нея дали мога така?
Дано не е нещо по-сериозно, в неделя май нямаме ветеринар.
Иначе не съм сменяла храна, нищо. Във вторник сложиха ваксина и противопаразитното, нищо й нямаше.
Малката беля в глутница

И големите

# 350
  • До морето...
Моето приятелче на половин годинка става днес❤️

# 351
Здравейте, пак идвм с въпрос. Томи(както и всяка котка, която съм имала) веднага се научи къде е тоалетната му. Много се дразни на силикон или другото(бентонит?) и иска да ги,, изкопае,, от тавичката, затова не слагам нищо. Той си знае, че тази тавичка е тоалетната и си върши нещат в нея. И така няколко седмици, до преди 10 дена. Тогава реши, че ще си ака на сифона, който е на 2 педи от тоалетната. За беда, сифона е и точно пред мивката и няма шанс там да сложа тоалетната, нито да го оставя да си ака там.
Дайте предложения, как да го игоня от сифона и да го привлекат в тоалетната му. Има някакви спрейове, отблъскващи, привлишащи, но не знам кое е по-добро и дали ще свърши работа за такива малки разстояния🤔

# 352
Баба ми успя да научи нейния Рижко да си ползва тоалетната чиния. Но как го направи, идея си нямам 😃 просто в главата й нямаше понятие за сандъчета с пясък и редовно почистване. Но минусът е, че банята и капака на тоалетната чиния винаги трябва да са отворени.

# 353
Merra, като чуя вече повръщане на пяна и настръхвам. Ако спре да се храни и получи разстройство я заведи веднага на лекар. Най-вероятно не е нищо сериозно, всичко да е наред !
Ето го и моят малък маймун, с който успешно борим ентерита :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 354
Lana Gatto, сега четох за ентерит  и се притеснявам.
Ами още не е пожелала да хапне, ще я наблюдавам иначе.

# 355
  • София
Обяд стана, а не мога да стана от него 😊
Спинкотко 😻

# 356
Ха! Черна котка с розови лапи. Не бях виждала... Simple Smile

# 357
  • София
Ха! Черна котка с розови лапи. Не бях виждала... Simple Smile
Тъкмо щях да питам и аз Simple Smile
На моите са черни възглавничките.
Само Дейзи е бебешко розова.