Любители на котки - Тема 177

• 28 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Ха, точно същата поза до мен в момента

# 361
За котето със стомашни проблеми - пише, че е току що обезпаразитено. Може да се3 дължи на това и чревният дискомфорт и отказът от храна. Недозирано противопаразитно стана причина доста време нашата бебка (тогава) да е на пробиотик. Смятам, че можеш да дадеш от кучешкия. В темата са споделяли, челекар е предписвал и ентерол. Бързо оправяне.

# 362
Малко смешни котки
https://www.facebook.com/100044242913073/posts/pfbid02ZwmxBbgura … Up184Vbd47PBRjHl/

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 21:00 от red soul

# 363
Гигантски бебенца ❤

# 364
Кацнал на една храна Grinning

А пък тук дивее Heart

# 365
  • София
Ха! Черна котка с розови лапи. Не бях виждала... Simple Smile

Не са розови (сега ходих да го гледам), кафяви са (дори не са светли). Явно от светлината изглеждат така.

# 366
Малчовците са добре вече. Малко са стресирани, но ще се оправят и ще отидат при новите си стопани. Майка им е на вилата за момента. Все още е така агресивна към мен и сърцето ме боли направо. На месец и 10 дни са иначе. Никой не ги е пипал освен ме и съпруга ми. То като цяло тя само и на нас даваше да се доближаваме до тях, а едното го роди в мен. Когато питах лекарите, защото е родила в мен и не ги крие отговориха, че е понеже ми има доверие. А сега какво стана... Като болна съм вече 5-ти ден. 😔
Nirvana, колко са големи тези бебета? Не разбрах. Котка да пребива децата си е възможно, само ако децата са се омирисали на врага. Като уличните котенца, пипани от деца, които после майките им не ги искат повече. Какво стана с мъниците след инцидента?

# 367
И нашият младеж днес е мързелив

# 368
Леле, каква красота и smoothness, коя порода е ?

# 369
Леле, каква красота и smoothness, коя порода е ?
Отговарям вместо собствениците - Сина е абисинец, със сериозно родословие, и не живее в Бг, където тази порода е непозната. Един от любимците в темата.

# 370
Като кадифе е Сина. 😍

# 371
И ме търпи да го мачкотя редовно. Много добро животинче. И интелигентно, видимо научава много неща.

# 372
Да, това е и от породата.
Гледах 15 години породиста котка, беше безкрайно интелигентна, взискателна.
Всички останали са ми били осиновени, определено гените си казват думата.

# 373
Здравейте! Нашата котка роди котенца и семейството ми искат да задържим едното. Проблема ми е че са момчета.
Има ли вариант да съжителстват майка и син в апартамент? С какво трябва да се съобразим? Много ще се радвам на споделени мнения, защото е наболял проблем вкъщи решението дали да го задържим...

# 374
Аз пак с различно мнение,но не харесвам обобщения Сина е прекрасен,но не бих казала,че абисинците не са познати.Това е най-старата порода и всеки,който малко се е интересувал,си ги знае.
Последните години съм имала 2 породисти и една превъзходна котки.Инрелекта не зависи от порода.Дори бих казала,че една смесица,още повече,ало е живяла на улицата,ще е в пъти по-умна и адаптивна от не излизала от апартамент с поколения назад котка.Финдъс беше уникално умен,Сакура е мн красива,нежна,любопитна и невероятно грижовна,но не е умна Закари,уличника е смущаващо интелигентен,но и обидчив.Много умен котарак.

Кастрирайте и майката и новите котета,когато им дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт