ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 10 820
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ето правилата на играта:

LOOP МЕГА ЖЕЛАНИЕ

“LOOP МЕГА ЖЕЛАНИЕ” Е ЕДНА ИГРА, В КОЯТО МТЕЛ И СИТИ РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ СБЪДНАТ ЖЕЛАНИЕТО НА ЕДИН ОТ ВАС. ДОРИ ТО ДА СТРУВА 100.000 ЛЕВА.

За да участваш в играта трябва :

• ДА СИ ДО 26 ГОДИНИ И ДА СИ LOOP АБОНАТ.

• ДА СИ НАМИСЛИШ ЖЕЛАНИЕ, КОЕТО НАИСТИНА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ И ДА НЕ ИЗИСКВА СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГ ЧОВЕК.

• ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ В САЙТА, ДА ГЛАСУВАШ ЗА 3 ДРУГИ ЖЕЛАНИЯ И ДА КАЧИШ САМО ЕДНО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ.

ВСЕКИ ДЕН ОТ 11-ТИ ДО 25 ДЕКЕМВРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО, ТОЧНО В 19 ЧАСА В ЕФИРА НА СИТИ ТВ, СЕ ОБЯВЯВАТ 5-ТЕ ЖЕЛАНИЯ СЪБРАЛИ НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ В ИНТЕРНЕТ, ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЧРЕЗ SMS на номер 1883 (цена на sms 60 стотинки с ДДС) В СЛЕДВАЩИТЕ 24 ЧАСА.

ВСЕКИ ДЕН - ЖЕЛАНИЕТО СЪБРАЛО НАЙ-МНОГО SMS-И СЕ КЛАСИРА ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ НА 27 ДЕКЕМВРИ В ПРЕДАВАНЕ, КОЕТО  СИТИ ТВ ЩЕ ИЗЛЪЧИ НА ЖИВО И КЪДЕТО  ЗРИТЕЛИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЯ МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ.

СИГУРНО СЕ ЧУДИШ КАКВО ДА ПРАВИШ, АКО НЕ СИ LOOP АБОНАТ. ВАРИАНТИТЕ СА 2:
ВАРИАНТ 1 – ДА СТАНЕШ LOOP АБОНАТ ДО 25 ДЕКЕМВРИ, ЗА ДА УЧАСТВАШ В ИГРАТА.

ВАРИАНТ 2 – ДА ГЛАСУВАШ ЗА ЖЕЛАНИЯТА НА ДРУГИТЕ В ИНТЕРНЕТ. АКО ГЛАСУВАШ ЧРЕЗ SMS(БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР СИ АБОНАТ), МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ЕДИН ОТ 15те ЛАПТОПА ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ‘ТЕХНОПОЛИС’

Значи може и от друг оператор. Давайте  Praynig

# 226
сигурно могат да се изпратят колкото искаш СМС-а от даден номер, нали?
Да,аз вече пратих 5,утре пак...

# 227
  • Варна
Сега като къпахме Еми, забелязах, че извивката на дупето и е малко изкривена.
Искам да ви питам, мами, някоа от вас забелязвала ли е нещо таков? Има ли място за притеснение? Е, аз вече се притесних вече, де, но ако някой знае нащо повече да казва. Да не би да е от това посядане. Аз никога не съм я спирала да сяда, но все гледам да е добре облегната.

# 228
  • Варна
морска сирена, и аз се смях много като прочетох цитата, ама к`во да направиш като бързам да пиша, пък "с" и "к"-то са много близко на моята клавиатура /пък предполагам и на вашите Laughing/. Да не говорим, че малко по-надолу имам и друга печатна грешка. Ама какво да се прави ще се наложи да ме приемете и с печатните ми грешки. Надявам се.

# 229
  • Варна
Аз влизам набързо да честитя на месечинките и най-вече на чаровника Алекс на Дидито!Много здраве и да папкат  bouquet  bouquet  bouquet
Днес сутринта написах цял роман и като го публикувах ми даде  Error на пейджа и всичко отиде в канала #Cussing out,но съм си записала всичко и утре пак наново Mr. Green
днес преведох парички по сметката на Дари и утре ще пусна и СМС.много съм доволна че нещата вървят напред и толкова хора се включиха.
Дано да успеем Praynig Praynig Praynig
Лека нощ на всички мами и бебоци Hug Heart Eyes Hug

# 230
Честито на днешните месечинки   bouquet Да растат живи и здрави !  Hug
Аз изпратих няколко смс-са от телефона на дъщеря ми и от моя ,няма ограничение. Дано успеем всички заедно  Hug Сега се прибра и таткото - неговия телефон е наред.
НАН, аз купих готови пюрета с пъщарнак, а случайно купих от един дядо който продава зеленчуци на ул." Янко Сакъзов" ( София).Купих няколко коренчета и незнам как да ги приготвя  Embarassed за беба. Сложих в нашето ядене има вкус на  морков и целинка (така го определих аз).Имам спомен, че Асинка нещо пишеше за този пащърнак, ама като съм разсеяна Mr. Green
За подаръци още се чудя, каката иска някакви кукли. Бебето е без претенции  Laughing нещо си мисля стол за хранене, дрехи и играчки, май все традиционни неща.
Все още слагам всичко в стерилизатора, ама не се вманячвам чак толкова. Даже не и тупам матрака всяка седмица с Rainbow -да свиква с акарите, то да не би само там да ги има.И мен нещо ме домързява в последно време.
Хайде, че дългичко стана  Grinning

# 231
Амери, пъщарнака е за деца с алергия към АБКМ(поне аз така съм чела), може за това да го е споменавала.
Какво е това Дари дето гласувате за него?

# 232
  • Варна
Fiona,виж тук
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
и тук
http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=23691

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 21:46 от jorjito

# 233
сигурно могат да се изпратят колкото искаш СМС-а от даден номер, нали?
Да,аз вече пратих 5,утре пак...
и аз съм на Вивател ама не става  SOS

# 234
Мим пл, става въпрос за 7-я етаж на МД, към 10-15 юли, вие тогава вече сте били изписани. И слава богу, на Виктор още една мацка и... Rolling Eyes
Емили, не бих слагала да седи и не слагам- това го казва ортопеда, на който имам страхотно доверие!. Но не се притеснявай излишноможе би нещо си внушаваш?
А за тия грешки, толкова ги обичам и им се радвам... Laughing
Не стерилизирам, то какво да стерилизирам- играчките, чаршафчетата, дето все са и в устенцата? Но мен пък ме гони няккава параноя като Пиги- изпитвам ужас от бацили, които чужди хора могат да и духнат. А как мразя да завре някой глава в количката, лелеее #Cussing out
Абе тия М-телци с тоя Loop... вече се дразня.
Yolk, кажи как да си активирам e-pay, и за други неща ще ми трябва, да използвам момента.
Попова, тия мерки на бебетата, те се бъркат в кабинетите. Аз поне на дължина вкъщи си я мера.
Бетта, аз си мислех че името ти е от онези йонизиращите лъчения Joy Викам си, ууъъ, люта жена е това Joy
Айде да си ходя, че пак почвам с лигавните Laughing
Лека вечер!  bouquet

# 235
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета! Извинете ме за дългия постинг, но като имам да наваксвам...
Честито на празнуващите днес!
На новите мами – добре дошли /отново/!
Amerie, за пюретата от пащърнак, Асето беше писала, че техните бебоци много  му се кефели.
NAN, има пюрета на Sunval /Bio Bambini/- 125gr  само пащърнак.
Biboshka, мерси за полезното инфо!
За гледенето – гладя /харесва ми/, но понякога ме мързи и трупам дрешките от няколко дни, че тогава като се започне едно гладене- 1 час. Стерилизирането обаче ми тежи...но все още не съм се предала. А всички други играчки и приспособления за лапане ги бърша със спирт по няколко пъти на ден – може да се престаравам, но...навик, наследство от баща ми! Piqi, не си сама в това отношение  Wink
За никовете, и аз като повечето момичета си мислех  - Изи и Бибошка.
Didi 81, тая вашата лекарка разби всякакви мои представи за захранване...
Mgizdova, вторият преглед при ортопед не е задължителен, но е препоръчителен, а педитата често си правят оглушки за направлението.
Emmilly, и Вяра прави понякога така, лигави се вместо да яде и на мен като ми се “скъсат” нервите я махам от гърдата, когато се сети че е гладна, тогава й давам пак. “пишкането” и мен много ме развесели. Това с извивката на дупето си нямам идея от какво може да е - консултирай се с педито-дано няма нищо притеснително. Вяра има разлика в гънките на двете крачета, но след прегледа при ортопеда се оказа, че няма проблем.
Maira, гледачката ви няма ли да гледа Ясмин у вас или Ясмин ще й ходи на гости?
От захранилите вече мами, има ли някоя, която е давала сладък картоф, домашно приготвен – как се прие? Аз видях в Пикадили, че продават, ама все си викам “с колко ли нитрати е бъкан” и много се чудя дали да купувам като му дойде времето.
Не знаех, че още имам право да гласувам /  dohкъде съм блеяла докато чета.../, така че ей сега отивам пак да разгледам снимките и да си дам вота.
И пак да споделя какво чух по ТВ7 - хубаво е още с израстването на първото зъбче, да си изберем детски стоматолог, който да ни консултира по всички въпроси с устната хигиена на бебчетата. Захар-категорично - не. При проблеми с млечните зъби /кариеси/ е важно да се оправят - може да увредят зародиша на постоянния зъб. И...споменаха за взимането на флуорни добавки - Zima Fluor, до 14 год. възраст. 
Айде, спирам, че стана наистина много дълго. Спокойна вечер!

# 236
Здрасти!
Да попитам - нали в СМС-а трябва да напиша само 1 и толкоз и пращам на 1883. Влязох в сайта, регистрирах се, четох ама пак да питам да не объркам нещо...

Ели, и аз така всеки път се питам на кой по-напред да помогна. Но забелязвам, че последните години имам навика да се концентрирам върху определена кауза и си я следвам. Или по-точно се прикрепям към някоя организация, която ми вдъхва доверие и ми харесва и така помагам по някакъв по-регулярен начин. В чужбина като живях, си дадох банковата сметка на Лекари без граници и им дадох разрешение всеки месец да теглят една сума от сметката ми. Сумата беше скромна но за 1 година се натрупваше и ставаше по-значителна. Отделно като правеха определени акции, участвах с по-значителни суми. Тук в България от 2 години се лутам и къде помагам, къде не, много неорентирана бях. Но май и тук си намерих вече към кого да се прикрепя и не че ще се чувствам удовлетворена, защото моята помощ е капка в морето, но поне ще имам чувството, че правя нещо по-редовно и целенасочено. А и се предпазвам така също и от мошеници, защото и такива има.

Моят ник не знам защо е такъв. Само Фройд май може да го обясни... Grinning Като тръгнах да се регистрирвам бях малко неподготвена и просто не знаех какво да напиша. Търсех нещо кратко и звучно. Казах си нещо като тралала и стана лала. Но и ми се въртеше и името Лила в главата, исках така да кръстя детето си, ако имам още едно момиченце (майка ми е Лиляна) и не знам, написах лала и така си остана. Всъщност в крайна сметка ако беше момиче Пипи щеше да се казва Вера - само с това име стигнахме до консенсус с мъжа ми. Вера, като Вяра, ама Вера да звучи по-добре на френски. Ох, то при нас едни главоблъсканици с тез имена бяха...А вие как щяхте да къстите децата си ако бяха от обратния пол? Или не сте мислили?

# 237
А всички други играчки и приспособления за лапане ги бърша със спирт по няколко пъти на ден – може да се престаравам, но...навик, наследство от баща ми! Piqi, не си сама в това отношение  Wink

Е, не това ме уби!!!!! Дали пък аз нещо не съм разбрала пак newsm78 Не би ми и дошло на ум да направя такова нещо. Пипи, ама след като забършеш със спирт даваш ли я да си я слага в устата?

# 238
  • някъде
Да ви питам- не може ли да се направи номер, на които да се пращат смс-и и паричките от тях да отиват директно за малката Дари, а нетака чрез някаква игра да се гласува по сто пъти докато някой спечели! Според мен по този начин биха се събрали доста парички! Rolling Eyes
Лала, ако имахме момиченце щеше да се казва Виктория Flutter, но живот и здраве второто baby_neutral Wink
yolk, не знам кога ще отказваме бибата, но засега не е зор според мен! baby_neutral
Тези английски сайтове, как ги четете не знам Rolling Eyes браво на вас  bouquet
biboshka, мерси за инфото  bouquet, Алекс често има по малко или по повечко слуз в акото Sad Много се радвам, че си сред нас, защото винаги пишеш интересни неща Hug
Морска сирена, стискам палци да оздравявате по-бързо и да сезабавлявате ан карнавала Praynig
Още нищо не сме купили за Алекс, мислим, мислим и нищо не измисляме с татито! Rolling Eyes ooooh! Даже днес минаваме покрай един магазин за играчки и се загледахме и мъжа ми казва- след една година ще бягаме от такива магазини, а сега де ли гледаме! Викам му- ааа, ти ако си мислиш че ще избягаш, ще те хванат за крачола и ще викат тати, тати, айде hahaha
Попова, мен къде ме пропусна, и аз съм редом до НАН и Синео4ка Whistling

# 239
Здрасти!
Да попитам - нали в СМС-а трябва да напиша само 1 и толкоз и пращам на 1883. Влязох в сайта, регистрирах се, четох ама пак да питам да не объркам нещо...

.А вие как щяхте да къстите децата си ако бяха от обратния пол? Или не сте мислили?
Аз така гласувах  Praynig
А за име мислехме да е СЛАВЕН, аз бях сигурна, че ще е момиченце и не се притеснявах, че избора на таткото ще наделее  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт