ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 10 834
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде
Честита месечинка на Юлия на мама Ели!  bouquet
Джорджи/сега ми звучи по европейски Joy/
Аз пък си мислех, че си Жоржито smile3555 tooth
На Алекс обиколките са му- глава 43, гърди-44! малко като на конкурс стана hahaha

didi81 страшна ти е педката Close по една лъжица захар и сол на какво количество пюре ти каза да слагаш Shockedнаправо да я #2gunfire
и Алекс сигурно нощтна птица ще става Joyкато заспива по никое време кога става сутрин???
Не знам на какво количество, защото много "задълбочено" я слушах Whistling
Абе знам си аз, че ще стане нощна птица- като баща си, ама какво да правя Crazy Сутрин става в 6-7, папка и заспиваме до към 9-9,30!
Ве перете ли на бебоците с белина? Защото имаме няколко нацапани дрешки (по точно пожълтели)-  бодита и ританки и то от олиото на Бюбхен Shocked докато разбера от какво са пожълтели Crazy
Жоржи, а засрами се де Mr. Green Браво на Митака Hug, изпревари ни ooooh! Иди при педито или при кожен по-добре, ако не му мине Peace

# 256
Диди, няколко пъти съм ползвала белина ако нещо е наакано от изпуснат памперс. Процедирам така: първо изпирам само съсъ студена вода, после накисвам в легенче за малко с белина, посл еизплаквам и пускам в пералнята заедно с другите дрешки.Проблем не съм имала досега. Имай предвид че ако не пуснеш после дрешката в пералня трябва да изплакнеш мноооооого добре, защото това си е хлор!!!

Джорджи, и аз с картофче Peace

Марийке, обиколката на главата на Лора е 41 см!!!! Как 55 бре жено?!

Тони, ще ти кажа как да процедираш, защото и аз отначало много се измъчих и нищо не постигах, а Лора си хъркаше-мъркаше и си носеше сополите. Издебваш докато не се е разсърдил бебока и накапваш яко и в двете ноздри, като гледаш да отиде чак до гърлото - ще чуеш че преглъща. Това ще размекне сополите още повече и после завърташ по корем и то ще изкиха всичко. При нас даде ефект, Попова ме светна, да но и при вас да е така Hug

Емили, ми той човека като се прибере и на феноли му мирише.... Joy Joy Joy Joy

# 257
Как сте , майчета мили? Днес пак една мъгла паднала че май няма намерение да се и вдига като гледам.А вчера времето беше супер и цял ден хойкахме.
Жоржи, ами винаги ми е бил интересен ника ти Peace
Диди,ами по колко пъти на де спи Алекс,ще се промени  не се притеснявай!
Аз стерилизирам, гладя...до кога незнам.Мойто момче много плаче като си играе с играчки ooooh!В началото като му дам дадената играчка, добре, лапа я оглежда я и после такъв рев падааа....вероятно им се ядосва, незнам Thinking
Задължително ще взема инициатива за Дарето.
Много мислих да пиша, ама ние сме вече много лоши Tired #Crazy Sick
Честито на месечинките днес!!!

# 258
забравих, ника ми идва от името-Венета.Всякакви подобни на Вени....бяха зети , та така Венка.

# 259
Видях че обсъждате сядането, ортопедът при който ходихме каза да я слагам да сяда вече, че може от 5 месеца, а педиатърката каза от 6 месеца, аз повече вярвам на ортопеда и вече в количката съм я сложила на първата степен и в къщи я слагам подпряна на възглавница.

# 260
Здравейте мами!
Честити месечинки!
Да питам, някоя мама ползвала ли е физиологичен разтвор да капе в нослето на бебчовците, щото малкия се е разсополевил, ама май много файда няма от него. Но пък с мехлема Нисита, нещо ми е трудно да го мажа в нослето, много се дърпа нещо... Rolling Eyes
 :

toni пробвай с капките на Нисита, на нас ни помогнаха, лесно се слагат в нослето.
За белината - когато някоя дрешка се е нацапала напр. от пюре, или натърквам самото петно със сапун за пране wash, или капвам от един препарат за петна, и после в пералнята с останалите дрешки. По принцип всичко се изпира така, само ако не е петно от морков.
Ако Мадлена беше момче, щеше да се казва Димитър. Аз обаче също бях сигурна, че ще е мома, и дълго си мислих за име, имах различни предложения към таткото - Милена, Мила, Магдалена, ама той каза, че искал нещо по-сложно и завъртяно. Прочетох името Мадлена в един от именниците в internet и му го предложих, пък той го хареса. Така цялото име на бебка наистина е сложно и завъртяно - Мадлена Благовестова Ватева. Доста място ще й трябва да го изпише след време.  Flutter
С грешките в правописа наистина е забавно. smile3532 и аз ги правя, понеже пиша с 10 пръста, ама все си прочитам това, което пиша и затова не ги виждате моите.  smile3533
Лек ден! И разходки!

# 261
Здравейте, мамчета!

Честит "ден-ден" на Юлия на мама Eli83.

Викеца спинка и аз реших да проверя как сте.

Изпратих смс за Дари. Разплаках се когато четох сайта... Дано я спасим!!!

"Варвара, споко не всички захранваме! Лора е САМО на кърма и дори не съм и давала да опитва нищо.Мисля на 6 и половина месеца да я захраня, което се пада към средата на януари. А иначе вече всички признаци ги има, само не седи сама устойчива."
Синеочка, браво! Това беше първоначалната ми идея, но реших преди зимата да дам поне плодове - за витамити. Аз напоследък не се храня много здравословно - не ям плодове, а не исках да го лишавам.

Благодаря ви за отговорите за гладенето   bouquet  Дадохте ми кураж да спирам да гладя вече. Не ме мързи да гладя - това ми е любимото от домашните задължения /всяка седмица гладя по 6-7 ризи на мъжа ми/. По-скоро исках да разбера кога трябва да спра, за да изграждам имунитет.
В това отношение Викеца не го пазя много. Бибата съм я изварявала не повече от 5 пъти, племенницата ми редовно лапа играчките на Вики и му ги давам без да ги мия. Играчките ги пера само когато са нови преди да му ги дам.

Хей, кой подхвана темата за подаръците!? Вчера свекито остана с Викеца за 2 часа и аз издебнах да отида да купя подарък за мъжа ми. За бабите и дядовците сме купили по една ваничка за крака от МЕТРО - глезотийка, ама мисля, че ще им се зарадват.

Ако имахме дъщеря, щяхме да я кръстим Ася - на татко си Асен. Но още 4-тия месец разбрахме, че ще е момче и бяхме единодушни в решението си да го кръстим Виктор - на двете си баби Вида и Виолета.

Хайде чао от мен и хубав ден. Времето май ще стане за разходка.
Някоя от вас разхожда ли се в Южния парк?

# 262
За моя ник- ясно- Прасчо е малко животно /А.А.Милн/. Вкъщи пак съм Прасчо.
Пепи111, ти ме караш да се предложа да си поговорим за маниите- кой какви ги има. За щипките- знаете. Друга мания ми е гнусливостта. Но не към всичко- към любими хора не изпитвам такава /разбирайте и към мъжове Mr. Green/ Ужасно ми става, ако някой неприятен човек се здрависа с мен; да не говорим пък ако си е държал дланта отпусната като мекотело Mr. Green След това е едно миене...
И не ми се смейте! На човек се случва това, което най-малко очаква! Имах един колега- д-р, който отваряше вратите, като хване дръжката с ръка, опакована в престилката. Умирах си от смях. Сега май клоня към нещо подобно.
Лала, дай един фройдистки анализ! Laughing
Вие перете ли на бебоците с белина? Защото имаме няколко нацапани дрешки (по точно пожълтели)-  бодита и ританки и то от олиото на Бюбхен Shocked докато разбера от какво са пожълтели Crazy
Досега всичко ми се е изпирало, като накисна /около 1 час/ в Тео-бебе и натъркам с бебешки сапун. Иначе това масло и аз го ползвам, но пестеливо и не съм забелязала пожълтяване.
Ох, и аз минавам на с-мата по няколко поста. Забравих какво щях да пиша.
Jorjito, кви са тия обяснения към Попова, нещо взех да ревнувам Embarassed

# 263
Мноооого пишете бе момии...
Тук времето е много лошо,чакам мъж ми да си дойде.Отиде да ми плаща шофьорските курсове.Ще ги карам след НГ ,шоФерка ще ставам  Mr. Green Итогава вече ще те посетим Прасчо.Не си мисли,че сме те забравили.Ако синеочка ми има доверия да се качи при мен разбира се  Mr. Green
А опбяснението на Жоржи в любов....ми ревнувай,ние си се обичаме с нея.Виж Митето си е за Весела,Ема си има момък и той от Варна.Та с Yolk  май там ще се преселим да си пазим момите....няма да ги оставяме само на свекървите  Naughty нищо лично към Жоржи и Лети,но все пак си пазе детето  Wink
Белина не съм използвала досега,само Вениш,не съм имала проблеми.
Бибата не мисля да я махам скоро.Сега ни почват зъбите и не мисля,че е най-подходящия момент  Thinking
Аз дори и бибата не стерилизирам,мия с гореща вода.Играчки също мия от дъжд на вятър...
Сега пък аз се омотах с това захранване.Уж бях решила да е с картоф,сега пък каши ми се въртят в главата  Crazy Ема е от финните мадами(не е дебела,нито слабичка)и може с каша да започна....Абе ще му мисля,имам още месец на разположение,дано го измисля.Ако ли не,пак ще досаждам на Ася  Heart Eyes
Айде,че дълго стана,после пак...
  bouquet

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 13:05 от popova

# 264
Като съм изгубила тренинг да ви чета, а пък и вие с какви темпове пишете...
не знам какво да пиша, за да не повторя предишен пост(защото не успях да изчета всичко)
Ние сме добре.Ядем- уж , май само аз така си мисля.Първия път имаше камера фотоапарат и нашето лакомниче се забавляваше докато хапва каша, обаче после не ще нищо.Нито картоф, нито морков, нито каша.за сега сме си още на 1-2 лъжички още.А като ви четях  преди , как си папкат хубаво вашите деца и им харесва почвам да си мисля, че Софи е злояда.То и аз така съм била, та  направо не знам.Баща и не яде манджа на 2 дена  и а ко и тя има претенции за яденето - съвсем ще се заробя в кухнята.А как не обичам да готвя...
Попова, я да кажеш за кусровете, ако искаш и на лични, че аз съм ги започнала миналата зима и трябва да си ги довърша.Обаче разбрах, че след нова година ще е променено и май по-скъпо.Много се чуствам в ущърб, заради това , че не карам и искам на всяка цена да ги довърша.
Ника ми идва от едно анимационно филмче- Шрек.Преди доста време , като  го гледах и същия ден се регистрирах в един форум и оттогава все така се кръщавам.
А мания май нямам.
За мазането със спирт(не помня кой беше писал  Embarassed )Ами това не е ли вредно ако детето го захапе после?И така как ще си изгради имунитет?
Мойта щерка е станала толкова подвижна, че съм сложила едно одеяло на пода и отгоре едно килимче  детско, отстрани съм обиколила със столове и единия комплект обиколник за легълце и куп с играчки .Направо се родих така.Много ми е удобно , а на нея забавно.

# 265
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, вие сега к'во се вързахте на приказките със спирта. Аз само леко забърсвам играчките и като "оветрят" няма следа от него  Simple Smile. Имам мозък в главата, не й ги давам "напоени" със спирт... Смятам, че изграждането на имунитета пак си има достатъчно поле за изява...лично мое мнение! Не очаквах, че това ще ви "шокира". Но както е писала Prascho - темата за маниите е обширна  Wink.

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 21:55 от pepi111

# 266
ееееее, момичета, събраха ми се очите докато прочета всичко  Crazy а уж само два дни не бях влизала Rolling Eyes
в тежък период сме ние - Траянче нощем никак не спи, суче до побъркване, че и поплаква...ей такива ми станаха очите от будуване  Shocked Mr. Green
вчера най-насетне купих калгел и снощи поспахме малко повече, мамка му и зъби #2gunfire

сега, по коя тема щях да се включвам... newsm78...стана тя, забравих Blush
ааа, гладенето - гладя уж, ама купчината дрехи расте така бързо (една пералня на Мая, две на Траян и една наша седмично  #Cussing out), че всъщност няма кога да успея и бъркам бъркам в купа за чисти дрешки и хоп, нищо не остава за гладене, пак всичко е в пералнята hahaha

за ерау някой питаше (да ме извини, че не помня кой точно Flutter), регистрацията на дебитна карта на www.epay.bg е много лесна и ясна като процедура; сега май е възможно разплащане и без да притежаваш дебитна карта (то има ли още хора без такава Wink), с някаква "микросметка", на сайта е обяснено ясно
ние от година така си плащаме всички сметки (че някои и да пазарим онлайн се изучихме Embarassed) и се родихме просто - никакви опашки и нерви Wink

е, забравих какво друго си бях намислила да пиша...пусто мозъкът ми изтече с тва кърмене Mr. Green
ще гледам вече да не отсъствам повече от няколко часа от форумните дела Hug

айде лека ви съботна вечер и сладки сънища нощем

# 267
е, забравих какво друго си бях намислила да пиша...пусто мозъкът ми изтече с тва кърмене Mr. Green

Хихихихи, и аз съм така. НО аз направо се забъркавам вече в абсурдни ситуации, ама хайде друг път ще разказвам. Чудя се всички ли жени сме си заплеси или сао аз съм някаква патка отнесена newsm78

Ако синеочка ми има доверия да се качи при мен разбира се  Mr. Green

Доверия всякакви ти имам! А и нали съм експерт шофьор, ще те напътствам.  hahaha hahaha hahaha Мисля ако на Хари Потър беше тук колата лесно щеше да стане, ма...на!

# 268
Здравейте пак.Ние се нахайманосвахме  Wink

Много слънчево беше тук днес.Чудно временце за разходки  Heart Eyes

направо не знам.Баща и не яде манджа на 2 дена  и а ко и тя има претенции за яденето - съвсем ще се заробя в кухнята.А как не обичам да готвя...

Нашият тати също не ще 2 пъти от една и съща манджа  Tired Случва му се,но рядко.
На Галко му приготвям вече 4 дни храната и той я харесва.Даже иска още.За сега не мисля да давам купешка   Thinking

Попова ти що пишеш с bold  newsm78

Манията ми е пазаруването  Embarassed  Сърбят ме ръцете.

# 269
Незнам дали съм ви споделила случката с Никулден за моят гладник дето с биберон неще да яде.Аз с голям зор успях да му оставя 160 мл а той рев та рев.Неще да папа с биберон  Tired Мама се прибира до вкъщи да го храни  Rolling Eyes

Та в тази връзка онзиден бях на банкет в последният хотел където работих.Оставих тати и бебе да се гледат с уговорката като се събуди Галин/той се събужда към 12-1 часа/ и не иска да заспи чак тогава да ми звъннат.Наш Галко 23.30ч. кукуряк и мъжо вика неще да спи.Неще залъгалка.Реве иска мама  ooooh!  И мама пак пристига. После пак на банкета и така-луда гъба.
Искаме си папуто на 3 часа и това е положението.Никакви шишета и залъгалки не важат  Naughty КАкво ще го правя толкова се е вкопчил в мен  Rolling Eyes  А нощното хранене нямам надежди вече да го пропуска  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт