Търся хотел с топъл вътрешен басейн

• 4 489
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Миналия месец приятели ходиха на Мурите и не им беше никак топла водата.

# 16
  • София
За Елбрус гарантирам, че водата е достатъчно топла.

# 17
Ние ще ходим за 1 нощувка в Старосел.Отдавна му се каним.Ще разкажа после.Hug

# 18
Аз съм ходила в Старосел и не бих казала, че ми е станало любимо място. Нито СПА-то ми хареса, нито стаите - обзавеждането е псевдо битово, всъщност доста спартанско, а на висока цена. Иначе има магазин и може да си купите хубави ракии, които сте дегустирали предната вечер в ресторанта. 

# 19
Regnum SPA Hotel Банско. Супер много ми хареса.

# 20
  • Варна
такива хотели в БГ са стотици особено в места като Сапарева Баня, Велинград , Хисар , Вършец , Баня ,  Константин и Елена , Бургаски минерални бани , Павел баня и т.н. и т.н.
 Константин и Елена - Аква хаус е с 14 басейна ИМА  и горещи и не толкова , джакузита в някой от басейните , сауна бар/ресторанти и т.н. , хотелска част чисто нова Simple Smile
скъпичко е = 26лв.за 3 часа.
На  Иванчов хан е по евтино и с по малък избор , но не е лошо , а и е целогодишно

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 09:15 от peterky2002

# 21
Офертите, на които се спрях са за:
хотел Бор и хотел Елбрус (закуска и вечеря), и Мурите в Разлог (All inclusive). Това са възможно най-бюджетните хотели.
В Бор басейнът е студен. Има и едно малко джакузи, в което се тъпчат всички. За Елбрус- няма да сгрешите.
От бюджетните препоръчвам Аура, топло, чисто, хубава храна.

# 22
  • Варна
в Кранево поне 3 хотела , В Константин и Елена/Сириус водата в басейна е поне 38 градуса  , също в Палас , Иванчов хан ... , в Шкорпиловци руския хотел.............

# 23
Като бюджетен вариант, мога да кажа добри думи за Римска баня, в с. Баня до Банско. Разбира се, като за цените си не може да се очаква 5*, но е добър вариант, с два басейна единият с доста топла минерална вода, другият с по-хладка и не лош СПА.

# 24
  • София
Елбрус

# 25
Х-л Тракиец с.Житница

Общи условия

Активация на акаунт