Любители на кучета - 131

• 32 530
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Браво, Кришка, страхотна новина! Много се радвам. Само така! Стискам силно палци да продължава в същия дух у ако не изчезнат напълно, поне да позволяват да вижда при тях. Силни организми са младите кучета за щастие.

# 106
  • в голямото село
Ейй, колко рожденици,  тук купон и торти всеки ден. Честити да са, здрави, щури и игриви Тайра и Леон.
Всички болни бързо да оздравяват, след още две инжекции док каза, че и ние ще сме здрави.Няма друг такъв щурак, пред кабинета няма друго куче което така напористо да иска да влезе, едвам го удържам. А вътре леле майко, то е радост, то е чудо Grinning

# 107
  • sofia
Хаха, добре, че не са чакали с Леон. И той е така пред и в кабинета..Joy

# 108
  • София
Дано бързо да се съвземе и Чоки смелото сърце Heart

# 109
  • тук-там
Честити да са Тайра и Леон! Тайричка как мирува пред страхотната торта Simple Smile Хубава играчка е получил Леон!

# 110
  • под тепетата
Браво на Чоки!Той е нашият герой!

# 111
  • Пловдив

У нас така се спи Simple Smile

# 112
  • София

Данък и от мен.

Кой може да повярва че това е едно и също куче -с 3 минутна разлика Joy
Крушка,откъде си взела тази играчка.Марсел обича тези тип въжета,но ги къса и ме притесняват.Търся алтернатива

# 113
  • sofia
Купих я от Т маркет. За сега е здрава, пупу.

# 114
  • София
Честити да са и Леон и Тайра! Много сладки!

И аз съм в търсенен на нови играчки. Хем е само кокер, хем успява да изгризе почти всичко. Купих в събота един гумен заек, но му прегриза крака и почна да си яде методично гумата. Не я плюе, а я гълта. Замина в коша. Вчера разкъса една плюшена играчка и започна да яде ватата вътре. И нея хвърлих.

# 115
  • София
Пробвай плюшените на Икеа, Буба досега нито една не е успяла да унищожи. Интересно дали кокер ще успее Simple Smile .
А ето това е любимата й Цвета (от цвете). Вече повече от половин година я дъвче ежеднвено и не е успяла нищо да разкъса. Играчката има вътре писукащо мехурче, а Буба много обича да ги измества и през плата да ги дъвче - повечето играчки се късат за 2-3 дни такава употреба, но Цвета държи фронта и всички сме доволни Grinning Е, спря да писука, но ММ от време на време успешно я "ремонтира", като е на кеф Simple Smile

# 116
Честит рожден ден и на Лион и Тайра, малко със закъснение. Да са здрави и игриви.
Аз съм си взела куче от ада 😂. Голямо хапане в четири сутринта. Забравила съм какво е да се гледа бебе куче. Французите хич не му се радват, та чак не искат да се прибират от разходка

# 117
Честито на рождениците. Да бъдат здрави и игриви.

Ето го и Пикачу след цяла седмица работници у дома - всеки ден, по цял ден. То беше подскачане, гушкане, галене, шум, хора, мръсотия и чудесии, че сменяхме цялата парна инсталация и бойлера. И аз, и животното сме изтощени.

. Не мога да повярвам, че свърши.

# 118
Да са здрави и щурави рождениците ❤️

# 119
  • Пловдив
Който спал, да мълчи, че който не е спал да поспи...

Общи условия

Активация на акаунт