Любители на кучета - 131

• 32 543
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
Ние се връщаме от Капана,бяхме на среща с кучовци от приюта Heart Eyes

# 121
Швепс не го ли срещнахте?Липсват му ушите тук!❤️

# 122
  • под тепетата
Служебно бях ангажирана , иначе с удоволствие щях да отида и да се видим с Mama Martina и дечко.  И на мен ми липсват , Roo!
 Вънка вие вук...

# 123
И аз щях да питам за Швепсаа Heart
Билянка,следващия път Heart Eyes

# 124
  • sofia
Оливър Швепс липсва осезаемо! Някак, загуби аристократизъм нашата група...

# 125
  • sf
Поздрав от Нейо 😉
Скрит текст:

# 126
  • под тепетата
Пожарникарите си имат далматинци, а футболистите - Нейо! Hearts

# 127
Здравейте,моля за съвет,тъй като сме начинаещи в отглеждането на домашен Любимец. Имаме мини пудел на три месеца. След третата ваксина започнахме разходки,но кучето колкото и да го пазим поглъща всякакви боклуци по улицата и след като се приберем ги повръща. Как да се справим с този проблем.

# 128
TEDA02, има намордници за малки кучета, ако е чак толкова зле положението.
Нормално - бебе, всичко му е любопитно. Имам джак ръсел - тя и досега се чуди какъв боклук да докопа, обикновено някоя кост. Не сме ползвали намордник. Освен да я следя много внимателно, понякога бъркам и вадя, няма друг начин  Joy

# 129
  • Бургас
Взимаш една връзка ключове, или пластмасово шише, пълно с монети, винтчета,  болтчета, гайки.
Пълниш джоб с лакомства - например нарязан кремвирш.
Тръгваш по пътя и в момента, в който кучето посегне да налапа боклук, хвърляш шишето така, че да падне около него и да го стресне. Викаш го и даваш лакомство.
Така всеки път, до припадък. В момента, в който види нещо за ядене от земята и не го вземе, хвалиш и награждаваш.

# 130
По принцип съм много тих човек, но като ,,изрева" навън,на Лори-,,Фу.Не!", се задавя чак по- бързо да  изплюе, съкровището...И да!- веднага давам нещо за душата/ най- фаворит е фъстъчено масло за кучетата, от тубичка.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:51 от Roo Roo

# 131
Лакомство не се дава след корекция, защото дава послание - “върша нещо нередно и ме черпят, супер!”. Лакомство се дава само след безупречно изпълнение.

Вместо шише с монети, може и кенче да се напълни и да се залепи отгоре с парче монтажно тиксо (или нещо здраво). Шумът е още по-добър. Joy

# 132
При Лори ,,работи"- тя плюе, защото вече схвана, че ще има почерпка, ако изпълни команда,,Фу!"...😉Да я замерям с нещо, или звукови ефекти- абсурд, много ще се уплаши...

# 133
Аз не мога да дам съвет, Тайра е изключение, поне в това отношение 😁 Нито като малка, нито сега не е взимала нищо от земята.
Лека нощ 🤤

# 134
  • Бургас
Лакомство не се дава след корекция, защото дава послание - “върша нещо нередно и ме черпят, супер!”. Лакомство се дава само след безупречно изпълнение.

Съгласна съм. Тук идеята е кучето да бъде наградено, когато след стреса дойде при стопанина. Идеята е да разбере, че яденето идва само от неговите ръце.

Общи условия

Активация на акаунт